Şimdi Ara

Pegasus ve Anadolujet 'İkram Sorunsalı' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mustizmir

quote:

Orijinalden alıntı: cenup

yorumlar gerçekten şaka gibi
    ekşideki cahillik buaya da sıçramış anlaşılan

pegasus sayesinde türk milleti uçakla tanıştı diyebilirim
    beyaz türklerden bahsetmiyorum

thy defalarca seyahat ettim;kek simit arası ufak ekmek yogurt 1-2 adet zeytin ve yogurt veriyor

ulan zaten bir iki saat ucuyorsu ebe obez
    eğer paran varsa alırsın yersin
    neyin derdindesiniz anlamıyorum kii

yıllarca pegasus ile 30-40 liraya trabzona seyahat ettigim icin teşekkür ediyorum.

Hangi şubesinde çalışıyorsun.

Uğrayalım bir çayını içelim.

o kadar şey yazdım
    beynin bu cevabı mı verebildi

• "Sizin beyniniz sadece pegasus'a takılı" kalması sebebiyle maalesef bu üslup ve cevabınıza geri dönüş yapamayacağız.

Üzgünüz.

Ve;

Beyin uzaklaşarak gider.
  • Hangisini uygun fiyata bulursam onu alırım, amacım en uygun fiyata ulaşım, gittiğim en uzak mesafe de 3 saat sürüyor, dolayısıyla şimdiye kadar hiç uçaktaki tuvaleti kullanmadım.
  •  Pegasus ve Anadolujet 'İkram Sorunsalı'

bizinizla git

yanında bir şampanya oh miss
  • Bu pegasus her zaman ucuz değil izmire gidişde saw dan thy bazen aynı fiyat hatta ucuz oluyor üzerine mil alıyosun bedava ikramda cabası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

bizinizla git

first class olacak hacı

• Bunu elestirenler otobuslerde acliktan geberip gider 😁😁

• ogameci kullanıcısına yanıt
    emirates ile nereye gidebilirsin ki saçma sapan bir yerde hub ı

• Bu mesaja eklenen görseller:

Pegasus ve Anadolujet 'İkram Sorunsalı'
  • THY anadolu jet dışında ikram veren yok su bile paralı onur airda board da soygun var
  • Zamanında kalksa ikramı umursarmayacak kadar ucuz fiyatları var. Ama hem zaman konusunda tekelleşmişler hem de inanılmaz rötar oluyor. 2.5 saatlik rötarda su ikram etmişlerdi dalga geçer gibi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: utopikzihin

THY anadolu jet dışında ikram veren yok su bile paralı onur airda board da soygun var

Bora Jet meyvesuyu ve ufak poğaça veriyor. En sevdiğim ama zamanlarımızın bir türlü uyuşmadığı Atlas Global de meyvesuyu + sandvic veriyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pegasusu bende cok kullandim yalan yok fiyatlari iyi ama pegasusdan daha vasat airserbia sindan tut egyptair ine kadar uctum hepsinde ikram var. Anlamadigim hadi eyvalla 1 saatlik yurt ici ucusuna yemek vermede, sabahin korunde yurtdisi ucusa bindim bikere sandvici gectim cay kahve ikrami bile olsa yeter o da yok

• quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

Pegasus ve Anadolujet 'İkram Sorunsalı'

bizinizla git

Çok gittim business bu turkish do co yemekleri çok güzel hep taktir ettim geçen bi fırın köfte bulgur pilavı sotelenmiş ızgara sebze tavuk füme közlenmiş patlıcan altı tatlı olarak da profitöröl denk geldi vallahi deyme resterantlara taş çıkarır

• quote:

Orijinalden alıntı: EmmaW

Pegasusu bende cok kullandim yalan yok fiyatlari iyi ama pegasusdan daha vasat airserbia sindan tut egyptair ine kadar uctum hepsinde ikram var. Anlamadigim hadi eyvalla 1 saatlik yurt ici ucusuna yemek vermede, sabahin korunde yurtdisi ucusa bindim bikere sandvici gectim cay kahve ikrami bile olsa yeter o da yok

Alinin elinde olsa uçakda ürün satmayacak bile bakma sen sattıklarına kardan çok zarar o yükü almasa ikram yükü jet yakıtından ağırlık bazında uçuş boyu daha çok kar edecek emin ol ayrıca adamlar uçaklara koydukları motor yağının varilinde kalan yağ dip kısımda ziyan olmasın diye bir çalışanımı ne teknikden onların alet icat etmiş ödül bile vermişlerdi adama hesap yapmışlar yolda milyon dolar tasarruf ettirdi diye şirketi

• Anadolu insanı uçağı pegasusla tanıdı zira pegasus olmasaydı hala yeşilçam filmlerinden türk hava yolları uçaklarını görüp iç geçirebilirdiniz saygı.
  • pegasus dolmuş havası veriyor
    adı üzerinde ucuz uçmak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aeronautical Engineering

Anadolu insanı uçağı pegasusla tanıdı zira pegasus olmasaydı hala yeşilçam filmlerinden türk hava yolları uçaklarını görüp iç geçirebilirdiniz saygı.

Alakası yok ulaştırma bakanlığı aldığı radikal karar ile yakıt vergisi gibi kalemleri kısarak havacılığa hizmet etti bu algıyı kırın kafanızda pegasus thy nin gittiği bir çok yere çoğu zaman aynı fiyata hatta üzerine çıktığına kaç kez şahit oldum üzerine birde saw için cebinden çıkan parada cabası avrupa yakasından birde kaç kez thy ile 119 tlye izmire gittim sawdan pegasusda o zaman aynı bilet 159 tl idi

• Ya siz yemek yemek için mi uçağa biniyorsunuz? Max 1.5 saat uçakta duruyordunuz yurtiçi uçuşlarda.Bir zahmet yemeyin birşey yada gidin uçuştan önce bime A101'e alın birşeyler.En kolayından bir tost yapıp alin yanınıza uçakta yemeden duramıyorsanız.

THY güzel ama çok pahalı.Pegasus gibi şirketler sayesinde piyasada rekabet ortamı oluştu.Eski THY bilet fiyatları bilmiyorsunuz galiba.Ben Berlin'e adam başı 1000+euroya gittiğim zamanları hatırlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 26 Mart 2016; 12:03:19 >
  • anadolujet jetgenç ile gayet hesaplı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.