Şimdi Ara

Pegasus güya tüm hatlarda %30 indirmiş!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
3.020
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pesasus yine indirim maili göndermiş başlıkta kocaman tüm hatlarda yüzde 30 indirim diyor, kampanya koşullarında kıbrıs hariç. 10 defa mail attım bu yaptığınız etik değil milleti tüm hatlar diye sayfaya çekip sonra kıbrıs dahil etmiyorsunuz yaptığınız ayıp diye değişen bir şey yok. Bunu başka ülkede yapabilirler mi merak ediyorum.Milleti resmen salak yerine koyuyorlar. Fiyatlarda önce şişiriliyor sonra indiriliyor. Ülkedeki kampanya anlayışı bu ne yazık ki...
    Pegasus güya tüm hatlarda %30 indirmiş!!!Pegasus güya tüm hatlarda %30 indirmiş!!!

• Her zamanki gibi bindirimden indirim yapılmış, hatta şunu söyleyeyim. Kıbrıs için takip ettiğim bir tarih vardı, sürekli 180 tl civarına olan bileti bile kampanya kapsamında olmamasına rağmen 260 tl yapmışlar.
  • Ben yurt içi net %30 ile biletimi aldım. Çıkan fiyattan tam %30 düşüyor. Kıbrıs işi kötü olmuş ama kampanya kötü değil. Bindirim de yoktu fiyatlarda uzun süredir takip ettiğim seferi bindirimsiz şekilde aldım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

Kur bu kadar yuksekken heves kalmadi.Yurticinde zaten bir yere gitmem isim olmaz.
    6 - 7 kişi seyahat edecekse uçak çok pahalı
    mecbur 10 saat karayolu yolculuğunu göze alacaz
  • pegasus her yere indirim yapıyo da kıbrısa niye indirim yapmıyo diye konu açılmış

hakem heyetine şikayet edin hocam varsa yapılmış bi haksızlık düzeltilir
  • Benim hakem heyetime şikayetimle , Pegasus'a yaptırım uygulanacağına inanıyor musun hocam :)

Pasaportsuz gidilen yerler Yurtici katagorisinde olmali

Gurcistan+Kibris gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 25 Mayıs 2018; 8:28:43 >
  • Bugün kampanyasız bilet satın aldım. Anladığım kadarıyla sadece tarayıcıdaki cache den değil ayrıca kendi sunucuları üzerinde de bir cache mekanizması var. Farklı yerlerden aynı yer ve tarihe giriş yapın, giriş sayısı arttıkça bilet fiyatıda artmaya başlıyor, akşam birkaç kez farklı tarihler için baktım ama almadım sabah baktığımda 100 tl indirimli aldım.
    O havayolunun sorgulanma sıklığına göre kullanıcı bağımsız artış yapma durumu var gibi, uyandırayım gençler
    Neyse yarına bilet kestim gittim bu sefer de bebek almıyoruz (5 günlük) doktordan uçabilir raporu getirin dediler. Bilet yine iptal ve ertesi güne tekrar bilet aldım (erteleme) doktora gittim, bebeği muayene etti ve herhangi bir sakınca yok uçabilir lakin böyle bir rapor sistemde yok, size bebeğin sağlık durumunu gösteren belge vereyim onu gösterin ama kesinlikle Sağlık Bakanlığına bağlı kurumlarda böyle bir rapor yoktur sadece hamilelere verilir denildi. Başhekime gidip durumu izah ettim o da aynen böyle bir raporun olmadığını ve verilemeyeceğini söyledi.
    Neyse böyle bir rapor olmadığı için herhalde bebeğin sağlık durumunu gösteren rapor ile alırlar dedim ama yine almadılar ne yapsam da almadılar. Güzellikle konuştum, şeflerini çağırdım ama sizinle görüşmek zorunda değil şefimiz dediler görüştürmediler. Ayrıca dikkatimi de bişey çekti check-in için gelen askeri de almadılar neymiş 45 dk. öncesinden gelmesi lazımmış, teslim olmaya gideceğim, bu adalet mi deyip ağlayan askere, g*tü oturmaktan gurbetçi bavuluna dönen yetkili ise beyefendi burası Türkiye burda adalet aramayın dedi. Şikayet etmedim çünkü böyle bir firmayı millet deneyerek ne rezil bir firma olduğunu anlasınlar ki bir daha pegasusu tercih etmesinler.
    Kesinlikle ve kesinlikle otobüste ayakta bile giderim ama pegasusun bedava vereceği biletle bile bir yere gitmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Baydin.21

Ben hayatımda pegasus kadar paragöz ve sahtekar bir firma görmedim, duymadım.
    Uçuşa 1 saat önceden geldim check-in için sırada 16 dk. kaldım ama uçağa almadılar neymiş, en geç uçuşa 45 dk. kala gelecekmişim ulan 1 dk geçti diye almamak nedir.
    Neyse yarına bilet kestim gittim bu sefer de bebek almıyoruz (5 günlük) doktordan uçabilir raporu getirin dediler. Bilet yine iptal ve ertesi güne tekrar bilet aldım (erteleme) doktora gittim, bebeği muayene etti ve herhangi bir sakınca yok uçabilir lakin böyle bir rapor sistemde yok, size bebeğin sağlık durumunu gösteren belge vereyim onu gösterin ama kesinlikle Sağlık Bakanlığına bağlı kurumlarda böyle bir rapor yoktur sadece hamilelere verilir denildi. Başhekime gidip durumu izah ettim o da aynen böyle bir raporun olmadığını ve verilemeyeceğini söyledi.
    Neyse böyle bir rapor olmadığı için herhalde bebeğin sağlık durumunu gösteren rapor ile alırlar dedim ama yine almadılar ne yapsam da almadılar. Güzellikle konuştum, şeflerini çağırdım ama sizinle görüşmek zorunda değil şefimiz dediler görüştürmediler. Ayrıca dikkatimi de bişey çekti check-in için gelen askeri de almadılar neymiş 45 dk. öncesinden gelmesi lazımmış, teslim olmaya gideceğim, bu adalet mi deyip ağlayan askere, g*tü oturmaktan gurbetçi bavuluna dönen yetkili ise beyefendi burası Türkiye burda adalet aramayın dedi. Şikayet etmedim çünkü böyle bir firmayı millet deneyerek ne rezil bir firma olduğunu anlasınlar ki bir daha pegasusu tercih etmesinler.
    Kesinlikle ve kesinlikle otobüste ayakta bile giderim ama pegasusun bedava vereceği biletle bile bir yere gitmem.
    Bu nasıl bir rezalettir arkadaş. Toplamda kaç bilet ve kaç paranız yandı? Bir şeyler yapılabilmesi lazım böyle saçmalık mı olur.

• Kampanya yapıyoruz diye ortaya çıkıyorlar benim gibi tatil ve uygun bilet meraklısı adam bile artık sitelerine girip kampanyaya bile bakmıyor.Kampanyanın adı sadece kampanya .ortada ucuz demiyorum uygun bilet yok.uçuş tarihleri ayrı bir olay.laf olsun dostlar kampanyada görsün.
    Geçen gün bilete çevireyim istedim, 385 tl olan (sadece gidiş bileti) bileti açığa alınan "sadece gidiş" biletim 345 tl ye düşürdü. Güler misin ağlar mısın?
    Okuyan olur bir gün birine lazım olur, pegasusta bileti açığa aldırmak parayı sokağa atmak demek.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.