Bildirim
Pegasus avrupa %50 indirim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Gereksiz heyecan yapmayın, vergi harici %50 indirim ve şişirilmiş fiyatlar...muhtemelen 3 ay sonrası İçin satılan biletler üç ay sonrasında daha ucuza alınabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
parami var abi secimden sonra euro ne olacak belli degil italyaya gitsek tiremusu yesek 5 euro yani 30 tl paramiz olmus pul avrupaya gidelimde bizim para ile yalan oluruz 2 maas harcarsin 5 gun icin 2 sene once yilda 2 ulke gezerim diyordum simdi Turkiyede 2 sehire dustum
Bilet 1500 tl tutuyor 1350 tl ye iniyor nasıl yüzde 50 ise.
Pegasus iyice saçmaladı.
gerçekten de 1300-1400 tl de 100 tl civarı bir indirim oluyor...üstelik tarih kısıtlaması var!!
çok komik olmuş...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seasqua -- 3 Mart 2019; 10:7:31 > -
Bu firmaya bişeyler oldu son zamanlarda... Yani sabancıdan kaynaklı ya da genel müdürden..
Önce dakikası 1.5 tl olan hatlarını aramak zorunda bırakmayan web sitelerindeki " canlı bağlantı" hizmetini kaldırdılar.. Sonra aylık fiyat çizelgesini 15 güne, daha sonra da 1 haftaya kadar indirdiler. ( Dün baktığımda kimi lokasyonlarda 15 ile 30 gün arasında fiyatları görebiliyordum ama liste şeklinde değil de tek tek tüm tarihleri tıklamanız gerekiyor)
Sonra puan sistemlerini kimsenin anlamaması ve kafa karıştırması için kökten değiştirdiler.... Sonra bu puanları ve indirimleri kullanırken vergiler hariç sistemini devreye sokarak indirimleri kuşa çevirdiler..
Şu an ki kampanya ise tamamen ramazan ayına denk gelen aydaki satışları attırmak amaçlı görünüyor. Vergiler hariç olduğu için de indirimler haliyle kuşa dönmüş durumda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 3 Mart 2019; 11:0:9 > -
Yalan.
1200₺ lik bilet 1100₺ ye düşüyor. 100₺ ya indirim oluyor ya olmuyor.
Talep çok olduğu sürece indirim mindirim beklemeyin...Sadece bu değil,THY de aynı durumda... -
turistik bir yerde 12-13 euro dan aşşağı yiyemezsin.quote:
Orijinalden alıntı: mustafa_eser
parami var abi secimden sonra euro ne olacak belli degil italyaya gitsek tiremusu yesek 5 euro yani 30 tl paramiz olmus pul avrupaya gidelimde bizim para ile yalan oluruz 2 maas harcarsin 5 gun icin 2 sene once yilda 2 ulke gezerim diyordum simdi Turkiyede 2 sehire dustum
avrupada bir çok şehri gezmiş biri olarak yazıyorum. her hangi turistik bir avrupa şehir merkezinde ortlama yazıyorum
tatlı 10euro, kahve 5 euro etti 15. karı koca olduğunu düşün, bir tatlı ve bir kahve için 180tl para ödüyeceksin. sıradan bir cafede -
Pegasus kadar üçkağıtçı,yalan promosyon yapan,kazıkçı bir firma görmedim.Yurtdışına nerdeyse % 95 pegasula gitmiştim.2 senedir nasıl kazıklayacağını şaşırıyor. -
Bir kurnazlık da; "Türkiye çıkışlı uçuşlarda geçerlidir" şartı olması. Sanki giden adam iltica edecek geri dönmeyecek. Temmuz da istanbul-amsterdam 300 e bilet var ama dönüşü 1800 tl. Yersen yani (Tabi ki de kimse yemiyor) -
Avrupa uçuşları için Rynair gibi lowcost uçaklara izin verseler İstanbul,Ankara için bu kazukçılarda akıllansa.5 sene evvel 9-19-29 $ a kampanya yapan firmayı artık 100 $ lık kampanya fiyatları bile kesmiyor. -
+1quote:
Orijinalden alıntı: dekareme
Bu firmaya bişeyler oldu son zamanlarda... Yani sabancıdan kaynaklı ya da genel müdürden..
Önce dakikası 1.5 tl olan hatlarını aramak zorunda bırakmayan web sitelerindeki " canlı bağlantı" hizmetini kaldırdılar.. Sonra aylık fiyat çizelgesini 15 güne, daha sonra da 1 haftaya kadar indirdiler. ( Dün baktığımda kimi lokasyonlarda 15 ile 30 gün arasında fiyatları görebiliyordum ama liste şeklinde değil de tek tek tüm tarihleri tıklamanız gerekiyor)
Sonra puan sistemlerini kimsenin anlamaması ve kafa karıştırması için kökten değiştirdiler.... Sonra bu puanları ve indirimleri kullanırken vergiler hariç sistemini devreye sokarak indirimleri kuşa çevirdiler..
Şu an ki kampanya ise tamamen ramazan ayına denk gelen aydaki satışları attırmak amaçlı görünüyor. Vergiler hariç olduğu için de indirimler haliyle kuşa dönmüş durumda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
sadece batı avrupa -
Memleket ferah icinde.. 2050 tl Maas aliyolar..kocaman 2050tl..harca harca bitmez elhamdulillh..insanlar hakettikleri gibi yonetilirler...quote:
Orijinalden alıntı: ahmtayd
turistik bir yerde 12-13 euro dan aşşağı yiyemezsin.
avrupada bir çok şehri gezmiş biri olarak yazıyorum. her hangi turistik bir avrupa şehir merkezinde ortlama yazıyorum
tatlı 10euro, kahve 5 euro etti 15. karı koca olduğunu düşün, bir tatlı ve bir kahve için 180tl para ödüyeceksin. sıradan bir cafede
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Adanaya bilet almıştım yine böyle bir kampanyasından. Bu haftasonu gideğim merakımdan geçen hafta baktım: Daha ucuzdu.quote:
Orijinalden alıntı: kzenon
Gereksiz heyecan yapmayın, vergi harici %50 indirim ve şişirilmiş fiyatlar...muhtemelen 3 ay sonrası İçin satılan biletler üç ay sonrasında daha ucuza alınabilir. -
çöpegus -
2900 TL bilet ücreti %50 indirim’i uyguladığımızda 2705 TL’ye düşüyor.. 195 TL indirim uyguluyor.. farklı bir matematik var anlamadık..
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Önce dakikası 1.5 tl olan hatlarını aramak zorunda bırakmayan web sitelerindeki " canlı bağlantı" hizmetini kaldırdılar.. Sonra aylık fiyat çizelgesini 15 güne, daha sonra da 1 haftaya kadar indirdiler. ( Dün baktığımda kimi lokasyonlarda 15 ile 30 gün arasında fiyatları görebiliyordum ama liste şeklinde değil de tek tek tüm tarihleri tıklamanız gerekiyor) Sonra puan sistemlerini kimsenin anlamaması ve kafa karıştırması için kökten değiştirdiler.... Sonra bu puanları ve indirimleri kullanırken vergiler hariç sistemini devreye sokarak indirimleri kuşa çevirdiler.. Şu an ki kampanya ise tamamen ramazan ayına denk gelen aydaki satışları attırmak amaçlı görünüyor. Vergiler hariç olduğu için de indirimler haliyle kuşa dönmüş durumda. |
![]() |
Bilet 1500 tl tutuyor 1350 tl ye iniyor nasıl yüzde 50 ise.
Pegasus iyice saçmaladı. ![]() ![]() ![]() |
Avrupa uçuşları için Rynair gibi lowcost uçaklara izin verseler İstanbul,Ankara için bu kazukçılarda akıllansa.5 sene evvel 9-19-29 $ a kampanya yapan firmayı artık 100 $ lık kampanya fiyatları bile kesmiyor.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X