Şimdi Ara

Pejo 206 mı? Swift mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eşim için tam otomatik (geri kaydırmayan) bir araç alacağım. Daha önce Palio Feel Speedgear vardı 3 yıl kullandık ve hiçbir sıkıntı yaşamadık. İncelediğim araçlar 2008 model Peugeot 206, Swift 1.5 AT ya da Fiesta 1.6 collection. Pejoların fiyatları daha uygun duruyor.

Bu araçlarla ilgili olarak katkılarınız olursa memnun olurum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeckinBey -- 30 Aralık 2012; 9:08:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: SeckinBey

Selam arkadaşlar,

Eşim için tam otomatik (geri kaydırmayan) bir araç alacağım. Daha önce Palio Feel Speedgear vardı 3 yıl kullandık ve hiçbir sıkıntı yaşamadık. İncelediğim araçlar 2008 model Peugeot 206, Swift 1.5 AT ya da Fiesta 1.6 collection. Pejoların fiyatları daha uygun duruyor.

Bu araçlarla ilgili olarak katkılarınız olursa memnun olurum...

Araç almadan önce aylarca araştırdım swift de karar kılmıştım taki binene kadar araç iç hacim olarak çok dar özellikle arka kısım, malzeme kalitesi de peugeot ile aynı diyebilirim ,bu sıraladığınız 3 araçtan ben şuan alacak olsam ford fiesta alırdım suzuki nin ikinci el piyasası ölü bunu da göz önünde bulundurun.Şuan ki aracım 206+ ancak şuan alacak olsam fiesta alırdım.

• Swift en mantıklısı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: SeckinBey

Bana göre de Fiesta mantıklı geliyor, Swift şekil olarak hoşuma gidiyor.. 206 ların hem km.si çok düşük hem de fiyat uygun... Karar vermek zor...

Peugeot otomatikleri tam oto değil hocam.O yüzden Swift önerdim.O tam oto kayddırma falan yok
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.