Şimdi Ara

PEGASUS KIS TARIFESI YURT ICI 29.99 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
3
Favori
2.762
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Sabiha Gökçen adeta "ALİ" babanın çiftliği olmuş. Tüm hava yolları zamanında inip kalkarken Pegasusun 15 uçuşundan 5 tanesi en az 1 saat gecikmeli.

Dün bir misafirimi Gaziantep'e gönderdim. (G.Antebe en az 20 defa gitmişimdir daha zamanında kalktığını hatırlamıyorum) 2 saat 20 dakika evet yanlış okumadınız 2 saat 20 dakika geç kalktı. görevliler biz bilmiyoruz sebebini diyorlar. Kim bilecek diyorum cevap yok. Bir "operasyonel sebepler" kelimesini öğrenmişler, karşısındaki de zaten salak, o kelimeyi duyunca hımm demek öyle deyip dönüp gidecek zaten ya, yüzsüz yüzsüz birde insanı böyle enayi yerine koyuyorlar.

Müşteri hizmetlerini arıyorsun, ilk seni karşılayan robotun söyledikleri "bu hattı aramanın dakikası 1,5 TL dir. operatörünüz tarafından faturalanacaktır." haşıırrt diye bir ses geliyor. yani mağdur olduğunu adamlara söylemek içinde para vermen gerekiyor Ve karşıma müşteri hizmetleri çıkıyor. Uçak neden gecikti diyorum. Cevap "Siz bilet alırken zaten rötar yapma ihtimalini bilerek alıyorsunuz" höng ?? Böyle saçma bir cümle ola bilir mi ?

Uçağın gecikme sebebi yok. Oradan bir kaç personel şöyle diyor. Uçak karşıdan geç geliyormuş. Tamamda o uçak benim babamın malı değil o da sizin uçağınız. Sanki başkasının uçağından bahsediyorlar. Ayrıca karşı dediğin yerden geliş 1 saat 35 dakika. Siz 2 saat 20 dakika rötar yapıyorsunuz. Ulan daha uçak karşıya gitmemiş ki gelsin yüzümüzde salakmı yazıyor enayimi yazıyor arkadaş. Bu nasıl bir müşteriyi gerizekalı yerine koymadır yahu.

Sonuç olarak bir tane muhattap bulamadık. Pegasusa lanet ettim bir daha kullanmıycam. Mecbur kalmadıkça sizlerde kullanmayın.

• tarihlere bakınca oyle fiyatları goremiyorum. 100 küsür tl ler yazıyor hep 1 kasım itibari ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

tarihlere bakınca oyle fiyatları goremiyorum. 100 küsür tl ler yazıyor hep 1 kasım itibari ile

+1

önce ucuz gösteriyor sonra alım aşamasına geçince fiyatlar yüksek çıkıyor . sistemsel bir sorundur umarım yoksa alenen kandırmaca.
  • daha önce hep pegasusla uçtum , rötara hiç denk gelmedim , thy ile uçuşlarımda hep rötara denk geldim , benden de thy'ye
  • Check in e para mi alinir yahu bu kadar sacma is mi olur. 110 tl cikiyor ,komple yalan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

Check in e para mi alinir yahu bu kadar sacma is mi olur. 110 tl cikiyor ,komple yalan.

Aynen katılıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kısaca tırt diyorsunuz yani.
  • Ben en ucuz Ankara izmir buldum aslında 29,99 a geliyor ama banko chek in diye 14 lira ekliyor gidiş dönüş 74 tl ye geliyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anadolu jet kampanya yapmış ama 50 tl galiba..

• afyonkarahisar zafer havalimanı uçuşlarını tekrar başlatsa süper olacak defalarca mail attım tek cevap bile vermediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Ben en ucuz Ankara izmir buldum aslında 29,99 a geliyor ama banko chek in diye 14 lira ekliyor gidiş dönüş 74 tl ye geliyor..

Online checkin yapinca ucreti pegasus plus karta geri yukluyor. Ryanair wizzair vueling gibi sirket lerin yaptigini yapmaya cesaret edemedigi icin musteriyi bu sekilde online check ine tesvik ediyor.
  • anadolujetinde kampanyası var aynı şekilde. benim için anadolujet daha avantajlı. sivas-istanbul pegasusla kampanya 67 lira. anadolu jet kampanya 50 lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KSK_istayfa

quote:

Ben en ucuz Ankara izmir buldum aslında 29,99 a geliyor ama banko chek in diye 14 lira ekliyor gidiş dönüş 74 tl ye geliyor..

Online checkin yapinca ucreti pegasus plus karta geri yukluyor. Ryanair wizzair vueling gibi sirket lerin yaptigini yapmaya cesaret edemedigi icin musteriyi bu sekilde online check ine tesvik ediyor.

Aklıma geldi dedimki bu banko parası alıyorsa online check in satın alayım bari hem online check in hem de banko parası ekledi..

• quote:

quote:

quote:

Aklıma geldi dedimki bu banko parası alıyorsa online check in satın alayım bari hem online check in hem de banko parası ekledi..

Anlayamadim hocam banko derken ne demek istediginizi. Checkin ucreti aliyor online yapilirsa geri iade ediyor sistem bu sekilde onu belirtmek istedim ben sadece.

• Check-in e para mı alınır yuh ötesi yuh. Utanmasalar kişinin boyuna-kilosuna göre para alacaklar...

Pegasus ta en uyuz olduğum şey hosteslerin ürün satarken ki konuşmaları;
    "20 lira bozuğu olan var mı?, 50 lira bozabilir misiniz?" bu nedir lan! böyle kepazelik yok. Ha işin vardır, acildir, parası ucuz olsun dersin bin, yoksa Allah korusun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gıda Ambarı
    Uçağın gecikme sebebi yok. Oradan bir kaç personel şöyle diyor. Uçak karşıdan geç geliyormuş. Tamamda o uçak benim babamın malı değil o da sizin uçağınız. Sanki başkasının uçağından bahsediyorlar. Ayrıca karşı dediğin yerden geliş 1 saat 35 dakika. Siz 2 saat 20 dakika rötar yapıyorsunuz. Ulan daha uçak karşıya gitmemiş ki gelsin yüzümüzde salakmı yazıyor enayimi yazıyor arkadaş. Bu nasıl bir müşteriyi gerizekalı yerine koymadır yahu.

Zamanında yaz aylarında her hafta Pegasus kullanırdım, bu gecikmeleri çok yaşayınca araştırdım, yurt dışından gelen uçuşları iç uçuşlara bağladıklarında böyle oluyor. Yani mesela Almanya'dan gelen uçağı İzmir'e verince ve diğer uçak önceki her uçuşunda 15-30 dk rötar yaptığı için toplamda 2 saat rötar bu yüzden ortaya çıkıyor.

Ama sonuç değişmiyor, aldıran yok, sorumlu yok, şikayet mercii yok...

Tüm uçuşlarını göz önüne alarak GENELLEDİĞİMİZDE; Adamlar halen en ucuz biletleri sattıkları ve bunca şikayete rağmen müşterileri pek azalmadığı için de durum düzelmiyor.

Ben de şikayetçiyim ama THY'nin olur ya tam zamanında kalkan uçaklarının Atatürk'teki 40-50 dakikalık uçuş sırasını beklemektense hala Pegasus diyorum.

• Ali Sabancıyı pegasus nedeniyle girişimci işadamı hayallerinin peşinden gitti pegasus ortaya çıktı vs..
    tv lerde bol bol pohpohluyorlar..ama şu rötar rezilliklerine bakın battaniye paralı olmuş.yiyecek içecek para..

tuvalet parası nasıl acaba büyük küçük ayrımı var mı?

devlet, denetleme görevinin de olduğunu hatırlasa tabii bunlar olmaz ama nede olsa hülolo hülolo saldım çayıra mevlam kayıra
  • dun konya - ıst pegasusla uctum hıc rotar olmadı , internetten check ın yaptıgımda hıc ek ucret odemedım bence basarılı kasım ıcınde tekrardan alıcam bakalım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Anlayamadim hocam banko derken ne demek istediginizi. Checkin ucreti aliyor online yapilirsa geri iade ediyor sistem bu sekilde onu belirtmek istedim ben sadece.

Havalimanı check in miş adı. Koltuk satın alıyorum o ücret hâlâ alınıyor..
     PEGASUS KIS TARIFESI YURT ICI 29.99 TL PEGASUS KIS TARIFESI YURT ICI 29.99 TL

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.