Bildirim
PEKİ SAVAŞ AY'I SEVEN VAR MI?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
TİPİNİ GÖRDÜĞÜM AN TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLUYO -
Adam hem birşeyden anlamıyor, hem izlenme oranı uğruna her şeyi yapar, hem de ahmet kayanın bir numaralı ajanı.
Tam bir şerefsiz! -
nefret ederim -
Şerefsizlerde bir tanesi.Birde çok baba adammış gibi hava atıyor.İşine gelen adamı konuşturuyor,hoşuna gitmeyen söz söyleyeni susturuyor.Zekeriya Beyaz,Yaşar Nuri gibi adamları çok sever çünkü söyledikleri işine geliyor.Bir keresinde bir hocanın katıldığı programda,adamın sözünü kesti ve biraz eğlenelim diye dansöz çıkardı birdenbire.O adamın onu izlemeyeceğini biliyorsunda niye çıkartıyorsun.
Malesef Türk halkı çok seviyor bu adamı. -
eğer biri haklıysa konuşturmuyo. hiç sevmiorm. oda beni sevmesin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beirut -- 15 Ekim 2005, 22:50:26 > -
ramazan ramazan agır konusmak istemiyorum ama hiç sevmedim sevmeyecegim bir o bir yanına fatih altaylı denilen zat-ı muhterem ...
ewet türk milleti boş konusan adamları seviyor napalım bizim milletin karakter anlayışı böyle zati öyle olmasa tv lerde bu derece salak programlar yapmazlardı zaten.... -
Hakkaten ha. Ona Savaş Abi Savaş Abi diye yalakalık yapanları çok seviyor. Biri en ufak bi eleştri yapıverince kartal kesilir.
Eleştriye gelemeyen ama kendini çok da kibar bir insanmış gibi gösteren bir zat. Millet de ne buluyor da "Abi", "Abi" deyip şişiriyorlar ki bunu anlamam. -
o da sizi cok seviyordu zaten adam gazetecilikte bir seyler yapmaya calisiyor ve o onun ekmek parasi ona karismayin arkadaslar ya -
quote:
Orjinalden alıntı: 11_O.KaaN
o da sizi cok seviyordu zaten adam gazetecilikte bir seyler yapmaya calisiyor ve o onun ekmek parasi ona karismayin arkadaslar ya
Biz ne diyoz sen ne diyorsun. -
quote:
Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz
Bu adamın hemşerim olmasında utanıyorum bence tam bir .küz söz de gazeteci izlenme oranları uğruna din'i programlarına alet ediyor...
var mı bu adamı beğenen???
fatih altaylı'dan sonra savaş ay'ı soralım
Senle bir noktada birlleştiğime sevindim.Al bende de o kadar. -
Arkadaşlar Savaş Ay'ı ATV'de ilk programlarını yaparken cidden izliyordum.
İşte sokaktan görüntüler filanda fişman,hatta o zaman Mehmet Ali Alabora vardı galiba ekipte.
Gel zaman git zaman parayla,rating kaygısıyla adam mutasyona uğradı resmen.
En son Lemanda Savaş Ay 'a milleti programında kavga ettirip birbirine düşürdüğü için DALAŞ Ay demişlerdi.
Zaten o zamandan beri bir daha hiç izlemedim.
Gerçi çok renkli konuklarıda olmuyor değil hani!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 16 Ekim 2005, 1:30:20 > -
dalaş ay -
hiç sevmem.. -
hiç sevmem
yorum yapmaya gerek yok -
Şahsen tanırım kendisini tanışmak isteyeceğiniz ve ekrandaki nutuk çeken adamla ve hatta adamlıkla alakası yok.İnsan muhatabını iyi bilince ona kananlara daha çok acıyor ve kanmamanın tadını çıkarıyorum. -
Sevmeeem... sevenide sevmen .. onu sevenide sevmem ..
Yontulmamış adamın teki.. -
Adam yokluğunda adamdan sayıyorlar
Gereksiz ve önemsiz bir tip -
SAVAŞ AY .........A TAKIMI '''''CANLI'''''' YAYINDA'...İZLİYORUM....
Yine takmış şapkayı..Dötünü çıkarmış arkadan havaya doğru,sallana sallana yürüyo stüdyoda...
Konu yine iğrenç bi konu...Erkek kadını döverse haklımıdır gibi bişi....
Hiç bir konuğu tanımıyorum...
Stüdyoda 30 kişi var...
Ama bi tek Savaş konuşuyor..Laf veriyor önce,sonra kesip bişi anlatmaya başlıyor...
Zavallı adam döt gibi kalıyo orda...
Herkese karışıyor...
Kameramana kızıyor yayında..Alttan çeksene diye...Bu arada konuk konuşmakta ama..
Sonra alt yazıyı niye istediğim gibi yazmadınız diyor..Kızıyor rejiye...
Ve en bombası...Atv A Takımı..CANLI yayın...
Bi konuğa söz vermiş..Konuk konuşuyor..Savaşın gözü devamlı rejide..
lafını kesip adamın , izleyicilere yalakalık yapıyor..adam tekrar konuşmaya başlıyor..
Yine sözünü kesiyor..Ve rejiye dönüp,şu tarihi cümleyi kuruyor....
BENİ ARAYAN OLURSA BEN YOKUM.....( canlı yayın)
-
quote:
Orjinalden alıntı: murat134
SAVAŞ AY .........A TAKIMI '''''CANLI'''''' YAYINDA'...İZLİYORUM....
Yine takmış şapkayı..Dötünü çıkarmış arkadan havaya doğru,sallana sallana yürüyo stüdyoda...
Konu yine iğrenç bi konu...Erkek kadını döverse haklımıdır gibi bişi....
Hiç bir konuğu tanımıyorum...
Stüdyoda 30 kişi var...
Ama bi tek Savaş konuşuyor..Laf veriyor önce,sonra kesip bişi anlatmaya başlıyor...
Zavallı adam döt gibi kalıyo orda...
Herkese karışıyor...
Kameramana kızıyor yayında..Alttan çeksene diye...Bu arada konuk konuşmakta ama..
Sonra alt yazıyı niye istediğim gibi yazmadınız diyor..Kızıyor rejiye...
Ve en bombası...Atv A Takımı..CANLI yayın...
Bi konuğa söz vermiş..Konuk konuşuyor..Savaşın gözü devamlı rejide..
lafını kesip adamın , izleyicilere yalakalık yapıyor..adam tekrar konuşmaya başlıyor..
Yine sözünü kesiyor..Ve rejiye dönüp,şu tarihi cümleyi kuruyor....
BENİ ARAYAN OLURSA BEN YOKUM.....( canlı yayın)
Aynen böyle oluyor. Her yayında hemde. GEreksiz buluyorum kendisini. İlk zamanları bende izlerdim ama o zaman birşeyler yapıyordu. zaten yapmasa burada olamazdı ya o ayrı konu. Forumdaki savasay alınmasın.
Benzer içerikler
- bozuk süt içersek ne olur
- kan uykusu nedir
- ekmek ve şeker yemezsek ne olur
- yemek yerken kulaktan ses gelmesi
- sayko nasıl oynanır
- prompt mühendisliği nedir
- çay emojisi
- 5g nedir zararları
- penis nakli
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X