Şimdi Ara

pegasus'ta koltuk seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
40.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pegasus'tan uçak bileti aldım.Aldığım yerde uçuştan 24 saat önce koltuğumu seçebileceğimi sölediler.Sormayı da unuttum acaba koltuk seçimi paralı mı?

NOT:ilk uçuşum olacak inşallah

• Yapay Zekanın Yanıtı

Pegasus'ta Koltuk Seçimi Hakkında Bilgiler

Pegasus uçuşlarında koltuk seçimi, yolcuların konforu ve tercihleri için önemlidir. Uçak bileti satın alırken koltuk seçimi yapılmazsa veya unutulursa, aşağıdaki durumlar meydana gelebilir:

• Otomatik Koltuk Ataması: Pegasus, koltuk seçimi yapılmayan yolculara check-in sırasında otomatik olarak koltuk atayacaktır. Bu koltuklar, uçağın müsaitliğine göre rastgele seçilir.

• İstenmeyen Koltuklar: Otomatik koltuk ataması sonucunda, pencere kenarı, koridor veya acil çıkış sırası gibi istenmeyen bir koltukta yer bulabilirsiniz.

• Ayrı Koltuklarda Oturma: Aynı rezervasyondaki yolcular bile, koltuk seçimi yapılmadığı takdirde uçakta farklı sıralarda veya farklı tarafta oturabilirler.

• Ücretli Koltuk Seçimi: Uçak bileti satın alındıktan sonra koltuk seçimi yapmak isterseniz, Pegasus ek bir ücret karşılığında koltuk seçimi hizmeti sunmaktadır. Ücretler koltuk tipine ve uçuş süresine göre değişebilir.

Bu nedenle, uçuş deneyiminizi daha konforlu ve keyifli hale getirmek için Pegasus uçuşlarında koltuk seçimi yapmanız önerilir. Koltuk seçiminizi, uçak bileti satın alma sırasında veya daha sonra check-in işlemleri sırasında yapabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 24 saat kala online check-in yapabilirsiniz, koltuk seçimi ücretsizdir ve boş olan istediğiniz bir koltuğu seçebilirsiniz.
  • en son nezaman bindin de yazıyosun acaba.

pegasusta en dandik koltuk bile paralıdır. koltuk seçmeden online checkin yapılabilir sistem ortalardan sıradaki boş koltuğu verir otomatik. ücretsiz koltuk seçmek için erkenden havalanına gidip rica etmen lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinolampx

24 saat kala online check-in yapabilirsiniz, koltuk seçimi ücretsizdir ve boş olan istediğiniz bir koltuğu seçebilirsiniz.

sağolasın dostum . bi de bu online check in de çıktı filan almamız gerekiyo mu?
  • en son nezaman bindin de yazıyosun acaba.

pegasusta en dandik koltuk bile paralıdır. koltuk seçmeden online checkin yapılabilir sistem ortalardan sıradaki boş koltuğu verir otomatik. ücretsiz koltuk seçmek için erkenden havalanına gidip rica etmen lazım.
  • tmm ozzy hiç bulaşmayayım o zaman
  • hocam koltugunu anlat check de verıor kendın özel seçmeye kalkarsan paralı 15 lıra falan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uçak koltuk seçimi yardımı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cbekcibasi

hocam koltugunu anlat check de verıor kendın özel seçmeye kalkarsan paralı 15 lıra falan

tamam dediğin gibi yapıcam
    netten bulaşmaya gerek yok
  • Online check in de çıktı almana gerek yok bu işini hızlandırıyor gittiğinde biletin hazır oluyor direk veriyorlar sana.
  • bagaj vermiceksen zaman kazanmak için online checkin yapabilirsin. sadece güvenlikten geçerek uçağa gidebilirsin.

son olarak checkinde koltuk isticeksen acil çıkış iste baya rahat oluyo :)
  • Arkadaşlar bir şey soracağım. Şimdi biz iki bilet aldık ama koltuk seçmedik. Koltuklarda ücretli. Şimdi koltuk seçmezsek yan yana oturamayacak mıyız kardeşimle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yakita

Arkadaşlar bir şey soracağım. Şimdi biz iki bilet aldık ama koltuk seçmedik. Koltuklarda ücretli. Şimdi koltuk seçmezsek yan yana oturamayacak mıyız kardeşimle?

Boş koltuk varsa oturursun yoksa ayrı ayrı yerlerde oturursunuz.
  • bişey olmaz hocam. şuana kadar ağzına kadar dolu uçak görmedim. uçağın içinde bilet kontrolü falanda yok. istediğin boş bi yere oturursun. birisi gelip burası benim yerim kalk demesse bi sorun olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yakita

Arkadaşlar bir şey soracağım. Şimdi biz iki bilet aldık ama koltuk seçmedik. Koltuklarda ücretli. Şimdi koltuk seçmezsek yan yana oturamayacak mıyız kardeşimle?

THY gibi online check in de ücretsiz koltuk seçilebilen firmalarda millet internetten hemen kapar koltukları ama pegasusta internetten okadar fazla koltuk seçimi olacağını düşünmüyorum, yani uçuş gününe baya boş yer kalacaktır. vaktiniz varsa hava limanına biraz erken gidin, normal check in işleminde görevliye yan yana oturmak istediğinizi belirtin, hallederler. 15 gün önce kıbrıstan geldim pegasus ile ve bende arkadaşımla bu şekilde yan yana koltuk seçtim, sorun olmadı.
  • Teşekkür ederim arkadaşlar bilgiler için. Biraz erken gidip görevliye söylerim o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

bişey olmaz hocam. şuana kadar ağzına kadar dolu uçak görmedim. uçağın içinde bilet kontrolü falanda yok. istediğin boş bi yere oturursun. birisi gelip burası benim yerim kalk demesse bi sorun olmaz

zihniyetine hayran kaldım ayıca ağzına kadar dolu da birçok uçak gördüm toplum düzenini öğrenin artık otobüste bile hoş karşılanmayan bir durum(adam belki önceden özellikle seçmiş) ayriyeten sokaklarımızdaki düzen de özellikle takdire şayan bu zihniyet karşısında (koridorlarda sağdan-yerine göre(bazı avmlerde) soldan yürüyünü anlayamadılar)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

quote:

bişey olmaz hocam. şuana kadar ağzına kadar dolu uçak görmedim. uçağın içinde bilet kontrolü falanda yok. istediğin boş bi yere oturursun. birisi gelip burası benim yerim kalk demesse bi sorun olmaz

zihniyetine hayran kaldım ayıca ağzına kadar dolu da birçok uçak gördüm toplum düzenini öğrenin artık otobüste bile hoş karşılanmayan bir durum(adam belki önceden özellikle seçmiş) ayriyeten sokaklarımızdaki düzen de özellikle takdire şayan bu zihniyet karşısında (koridorlarda sağdan-yerine göre(bazı avmlerde) soldan yürüyünü anlayamadılar)

yav hehe.

ağzına kadar dolu uçaktan bunu çıkartabiliyosan seni ayakta alkışlamak lazım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

quote:

yav hehe.

ağzına kadar dolu uçaktan bunu çıkartabiliyosan seni ayakta alkışlamak lazım.

seni de kutlamak lazım 2000lik telefonu 7500lük arabası olan insan telefonu az daha ucuz alsaydın da biraz daha düzgün bir arabaya binseydin

ayrıca ana çıkarım seni kırmamak için yazmadım görgüsüzlerin afedersin toplum düzenine s.çması.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.