Şimdi Ara

Pek Çok PC Uzun Süre PS4'ün Gücünü Yakalayamayacak (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
1
Favori
7.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaş akıl var mantık var.. adam pc'den düşük, kötü konsol piyasaya sürer mi.. mutlaka günümüz şartlarının üstünde bir teknoloji sunacakki adam satsın..

bana göre xbox ps4'ten de daha iyi olacak

ama hepsi en sonunda pc karşısında ezilecek.. bu kesin.. pc upgrade edilebilir, konsol değil..

şu anki pc ps4'ten daha üstün nasıl diyebiliyorsunuz bunu anlamıyorum ben, sanki aldın konsolu oturdun başına oynadın, inceledin gelmiş pc'den üstün diyorsun..

bende çok meraklı değilim plasysataion'ı övmeye, piyasaya 500 TL den çıksın yine almam.. pc dururken buna para vermem.. gelmiş bana konsolcumuyuşum gibi konuşuyorsunuz bilmeden etmeden

fanboyluk yapıp burda kavga çıkarmaya , hakaret etmeye gerek yok.. konuşacaksanız düzgün konuşalım.. yoksa "buraları cahiller bastı, he gülüm he" gibi seviyesiz konuşacaksanız size kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolF-EyE -- 12 Mart 2013; 13:26:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SerseriGezgin

Varya bu sony işini biliyor ha..

Adamlar daha kutunun "k" sını göstermedi. Ama burdaki yorumlar harbiden trollük yorumlar..

Yıllardır anlatılmaya çalıştı hala anlamadınız.. Bu BSC editörleride anlamadı ya da bilerek böyle konular açıyorlar..

Deseniz ki ps4 oyun gücünde-alımında pc'yi geçecek, ha tamam o zaman susarım birşeyde demem.. Olduk yerede sinirlenmem ki daha önce bir anlık sinirle yazdığım mesaj silinmiş burdan silene teşekkür ediyorum.(teşekkür mesajımda kinaye yoktur..)

Ama böyle olmadık ucu olmayan iddialarla yok pc'yi geçecekmiş yok mimarisi üstün olacakmış derseniz.. İşte orda batarsınız.. Bu yüzden yapmayın etmeyin diyorum..

PC'yi hedef alacağınıza Xbox'ı hedef alın.. Onların cephesini izleyin.. Bizleri değil..

Açık konuşayım,mesajını ben şikayet ettim.Bildiğin küfür etmişsin.Ona rağmen ceza almamışsın.Biz mesut çeviği eleştirdik diye, hiç uyarı puanı dahi vermeden 4 gün banladılar.Yazıklar olsun gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Orijinalden alıntı: SerseriGezgin

Varya bu sony işini biliyor ha..

Adamlar daha kutunun "k" sını göstermedi. Ama burdaki yorumlar harbiden trollük yorumlar..

Yıllardır anlatılmaya çalıştı hala anlamadınız.. Bu BSC editörleride anlamadı ya da bilerek böyle konular açıyorlar..

Deseniz ki ps4 oyun gücünde-alımında pc'yi geçecek, ha tamam o zaman susarım birşeyde demem.. Olduk yerede sinirlenmem ki daha önce bir anlık sinirle yazdığım mesaj silinmiş burdan silene teşekkür ediyorum.(teşekkür mesajımda kinaye yoktur..)

Ama böyle olmadık ucu olmayan iddialarla yok pc'yi geçecekmiş yok mimarisi üstün olacakmış derseniz.. İşte orda batarsınız.. Bu yüzden yapmayın etmeyin diyorum..

PC'yi hedef alacağınıza Xbox'ı hedef alın.. Onların cephesini izleyin.. Bizleri değil..

Açık konuşayım,mesajını ben şikayet ettim.Bildiğin küfür etmişsin.Ona rağmen ceza almamışsın.Biz mesut çeviği eleştirdik diye, hiç uyarı puanı dahi vermeden 4 gün banladılar.Yazıklar olsun gerçekten.

Ben Mesut Çevik değilim arkadaşım.

Benim bu platformda bir tane yönetimden tanıdığım veya selamlaştığım biri yok.

Herşeye rağmen ceza alacaksam bile itirazım yok.. Yaptığım hatayı kabul ediyorum.

Bu kadar sinir yapmamda tek sebeb yıllardır bu forumdayım. Şüphesiz her sene böyle konular açılıyor.. Artık banal geldi arkadaş ne bu yahu..

Editörler de bu tür konuları açarken biraz bilinçli davranmaya davet ediyorum.. Yoksa bu tür konular kısır döngü gibi her sene açılacaktır.. E haliyle bizim tepkimizde ağır oluyor.. Sizde üzülüyorsunuz bizde üzülüyoruz.. (Son cümlem farklı anlaşılmasın oyuncuları bölmek gibi bir gayem yok sözün gelişi diyelim)

• ........................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tizar -- 12 Mart 2013; 14:19:01 >
  • çok hoşuma gidiyor playstation cılar.

iyi o zaman playstation al evdeki pcyi de kır

şöyle kullanıcı dostu olsun atar 2 el oynar kapatırsın.

bana deseler ps3 mü vereyim micro genius mu deseler . micro genius derim net şekilde. beklemiyorsun tak oyun karşında

Pek Çok PC Uzun Süre PS4'ün Gücünü Yakalayamayacak

pc deyince akla laptop gelen arkadaşlar sakin olalım.

• Kafan attı yine NaN madem performası ramle ölçüyorsun ,8gb ram dolduracak veri trafiği sağlayan oyun yapacaksın PS4 neden bekledin bea an..gut ,hade PCde 1 örneğini gösteren bench göster. 8gb PCde az diyorsan 1 8gb daha çakam mobo'ya 150tl ile mi korkutacan ,AMD tablet için düşündüğü APUyu allandı pulladı doğru piyasada örneği yok ama kendi segmentinde örneği yok

CPU+GPU dururken ramin oyun perfomasına etkisi % kaçtır ? ee ekmek veren el ısırılmaz yalayın
  • yorumlari okuyorum pc fanlarinin yazdigi sac bas yolduracak cinsten.Yahu kardesim elinizde ps4 un teknik ayrintilari mevcutmu? nasil performans verdigini biliyormusunuz? Bu kelimelri sarf eden adamlarin elinde su an konsol mevcut vce ustunde oyun gelistiriyorlar bilmiyorum farkindamisiniz? cihazin doananimina konsollara kufur etmedigi kalan firmalardan bile ovgu dolu sozler geliyor buradaki adamlar cok bisiler biliyormus gibi APU ve GPU gucu 8gb ram i dolduramaz gibilerinden laflar ediyor,hayretler icerisinde okuyorum.Adam sanki oyun veya yazilim muhendisi,donanim uzmani kalkip boyle cumlelelr kurabiliyor.Gelistiricisi AMD icindeki bilesenlerin piyasadakilerle alakasi yok ozel uretim yuksek performansli bilesenler diyor adam hala kalkmis pc de ki performansi ile kiyasliyor ki elinde ps4 bilesenleri ile yapilmis hic bir test yok.Firma yetkilisi oyunlarin 1080p 60 fps calistirabilecegini yaziyor buradaki insanlar ellerinde kanit olmadan karsi cikiyor.Vallahi billahi cildirmamak elde degil.

Hic bir platformun fani olmam pc de var ps3 de ikisine de para veren benim neyin iyi neyin kotu oldugunada karar verebilirim.Yigidi oldur hakkini yeme demisler.Adamlar gunumuz donanimlari ile kiyaslayinca sadece komik gozuken ps3 donanimi ile bile isterseniz yuz tane eksi atin umurum degil bir cok dx11 oyununu tokatliyacak kadar kaliteli gorsellik sunabiliyorlar varin 10 kat daha guclu ps4 ile neler yaparlar siz dusunun.

Eger ki ps4 gucsuz bir konsol olsaydi en azindan bir yapimcidan olumsuz bir yorum gelirdi ama su ana kadar hep tam tersi ovgu dolu sozler geldi.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBladeRunner

yorumlari okuyorum pc fanlarinin yazdigi sac bas yolduracak cinsten.Yahu kardesim elinizde ps4 un teknik ayrintilari mevcutmu? nasil performans verdigini biliyormusunuz? Bu kelimelri sarf eden adamlarin elinde su an konsol mevcut vce ustunde oyun gelistiriyorlar bilmiyorum farkindamisiniz? cihazin doananimina konsollara kufur etmedigi kalan firmalardan bile ovgu dolu sozler geliyor buradaki adamlar cok bisiler biliyormus gibi APU ve GPU gucu 8gb ram i dolduramaz gibilerinden laflar ediyor,hayretler icerisinde okuyorum.Adam sanki oyun veya yazilim muhendisi,donanim uzmani kalkip boyle cumlelelr kurabiliyor.Gelistiricisi AMD icindeki bilesenlerin piyasadakilerle alakasi yok ozel uretim yuksek performansli bilesenler diyor adam hala kalkmis pc de ki performansi ile kiyasliyor ki elinde ps4 bilesenleri ile yapilmis hic bir test yok.Firma yetkilisi oyunlarin 1080p 60 fps calistirabilecegini yaziyor buradaki insanlar ellerinde kanit olmadan karsi cikiyor.Vallahi billahi cildirmamak elde degil.

Hic bir platformun fani olmam pc de var ps3 de ikisine de para veren benim neyin iyi neyin kotu oldugunada karar verebilirim.Yigidi oldur hakkini yeme demisler.Adamlar gunumuz donanimlari ile kiyaslayinca sadece komik gozuken ps3 donanimi ile bile isterseniz yuz tane eksi atin umurum degil bir cok dx11 oyununu tokatliyacak kadar kaliteli gorsellik sunabiliyorlar varin 10 kat daha guclu ps4 ile neler yaparlar siz dusunun.

Eger ki ps4 gucsuz bir konsol olsaydi en azindan bir yapimcidan olumsuz bir yorum gelirdi ama su ana kadar hep tam tersi ovgu dolu sozler geldi.

kardeş geç bu ayakları adamlar geleceği görün sloganlı ps4 tanıtımı gecesinde watch dogsu pc den oynadılar ben daha bir şey demiyorum.

• İlker_xxx
    Kafan iyimi senin adama bak türkçe oyun diyip duruyo lan yemisim turkce oyunu pcdeki gibi grafik yoksa konsolda isin gucun pcye camur atmak senin gibi bjr fanboy gormedim ben
  • yakalamayacakmıymış ? zaten yakalamasına gerek yok ki pc zaten bu yeni çıkacak konsollardan çok ileride bende 16 gb ram ddr 3 hd 7970 3 gb ddr5 256 gb ssd ve 8 çekirdekli i7 core daha ne olsun istersem çift ekran kartı çift cpu bile kullana bilirim.Bunlar klasik konsol sattırma taktiklei başka bir şey değildir
  • @tizar

o sadece bir soylentiden ibaret arti olarak ps4 donanimi belli degilken adamlar oyunu pc uzerinde gelistirmeye basladilar bilmem anlatabildimmi.Ha Luminous ve Deep Down u gordunmu? dur senin yerine ben cevapliyim kalkip bana onlar renderli videolar diyeceksin cunku bir fansin.Yahu birakin bu isleri guzel kardesim neyin pesindesiniz.Donanimsal olarak konsollar sabit kaldigi surece pc den onde olamaz.Onemli olan eldeki donanimi desteklemektir

• adam birde 60 fps 1080p diyor ya biz 5, 6 yıl önce öyle oynuyorduk zaten. ekran kartları o kadar güçlü ki artık bench testlerinde 1080p bile kullanılmıyor. millet eyefinity takılıyor, 4k 8k lar çıkmış gelmiş 1080p 60fps diyor ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: tizar

quote:

Orijinalden alıntı: TheBladeRunner

yorumlari okuyorum pc fanlarinin yazdigi sac bas yolduracak cinsten.Yahu kardesim elinizde ps4 un teknik ayrintilari mevcutmu? nasil performans verdigini biliyormusunuz? Bu kelimelri sarf eden adamlarin elinde su an konsol mevcut vce ustunde oyun gelistiriyorlar bilmiyorum farkindamisiniz? cihazin doananimina konsollara kufur etmedigi kalan firmalardan bile ovgu dolu sozler geliyor buradaki adamlar cok bisiler biliyormus gibi APU ve GPU gucu 8gb ram i dolduramaz gibilerinden laflar ediyor,hayretler icerisinde okuyorum.Adam sanki oyun veya yazilim muhendisi,donanim uzmani kalkip boyle cumlelelr kurabiliyor.Gelistiricisi AMD icindeki bilesenlerin piyasadakilerle alakasi yok ozel uretim yuksek performansli bilesenler diyor adam hala kalkmis pc de ki performansi ile kiyasliyor ki elinde ps4 bilesenleri ile yapilmis hic bir test yok.Firma yetkilisi oyunlarin 1080p 60 fps calistirabilecegini yaziyor buradaki insanlar ellerinde kanit olmadan karsi cikiyor.Vallahi billahi cildirmamak elde degil.

kardeş geç bu ayakları adamlar geleceği görün sloganlı ps4 tanıtımı gecesinde watch dogsu pc den oynadılar ben daha bir şey demiyorum.

Senin pc'nin klavyesinde bu tuş var galiba.
    Pek Çok PC Uzun Süre PS4'ün Gücünü Yakalayamayacak

• @tizar

milyardersen evet standart poligon sayilarinda 4k ve 8k gibi cozunurluklerde oyun oynayabilirsin.Bu saydigin sistemlere sahip dunyada sadece sayili insanlar mevcut.Ozur dilerim o insanlardan biri olmadigina adim gibi eminim

• Şu dikkatimi çekti şimdi bilmiyorum ne kadar doğru olacak ama yazayım yine . Bura da körü körüne konsolu savunan insanların ya PC si sadece solitare oynatıyor ya da SONY bunlara para veriyor savunun diye . Ulan biz cebimizden parayı çıkartıp tıpış tıpış gidecez alacaz konsolları ( kendi adıma konuşayım xbox ıda alıcam fiyatı umrumd adeğil ) ve oynamaya başlayacağız zevkle . Ama şunuda söylemiycez PC den güçsüzmüş cartmış curtmuş demiycez niye çünkü ikisi farklı şeyler burada millet bunu açıklamaya çalışıyor ama bir türlü frekanslarmız tutmuyor . Yukarıda da dedim parası olupta almak isteyen adam gider alır oyununa bakar , ayrıca grafikleride gerçekten iyi olacaktır oyunların fakat bakın illaki 1-3 ya da 3-4 sene sonra yine tıkanacak kalacak o konsollarımız . Buna itirazı olan var mı ? Misal microsoft xbox ile birlikte dx12 yi duyursa ne olacak ve sadece xbox ta çalışır olarak sunsa ne olacak ? Alın size SONY yine eski teknoloji olmuş olacak . Bunun önüne geçemezsiniz , ya şöyle bir şey yapcaksın 20 şubatta duyurdun 1 martta da piayasaya süreceksin ki ürün öyle hemen eskimesin ama sen 20 şubat da duyur konsolu gösterme ve çıkış tarihi olarak 2013 ün sonunu işaret et ve bekleki teknoloji eskimesin var mı böyle bir dünya ? Yok değil mi o halde mantıklı olan size göre neyse onu yapın . Nedir mantık anlayışımız . Param var PC geliştikçe upgradelerim bana dokunmaz . Fikir iki param yok öyle teknolojiyi yakalacak gücüm yok diyorsan alırsın konsolunu en aşa 4-5 sene götürür seni belki 7 sene Ama tutupta PC ile kıyaslama yapabilir misin . Hayır yapamazsın ha yaparsanda sana şunu derler " Sende ki beyni maymuna taksalar ağaçtan düşer . ) Bilmem anlatabildim mi...

• Ete para vermeyin birbirinizi yiyin.Fanboylar doluşmuş.8 gb rammiş.Paşa 2 gb ram var w8 32 bit kullanıyorum daha ramden kaynaklı bir takılma olmadı pc de ? exc. oyunlarında bile 2 boyutlu cam olan bir makineden ne beklersin (heavy rain)Babanızın malı mı ki bu kadar savunuyorsunuz be.
  • Adam oyunu yapmış ama o tuş simgesini değiştirmek öyle kolay iş değil.

• Pek Çok PC Uzun Süre PS4'ün Gücünü Yakalayamayacak

APU dediğin bu asli görevi düşük güç tüketimi ile media hızlandırmak , PS4 kullanılan AMD APUnun örneği yokken bu klasman içinde örneği yok , oyun konsolu için psikolojik fiyat 400$ derken Sony yazan kasanın içinde olduğu içindir ki 700$+ etiketi yapışıtıracak , hane bu oyun konsollarına zararına satılıyordu ? milyader olan sizsiniz

PC için yapılan ambargoyu hepiniz biliyorsunuz buna rağmen PS4 için gösteren 1-2 oyunu referans olarak gösteriyorsunuz. PC o oyun kalitesi yıllardır yapıyor kaç yapımcı PC tabanlı oyun yaptı , yapanıda çekemiyorsunuz... 8gb paylaşımlı gddr5 rammiş yanında 8core jaguarmış bileşenler yükselince oyunun resim kaliteside artıyormuş deme , o jaguarları alır 8 bölüp tasma takar gezdirirler neyin next-gen 3-5 dene exc oynamış rüzgar yapıyor...multi çıkan oyunlarda port olunca konsol daha iyi oluyor...

PCye harcadığın para kadar hakkını veren oyunlar görseydik , şimdi burda bu haber başlığında çoğunuz olmadınız efendi...

• bak bak tekniker gelmis yine.Bu adam hic bisey bilmeyen,atip tutan ,cikan haberlerde soyleyecek bisiler bulamayip hackerlari crackelrlari ortaya atan adam.PS4 ciktiginda hepiniz altiniza kacirirsiniz zaten fazla soze gerek yok.Dedigi seye gel halamin byiklari olsa amcam olur ndogru soyluyor.

• en güzeli maddi imkan varsa bir xbox bir ps bir de high end pc sahibi olmak, böylelikle hiç bir platforma da b.k atmaya gerek kalmaz
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.