balayı için yerimizi ayırtmıştık uçak konusunu da hallettim ama ekşi de olsun sikayetvar.com da olsun pegasus ile ilgili yazıları okuyunca biraz tereddüte düştüm açıkcası.. daha önce pegasusla yolculuk yapan var mı?ve hizmet nasıl?
pegasus hakkında okuduklarım; adam su istiyor 15 dk geçiyor su gelmiyor hatırlatıyor cevap:patlama geliyor ya da uçağa biniyorsun boş bulduğunuz yerlere oturun diyorlarmış.. vs vs...
teşekkürler..
zannetmiyorum böyle birşey olacağını
ben seyahat acentasında calısıyorum..pegasus un biletlerini satıyorum...bole bi sorun yok tek sorun edenler istanbul un asya yakasından kalmasıucaktan da sikayeet etmiolar yok basıları boing olsun dio basıları air bus filam...bide bu aralar izair le ortak seferleri var yani bu sorun yok
adamlar iyi kesmiş ha patlama geliyo falan
zaten sularıda çeşmeden dolduruyolar
bi kaç yerde okuyunca bunları dedim noluyoruz yaaaa :)
pilotun yanında muavin bile varmışlondra paris 1-2 diye bağırıyomuş
quote:
Orjinalden alıntı: electronics
pilotun yanında muavin bile varmışlondra paris 1-2 diye bağırıyomuş
hatta iyice havalanıncaya kadar kapısından muavin sarkıyomuş. olurya hava alanının dışından da yolcu alırız diye..
ben pegasusla uçtum.ama diğer firmalardan bi farkını göremedim.gerçi baya oldu
ben bi hafta önce pegasusla izmire gittim berbattııııı uçakta hizmette berbattı ikram yetişmedi zaten inerken elime tutuşturdular ilk ve son pegasus maceramdı bu benim ucuzda değil biletin normali 75ytl ben 95 e aldım bi mail atmayı düşünüyodum zaten.......
sikayetvar.com a yaz derim..gerçi hemen arayıp bi ton mazeret buluyorlar yaa yine de şasını dene bodrum a 75 e buldum bilet bakalım göreceğiz nasıl bi hizmeti var
quote:
Orjinalden alıntı: sadberk
balayı için yerimizi ayırtmıştık uçak konusunu da hallettim ama ekşi de olsun sikayetvar.com da olsun pegasus ile ilgili yazıları okuyunca biraz tereddüte düştüm açıkcası.. daha önce pegasusla yolculuk yapan var mı?ve hizmet nasıl?
pegasus hakkında okuduklarım; adam su istiyor 15 dk geçiyor su gelmiyor hatırlatıyor cevap:patlama geliyor ya da uçağa biniyorsun boş bulduğunuz yerlere oturun diyorlarmış.. vs vs...
teşekkürler..
yok arkadaşım oyle bişey. isteyen istediği yere oturur diye bişey var mı. halk otobusu mu bu. ben bir kere pegasusla yolculuk yaptım gayet iyiydi. herhangi bi sorun yoktu yani.
pegasusla üç sefer uçtum öle dediğin gibi herhangi bir sorun yaşamadım anlıyacan fena sayılmaz
aman aman iyi olsun da :)
yaw önemli olan fiyatı,otobüsle 10 saat yol gideceğinize sıkın dişinizi bir saat ucuza gidiyorsa kesin kısıyordur ufak tefek birşeylerden,normaldir.
Beyler yok hic birinin digerinden farkı! Bundan emin olun. Biloyos da konusuoss ;) Ben işin mutfagında calısıom. Gonulleriniz rahat olsun!
daha iki gun once izmirden geldim pegasusla ayrica bayagi birkac kere daha muhtelif yerlere gitmisligim var ve hic yazilana benzer bir tecrubem olmadi. Hersey normaldi hatta iyiydi bile.
pegasusun sahibi heralde sabancıydı
bizde pegasusla uçucaz 3-4 hafta sonra yolculuğum nasıl geçti anlatırım
Benim babam şu an Pegasus Hava Yolları nda pilot.Ben de bir kaç kez uçtum, hiç böyle saçma sapan sorunlar yok.Ekşi de herşeye laf söyleyen çıkar zaten
quote:
Orjinalden alıntı: ForgottenPromises
Benim babam şu an Pegasus Hava Yolları nda pilot.Ben de bir kaç kez uçtum, hiç böyle saçma sapan sorunlar yok.Ekşi de herşeye laf söyleyen çıkar zaten