Şimdi Ara

PEGASUS - Görülmemiş Kampanya Geliyormuş (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
10
Favori
9.111
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece ic hatlar değildir umarım Ankara dan Macaristan'a veya aktarmalı İstanbul Macaristan ucuz fiyat gelirse hemen alırım

Edit yapalım : budapesteye 28 dolara bilet var lakin kasim ayından başlıyor günleri de sınırlı bir de aktarmalı yok illa İstanbul ama yine de çift bilet alacak olsamda total de 200 yapardı lakin dediğim gibi ekime uçuş yok yine THY ye kaldık aktarmalı 400 lira diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezicioyuncu -- 5 Eylül 2016; 11:21:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    2021 Peugeot 508 1.5 BlueHDi 130HP Allure GP - AMD Ryzen 7 9700X - MSI B850 MPG EDGE Ti Wifi - Corsair iCUE LINK TITAN 360 RX LCD White - KLeev Cras V RGB 48GB (2x24) 7200Mhz CL34 White - Gainward GeForce RTX5070Ti Phoenix 16GB - Corsair iCUE LINK 6500X RGB White - Kioxia 480GB SSD - Samsung 970 Evo Plus 2TB M.2 SSD - Gigabyte GP1 1TB M.2 SSD - WD 3TB Blue HDD - Monster Aryond A32 31.5' V1.1 QHD 165hz HDR/GSync Monitör - NZXT C850 White 850W 80+ GOLD - XPG Summoner Mekanik TR Klavye - Razer Basilisk V3 Pro White 30K DPI Fare - Samsung S24 Plus 256GB Mor - Apple iPhone 13 (128 GB) Yeşil - Samsung Watch 6 44mm - Playstation 5 Slim Dijital Edition 1TB
  • dünyanın en kötü 3. havayolu firması seçilmiş her yeri kampanya olsa ne olur
  • 25 tl ye gidiş dönüş bilet var hala b.. atıyor birileri. yahu gideceğiniz yer 1-2 saatlik yer. İyisi kötüsü ne bunun. Yemek vermiyormuş, koltukları parayla satıyormuş. Bunları hediye veren ne kadar ücret talep ediyor sizden ?
    Adamlar ucuz bilet satıp bunları da parayla veriyor işte daha iyi değil mi ? 1 saatte açlıktan mı öleceksiniz ?
    Garip milletiz yahu... Pegasus olmasa diğerlerinin nasıl kazıklayacağını düşünemiyorum bile...

2 Kişi
    71.90 tl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jahnny

quote:

Orijinalden alıntı: eagle_man

Koltuk icinde para aliyor adamlar, ucretsiz koltuk yokmu bu ucaklarda arkadas

Otomatik atıyor check in esnasında, almak zorunda değilsiniz

Valla usta cok tesekkur ederrim hizli cevap icin, bende koltuk alacaktim bilmedigimden, cok pahaliya gelecekti. Bedavaya yakin aldim:)

bahsettiğiniz fiyatları nasıl görüyorsunuz?
    https://store.donanimhaber.com/d5/d9/ed/d5d9ed64282e208f51232ed2a6fd06b6.png

PEGASUS - Görülmemiş Kampanya Geliyormuş

• Takip bakalım belki işimize yarar bişeyler çıkar

6 milyon işsazı işsın işsızzı
  • Kabin basıncında bir değişiklik olursa başınızın üstündeki kapaklar otomatik olarak açılacak ve oksijen maskeleri 10 TL karşılığında siz Pegasus'un değerli yolcularına indirimli fiyattan oksijen verilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvadankpakal -- 5 Eylül 2016; 12:35:44 >

Dolaştığım ülkeler;
    / EUROPE: TURKEY, GREECE, BULGARIA, ROMANIA, GERMANY, ITALY, FINLAND, NORWAY
    / MIDDLE EAST: UAE, CYPRUS
    / ASIA: AZERBAIJAN, PAKISTAN, CHINA, HONG KONG, SOUTH KOREA
    / ASIA-PASIFIC: THAILAND, INDONESIA, MALAYSIA, SINGAPORE, PHILIPPINES, VIETNAM
  • kvadankpakal kullanıcısına yanıt

ankara istanbul 17 küsür... gidiş dönüş 35e alıyım biletlerimi dedim ama uçuşu seçtikten sonra ilerleme butonu yok sitede kdagskdsadlaş

Not: canlı desteğe de bağlanmıyor

Yaşasın vatan, yaşasın Türk Milleti! -OSMAN PAMUKOĞLU
    LG G4
  • geç kaldınız gencler fazla düsünmeden alacan hemen :D budapeste gidis 66tl idi sonra baktım prag da uygun gidis dönüs 200tl ye bitirdim

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

Kabin basıncında bir değişiklik olursa başınızın üstündeki kapaklar otomatik olarak açılacak ve oksijen maskeleri 10 TL karşılığında siz Pegasus'un değerli yolcularına indirimli fiyattan oksijen verilecektir.

böyle fikirler çıkarmayın şurayı okuyosa ciddiye alır yapar pegasus sonra

Orijinalden alıntı: mustafa2790

geç kaldınız gencler fazla düsünmeden alacan hemen :D budapeste gidis 66tl idi sonra baktım prag da uygun gidis dönüs 200tl ye bitirdim

hocam uçuşu seçtikten sonra ilerleme butonları sizde aktif mi

LG G4
  • böyle kalıyor bu  PEGASUS - Görülmemiş Kampanya Geliyormuş

LG G4
  • bende mailden görüp girdim mart ayında ankara-lviv 260 tlye geldi bence çok iyi fiyat haftasonu için.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.