Şimdi Ara

Peki Yeni Honda Civic Dream mi Premium mu? :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
19.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bi tek bu tartisilmamis heralde. Epeydir araba almayı düşünüyorum sonunda yeni civic'te karar kıldım. Iç dizaynı ve dış dizaynı gerçekten çok hoşuma gidiyo. Gelelim konuya.

Premium modeli Dream'den 3.000 ytl pahalı.

Dream'e ek olarak Premium modelinde :
    -Perde hava yastıkları
    -Direksiyon kumandalı müzik sistemi
    -4 adet yerine 6 adet hoparlör
    -Hız sabitleyici
    -Ön kapı eşiği aydınlatması
    -Deri kaplama direksiyon simidi
    -Ön sis farları
    -15 inç yerine 16 inç jantları var. (İnternet sitesinde yazanlara göre)

Sizce biraz daha sıkışıp Premium modelini almak daha mı doğru. Yorumlarınızı bekliyorum

Saygılar.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yeni Honda Civic Dream mi Premium mu?

Yeni bir Honda Civic satın almak istiyorsan, Dream ve Premium paketleri arasında kalmış olabilirsin. Her iki paketin de kendine göre avantajları ve dezavantajları vardır, bu nedenle karar vermeden önce özelliklerini karşılaştırmak önemlidir.

Honda Civic Dream Boş Paket mi?

Dream paketi, Civic'in en temel paketidir ve temel özellikleri içerir. Bu paket, günlük sürüş için yeterli olan temel özellikleri sunan uygun fiyatlı bir seçenektir. Ancak, daha fazla özellik ve konfor arıyorsan, Premium paketi düşünmen gerekir.

Honda Civic Dream Premium Farkı

Premium paket, Dream paketine göre daha fazla özellik sunar. Bu özellikler arasında şunlar bulunur:

• Gösterge panelinde 7 inç renkli dokunmatik ekran
    • Apple CarPlay ve Android Auto entegrasyonu
    • Anahtarsız giriş ve çalıştırma
    • Elektrikli sunroof
    • Deri direksiyon simidi ve vites kolu
    • 17 inç alaşım jantlar

Bu ek özellikler, daha rahat ve keyifli bir sürüş deneyimi sağlar.

Sonuç

Doğru Honda Civic paketi, bireysel ihtiyaçlarına ve bütçene bağlıdır. Temel özellikler sana yetiyorsa, Dream paketi uygun fiyatlı bir seçenektir. Ancak, daha fazla özellik ve konfor arıyorsan, Premium paket daha iyi bir seçim olabilir.

Anahtar Kelimelerin Kullanımı:

• honda civic dream boş paket mı - Dream paketi, Civic'in en temel paketidir.
    • honda civic fd6 premium - Premium paket, Dream paketine göre daha fazla özellik sunar.
    • honda civic dream premium farkı - Premium paket, Dream paketine göre gösterge panelinde dokunmatik ekran, Apple CarPlay/Android Auto entegrasyonu, anahtarsız giriş ve daha fazlası gibi ek özellikler sunar.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • arkadaşım bende dream var imkanın varsa premium al ufak eksiklikler sonra kafana çok takılıyor inan
  • quote:

Orijinalden alıntı: throlll

arkadaşım bende dream var imkanın varsa premium al ufak eksiklikler sonra kafana çok takılıyor inan
    bence de premium modelini almanız daha yararlı, başta çok rahatsız etmese de ilerse alınca insan bi s üre sora neden direksiyondan kumandası yok neden cruse yok diye düşünmeye başlıyor genelde, bence çok çok zorlamicaksa premium almanız daha mantıklı almışken alınabildiğinin en iyisini almak daha sora pişman olmamak konusunda etkilidir.
  • Merhaba,

Premium daki standart özellikler aradaki 3,000YTL ye oranla mantıklı geldi,eğer imkanın varsa Premium al,şahsen benim için hız sabitleyici ve perde havayastığı için bile ekstra 3.000 lira verilir,hız sabitleyici uzun yolda çok büyük rahatlık,yan perde h.yastığı ise yandan gelen darbelerde ölümcül kafa yaralanmalarını azaltıyor.Bence imkanlarını biraz daha zorla ve Premium al.

Şimdiden hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Merhaba,

Premium daki standart özellikler aradaki 3,000YTL ye oranla mantıklı geldi,eğer imkanın varsa Premium al,şahsen benim için hız sabitleyici ve perde havayastığı için bile ekstra 3.000 lira verilir,hız sabitleyici uzun yolda çok büyük rahatlık,yan perde h.yastığı ise yandan gelen darbelerde ölümcül kafa yaralanmalarını azaltıyor.Bence imkanlarını biraz daha zorla ve Premium al.

Şimdiden hayırlı olsun.
    Bencede kesinlikle premium alman hem perde havayastıkları güvenlik için çok önemli birde aracın sportif görünüşüne premium özellikler daha yakışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can_vtec

Bencede kesinlikle premium alman hem perde havayastıkları güvenlik için çok önemli birde aracın sportif görünüşüne premium özellikler daha yakışıyor.

Alıntıları Göster
    gerekirse paran yetişene kadar bekle ama mutlaka premium al...saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: enteresavar

gerekirse paran yetişene kadar bekle ama mutlaka premium al...saygılar

Alıntıları Göster
    Premium alınmalı bence de, aradaki donanım farkı 3000ytl ye hatta 4000 e de değer. ileride sırf jantları büyütsem iyi olur desen bu sana 2500ytl ye patlar.
  • Arkadaşlar merhaba;
    Benim arabam Fiat Marea Liberty.
    Şu an birlikte çalıştığım bir arkadaşımda, Honda Civic Dream modeli var ve çok hoşuma gidiyor.
    Başlangıçta Dream modelinin hayli hayli yeteceğini düşünüyordum fakat aynen arkadaşların söylediği gibi ileride eksiklikler aklımı kurcalamasın diye Premium'da karar kıldım.Pazarlığımızı yapıp kapora verdim. Normalde yarın arabamı teslim alacaktım fakat bayiinin bulunduğu yer ile benim bulunduğum yerin farklı olması, plakanın bayiinin bulunduğu yerde değil, benim bulunduğum yerden çıkacak olması (bayii ile benim bulunduğum yer=700 km ama tırla teslim yapacaklar)ve xenon far takılmasını istediğim için önümüzdeki haftaya kaldı.
    Bence, 3.000 YTL daha verip Premium almak lazım.
    Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mombik

Arkadaşlar merhaba;
    Şu an birlikte çalıştığım bir arkadaşımda, Honda Civic Dream modeli var ve çok hoşuma gidiyor.
    Başlangıçta Dream modelinin hayli hayli yeteceğini düşünüyordum fakat aynen arkadaşların söylediği gibi ileride eksiklikler aklımı kurcalamasın diye Premium'da karar kıldım.Pazarlığımızı yapıp kapora verdim. Normalde yarın arabamı teslim alacaktım fakat bayiinin bulunduğu yer ile benim bulunduğum yerin farklı olması, plakanın bayiinin bulunduğu yerde değil, benim bulunduğum yerden çıkacak olması (bayii ile benim bulunduğum yer=700 km ama tırla teslim yapacaklar)ve xenon far takılmasını istediğim için önümüzdeki haftaya kaldı.
    Saygılar...
    quote:

Orjinalden alıntı: mombik

Arkadaşlar merhaba;
    Saygılar...

Hayırlı olsun mombik, güzel seçim, güle güle kullan. İlgimi çeken şu ki, toyota topiğine bakıyorum arada, yeni corollayı öven çok kişi olmasına rağmen kimse çıkıpta ben yeni corolla aldım diye yazmadı henüz. Oysa ki honda topiğine hergün yeni birileri civic aldım diye gelip yazıyor... Vardır bir sebebi

• quote:

Orijinalden alıntı: demircim

quote:

Orjinalden alıntı: mombik

Arkadaşlar merhaba;
    Saygılar...

Hayırlı olsun mombik, güzel seçim, güle güle kullan. İlgimi çeken şu ki, toyota topiğine bakıyorum arada, yeni corollayı öven çok kişi olmasına rağmen kimse çıkıpta ben yeni corolla aldım diye yazmadı henüz. Oysa ki honda topiğine hergün yeni birileri civic aldım diye gelip yazıyor... Vardır bir sebebi

Alıntıları Göster
    Kesinlikle premium. aradaki 3000 ytllik fark ilerde psikolojinizin bozulmasına neden olabilir arkadaşlarında dediği gibi. hem donanım farkı zaten 3000 ytlnin hayli ustunde. bende de premium var ve cok memnunum şu ana kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: the patriot

Kesinlikle premium. aradaki 3000 ytllik fark ilerde psikolojinizin bozulmasına neden olabilir arkadaşlarında dediği gibi. hem donanım farkı zaten 3000 ytlnin hayli ustunde. bende de premium var ve cok memnunum şu ana kadar.

Alıntıları Göster
    bence de premium alın tabi yeterli butceniz varsa

yani 3000 karsılıgında alacagınız donanımlar onemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: biddy_074

bence de premium alın tabi yeterli butceniz varsa

yani 3000 karsılıgında alacagınız donanımlar onemli

Alıntıları Göster
    kesinlikle premium
  • quote:

Orijinalden alıntı: falconeyed

kesinlikle premium

Alıntıları Göster
    :) hiç tartışmaya bile gerek yok anlaşıldı çok saolun arkadaşlar. ikinci elini bulsam çok güzel olacak ama kimse satmak istemiyo ki arabasını :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: abo3621

:) hiç tartışmaya bile gerek yok anlaşıldı çok saolun arkadaşlar. ikinci elini bulsam çok güzel olacak ama kimse satmak istemiyo ki arabasını :D

Alıntıları Göster
    Gözün kapalı premium al arkadaşım.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: abo3621

ben 3 aydır bakıyom malesef bi kaç. tane vardı onlarda uzak diye gidemedim..umarım sen bulursun...saugılar

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: abo3621

ben 3 aydır bakıyom malesef bi kaç. tane vardı onlarda uzak diye gidemedim..umarım sen bulursun...saugılar

Alıntıları Göster
    madem öyle başka bi soru soriyim topic açmiyim bu konu için. Bu hondaların yedek parça fiyatları falan ne durumda diğer arabalarla kıyaslayabilecek olan var mı ?

• quote:

madem öyle başka bi soru soriyim topic açmiyim bu konu için. Bu hondaların yedek parça fiyatları falan ne durumda diğer arabalarla kıyaslayabilecek olan var mı ?

Alıntıları Göster
    Bende bu foruma Emre niçin katılıp "ben dream aldım pişmanım sen premium al" deme di diye düşünürken Emre'nin 4 gün ceza aldığını gördüm. Onun gibi iyi niyetli biri niye ceza almış bilmiyorum ama foruma dönünce ilk işi bu topice bir cevap olacaktır sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tilki01

Bende bu foruma Emre niçin katılıp "ben dream aldım pişmanım sen premium al" deme di diye düşünürken Emre'nin 4 gün ceza aldığını gördüm. Onun gibi iyi niyetli biri niye ceza almış bilmiyorum ama foruma dönünce ilk işi bu topice bir cevap olacaktır sanırım.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tilki01

valla ben burda bi tartışma gormedim nedeninide anlamadım...

• quote:

Orijinalden alıntı: tilki01

Alıntıları Göster
    quote:

civic marka aracının anahtarını vatandaşın biri tuvalete düşürmüş ve gitmiş yenisini almaya servise.fiyatı ne olsa iyi 782milyon valla aynen bu şekilde şikayetvarcoma yazmış.nekadar dogru bilemiyorum bi sorcam..saygılar

• quote:

quote:

civic marka aracının anahtarını vatandaşın biri tuvalete düşürmüş ve gitmiş yenisini almaya servise.fiyatı ne olsa iyi 782milyon valla aynen bu şekilde şikayetvarcoma yazmış.nekadar dogru bilemiyorum bi sorcam..saygılar

Alıntıları Göster
    premyum al

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.