Bildirim
Pegasus bagaj
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Çıkarabilirler. 2 kilo çeken giysiyi üzerine giy veya bişeylerden feragat edip yanında getirme...
-
Çıkarırlar parasını alırlar. Geçen yaz Thy yurtdışı uçuşunda kabin boyu valizi kabul etmedi 6000 lira aldılar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
6k ne hocam ne yaptınız bomba mi koydunuz valize.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uçuş zamanı fiyatlandırma ile öncesinden reserve fiyatlandırma ayrı. Valizi kabul etmezlerse geçerken ya kabul edeceksin ya da orada bırakacaksın.
Valla şansımı deneyeceğim. Hepsi almam gereken şeyler. Muhtemelen valizi 25-26 kg arası bir şey yapıp giderim. Geri kalanı kabin bagajina eklemeye çalışırım. Herhalde gram hesabi da yapmazlar
Valiz + küçük el çantası yap. El çantası kabine
kabin olan 8 kilo olsa gerek. o zaman ordan biraz kısıp diğerindeki fazlalığı buna atarsın.
-
Hocam 25 kg valiz hakkım vardi. Bide kabin bagajı 8 kg. Kabin bagajim zaten 7-8 kg felandi. Valiz 27.1 geldi tam. Görevli bi ücret istemedi ama. Ek Ücret ödemeden geçtim.
Hiç bagaj almamaya mehilli olmak varken, sınıra yaklaşmak ve geçmek nedir ?
Uçak bu, niye ağırlaştırmaya çalışalım ?
-
Kabin 7 olsa, 1 kiloyu ona saymıştır, geri kalan 1 kiloyu da firma jesti olarak sana sunmuş olabilir.
-
Kabini ölçmedi bile hocam 😅.
valiz tekerli mi ? O kaç kilo ?
-
Evet iki tekerlekli valiz. Valizin kilosunu cikaracaklarini sanmıyorum hocam. Kilo sinirinin içine valizin ağırlığı da dahildir bence.
Valizsiz bez çanta ile de gidebilirsin. Onun için yazdım... EŞyalar komple dönmeyecekse daha kolay böylesi....
Peki valiz kaç kg ?
-
Bilemiyorum hocam muhtemelen vardır 2-4 arasi bir şey
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- vicks vapodry şurup kullananlar
- harem otogarından sabiha gökçen nasıl gidilir
- google earth korkutucu yerler koordinat
- kapalıçarşı'da altın bozdurmak karlı mı
- macrocenter çalışma şartları
- dünyanın en büyük vinci
- prompt mühendisliği
- elektrikli bebek arabası
- ets2 türkiye haritası
- black friday 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X