Garanti Bankasının uygulaması olan BonusFlaş'ta size özel kısmında 750 tl harcamaya 1000 tl bonus veren bir kampanya gördüm.
Belki forumdan bazı arkadaşlara da benzer bir teklif gelmiştir de görmemişlerse haber vereyim istedim.
Garanti Bonusu olan arkadaşlar uygulamaya bir baksınlar belki size de gelmiştir.

11-12 günlük Balkan Turu İçin Araç Kiralama
11-12 günlük Balkan turu yapmak istiyorum. Kafamda bir birine yakınlığından dolayı Kosova, Makedonya, Arnavutluk ve Karadağ var. Arnavutluk ve Karadağ da deniz tatili yapmak mantıklı geliyor. Beni en düşündüren konu araç kiralama durumu. 3 kişilik bir aile olarak toplu taşımalarla otobüslerle zor olacağını düşünüyorum. Buna benzer bir rotayı yakın tarihlerde yapmış. Önerileri olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Ülkeler arası geçişlerde ne gibi sorunlar olabilir. Araç kiralayan arkadaşlar hangi firmayı yada tavsiyesi var mı?
Biletix 11 Kasım Kampanyası

Biletix'in her 11 Kasımda yaptığı kampanya aktif olmuş.
Kategoriler 1 tl, 99 tl, %50 indirim, %30 indirim.
Açıkçası geçen senelere göre sönük kaldığını düşünüyorum ancak belki işine yarayan biri çıkar diye paylaşmak istedim.
GS Store Ekinos İndirimi %50 indirim
Galatasaray store sitesinde seçili ürünlerde %50 indirim var. Bazı ürünlerin bedenleri bitmiş ama belki birinin işine yarar diye paylaşmak istedim.
Not: 2 hafta önce oğluma aldığım iki üründe %50 indirim olmuş gerçekten. Bindirimli indirim olmadığını düşünüyorum.

- Aracımı 2018 yılında 34 bin km iken aldım.
- Aracım orijinal 54.650 km de aktif kullanılmaya devam etmektedir.
- Tam bir aile aracıdır. Sınıfında bulunan hatchback araçların içinde iç hacmi en geniş araçlardan biridir.
- Düşük hasar kaydı vardır. (Tramer 4400 TL)
- Aracım 6 ileri vites tam bir yakıt cimrisidir.
- Çelik jant, katlanır aynalar, 4 cam otomatik, arka park sensörü, isofix koltuklar, ön koltuklarda bardak tutucu, kol dayama, bluetooth ile telefona bağlanma, aux usb girişi mevcuttur.
- Yaşına bağlı olarak ezik, çizik vs. bulunmaktadır. Rahatsız etmeyecek şekilde dolu izleri mevcuttur.
- Aracın içinde sigara içilmemiştir.
- Boya değişen bilgisi için eksper raporu fotolarda mevcut.
- 2021 Eylül ayına kadar muayenesi devam ediyor.
- Kitapçığı ve yedek anahtarı mevcuttur.
- Aracımından çok memnum ancak eşimin de kullanabilmesi için otomatik araç alacağımdan dolayı satılıktır.
- Özelliklerde yokuş kalkış gözüküyor ancak araçta yoktur.
- Araç başında pazarlık yapılabilir. 2014 üstü otomatik araçlarla takas için teklif düşünülebilir.
- Elimden geldiğince her şeyi yazdım ciddi alıcılar aramasını rica ederim.
Sahibinden Linki: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-dusuk-kilometre-temiz-toyota-auris-902513342/detay/
Morhipo'dan mail gelmiş sanırım istegelsin ile işbirliği yapmışlar ve market uygulaması başlatmışlar.
Morhipo market üzerinden ilk yapılan 100 tl ve üzeri alışverişlerde 20 tl indirim uygulanıyormuş. Kampanya 30 Ekim'e kadarmış.

|
|
Mantık çerçevesi içinde yazar,çizer,az konuşup çok dinler ancak mantık çerçevesi dışında sever... |
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 418
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 72.566 (Bu ay: 2.997)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 95 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar