Şimdi Ara

Pegasus sitesinden rezervasyon çıktısı nasıl alınır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum Türkiye Cumhuriyeti pasaportuna sahip insanlar olarak seyahatimizin her aşamasında sorunlarla karşılaşıyoruz. Bunlardan en önemlisi vize konusu. Vize için görüştüğüm yetkili uçuş rezervasyonunun çıktısını alıp diğer belgelerle getirmem gerektiğini söylediler ancak Pegasus' tan yapılan işlemlerde çıktı aldığımızda gidiş dönüş noktaları, uçuş saati vs görünmüyor; tek görünen şey yolcu adı, rezervasyon ve bilet numarası. Bu da işime yaramıyor. Ne yapabilirim? Daha önceden deneyimi olanlardan yardım bekliyorum.

• Telefonla arayıp öğresene kardeş.
  • Aradım ama ya karşımdaki anlamak istemedi, farklı şeyler söyledi çünkü ya da sorduğum şeyin cevabını bilmiyordu. Bana çıktı almayı anlattı, benim sorduğum bu değil dedim bu sefer uçak bileti alma sürecinde gözüken bilet şeyinin çıktısını alabilirsiniz dedi, bu da işime yaramaz. Konsolosluğun görmek istediği "belge X şehrinden X şehrine şu saatte gidilecek, bunun için rezervasyon yaptırılmıştır" verisi. Benim aldığım veride rezervasyon numarası, isim soyisim filan var ama gerekli olan uçuş bilgileri yok. Mutlaka daha önce bu firmadan rezervasyon yaptıran vardır, yardımlarını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chuck_bartowski -- 14 Mayıs 2013; 11:57:35 >
  • Rezervasyon yaptırdğın zaman eposta adresine "Pegasus Havayollari Bilet Bilginiz" başlıklı bir mail geliyor. Orada varış/kalkış bilgileri zamanla beraber veriliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.