Şimdi Ara

Pegasus ve Anadolujet 'İkram Sorunsalı'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, 3-5 kez uçuş yaptım ancak bir kez anadolujet ile yapabildim geri kalan seferlerimde pegasusla uçtum konya-istanbul arası. Bu iki firma var sadece.

Anadolujet de ikram veriliyordu ücretsiz adı üstünde ikram zaten ama pegasusu bilmiyorum host-hostes geliyor ama sanırım herşey paralı emin değilim.

Bu konuda bilgili olan arkadaş var mı acaba bilgi verebilecek bana?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Pegasus ve AnadoluJet'in İkram Sorunsalı

Son dönemde Pegasus ve AnadoluJet yolcuları, uçuşlarındaki ikram hizmetlerinden memnuniyetsizliklerini dile getiriyor. Yolcular, uçuşlarda yiyecek ve içecek ikramlarının azaltıldığını veya tamamen kaldırıldığını belirtiyor.

AnadoluJet İkramı

AnadoluJet, kısa mesafeli uçuşlarında daha önce yolcularına sandviç veya atıştırmalık ikram ediyordu. Ancak yakın zamanda yapılan değişiklikle bu ikramlar kaldırıldı. AnadoluJet ayrıca, iç hat uçuşlarında ücretsiz su servisi sağlamayı da durdurdu.

Pegasus İkramı

Pegasus'ta da benzer bir durum söz konusu. Havayolu, daha uzun mesafeli uçuşlarında yolcularına yemek servisi sunmaya devam ediyor. Ancak kısa mesafeli uçuşlarda ikramlar önemli ölçüde azaltıldı. Örneğin, Pegasus artık ücretsiz su veya meyve suyu ikram etmiyor.

Yolcular bu değişikliklerden memnun değil. Uçuşlarda ikram olmaması yolcuların memnuniyetini düşürüyor ve hava yolu şirketlerinin imajına zarar veriyor.

Havayolu şirketleri, ikram hizmetlerini azaltma veya kaldırma kararlarının ekonomik nedenlerle alındığını belirtiyor. Ancak yolcular, bilet fiyatlarının artmasına rağmen ikram hizmetlerinin azaltılmasını kabul etmekte zorlanıyor.

Yolcuların ikram hizmetleri konusundaki şikayetleri devam ediyor. Havayolu şirketleri, müşteri memnuniyetini sağlamak için ikram politikalarını gözden geçirmek zorunda kalacaklar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hersey parali pegasusda koltuklarin cebinde menuler var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

http://www.airporthaber.com/pegasus-haberleri/sabanci-ucak-tuvaleti-ucretli-olabilir.html

Cevap yeterli sanırım...

Bu haberi biliyorum ve gördüğüm zaman gülmüştüm gerçekten. Demekki doğru düşünmüşüm pegasus herşeyi paralı
  • Pegasus'un amacı sizi ulaştırmak ve bunu makul bir fiyata yapıyor fırsatı kacirmazsaniz . Bazı kişiler var Pegasus' a ikramlardan dolayı laf edip duruyorlar.

• Pegasusda herhangi bir ikram yok, anadolujet de sandviç ve çay kahve veriliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BohemianRhapsody

Pegasus'un amacı sizi ulaştırmak ve bunu makul bir fiyata yapıyor fırsatı kacirmazsaniz . Bazı kişiler var Pegasus' a ikramlardan dolayı laf edip duruyorlar.

Alakası yok, bazen erken aldıgınızda anadolujet pegasustan daha ucuz bile olabiliyor. Ayrıca ikram bile veriyor a.jet.
  • Pegasus'ta istediğin şeyi aldığın zaman ya nakitle ya kartla oracıkta ödüyorsun. Ücretsiz bir şey yok. İkram sanıp atlama yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pegasus paralı.

• Teşekkürler arkadaşlar cevaplar için
  • Nesi sorunsal bunun anlamadım
  • toplamda 6 uçuş yaptım. 2sini kendim aldım 4ünü şirket aldı... tabi ucuz olsun diye pegasustan aldım :D (ilk binişim bir de..)

her şey paralı evet hiçbir hizmet yok. thy aşık olunası... ikramlarda ücretsiz.. kahvalı falan muazzam denilebilir uçağa göre... 1 dilim kek, 1 roll ekmek, domates salatalık, zeytin yeşil ve siyah, sandviç....

şirket alacağında özellikle belirtiyorum thy olsun diye onlarda kırmıyor :D
  • Pegasus rezalet. iPhone şarjı sordum adam beni azarladı. Çocuk menüsü aldım( küçük çikolatalar). Paranın üstünü alamadım , yemin ederim. 3euro vermediler. Bende THY kullanıyorum , hizmeti güzel.

• Pegasus çöp.
  • Andolu jet ve Thy on numara pegasusta ve onuraır de vıskı satılıyordu dusun 1" kasarlı ekmek 7 euroydu ozaman

Hostesler sankı satıs elemanıydı bı bakıorsun vıskı satıor bı bakıorsun yemek sacma sapan bısey

en son 6 ay once turkıyeye geldıgımde thy fıyatları ucuk dıye (daha dogrusu zamanında olmadıgımda) cok pahalı oluyor onuaırden kesmıs arkadas bıletcı

Abı bı gırdık ucaga gıdene kadar sıgara vıskı sandvıc satısı vardı Allah ıslah etsın
  • öğrenciyiz pegasus uygun geliyor bana ha anadolujet de uygun oluyor tabi erken alımlarda ama bana çöğu kez pegasus uygun geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmmaW

Hersey parali pegasusda koltuklarin cebinde menuler var

Helası bile paralı.

3.00 TL

Parayı deliğe gönderemezsen kapı açılmıyor.
  • Onur air ile 2 kere uçtum adamlar allahın suyunu bile kıskanıyor arkadaş.3 saatlik yolculukda ağzım dillim kurudu 1 damla su veren olmadı
  • yorumlar gerçekten şaka gibi
    ekşideki cahillik buaya da sıçramış anlaşılan

pegasus sayesinde türk milleti uçakla tanıştı diyebilirim
    beyaz türklerden bahsetmiyorum

thy defalarca seyahat ettim;kek simit arası ufak ekmek yogurt 1-2 adet zeytin ve yogurt veriyor

ulan zaten bir iki saat ucuyorsu ebe obez
    eğer paran varsa alırsın yersin
    neyin derdindesiniz anlamıyorum kii

yıllarca pegasus ile 30-40 liraya trabzona seyahat ettigim icin teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenup

yorumlar gerçekten şaka gibi
    ekşideki cahillik buaya da sıçramış anlaşılan

pegasus sayesinde türk milleti uçakla tanıştı diyebilirim
    beyaz türklerden bahsetmiyorum

thy defalarca seyahat ettim;kek simit arası ufak ekmek yogurt 1-2 adet zeytin ve yogurt veriyor

ulan zaten bir iki saat ucuyorsu ebe obez
    eğer paran varsa alırsın yersin
    neyin derdindesiniz anlamıyorum kii

yıllarca pegasus ile 30-40 liraya trabzona seyahat ettigim icin teşekkür ediyorum.

Hangi şubesinde çalışıyorsun.

Uğrayalım bir çayını içelim.
  • Atlasglb der susarım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.