Şimdi Ara

Pedal Takımı Neden Alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler. Merak ettiğim bi durum var. Aracın pedal takımı neden değiştirilir? Tamam eskimişse değişilir. Ancak sağlamken neden değişir kimisi? Siz değiştinizmi? + ve - leri nelerdir bu uygulamanın?

• ben değiştirdim yanlız ayak dayama kısmı yok yani krom olarak almadım onu... birincisi görüntü... ikincisi önce pabuçları geçirip üzerine alüminyum pedalları eğerek takıyorsunuz bazıları ise vidalı... fark olarak pabuçlar normal üzerinde olandan daha yumuşak ve daha iyi tutuyor ayağı pedal daha yumuşak geldi bana.. sıfır aldığımda aracı pedal setini 360 liraya satıyordu bayi ben 20 tl ye aldım :) görüntü aynı
  • Ben bunu almayı düşünüyorum ama montajı konusunda endişeliyim:
    http://m.kliksa.com/Product/GetProductDetail?productNumber=901766813
    Kendim monte edebilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wave61

ben değiştirdim yanlız ayak dayama kısmı yok yani krom olarak almadım onu... birincisi görüntü... ikincisi önce pabuçları geçirip üzerine alüminyum pedalları eğerek takıyorsunuz bazıları ise vidalı... fark olarak pabuçlar normal üzerinde olandan daha yumuşak ve daha iyi tutuyor ayağı pedal daha yumuşak geldi bana.. sıfır aldığımda aracı pedal setini 360 liraya satıyordu bayi ben 20 tl ye aldım :) görüntü aynı

Peki orjinale göre değiyormu o fark Nedense orjinali kadar güvenemiyorum bu ürünlere

• bence gerek yok bazılarının vidaları uzun oluyo yere çarpıyo ve tam basmayı engelliyo.
  • ben vidalı olmasını istemedim deformasyondan ötürü takıp çıkarması daha kolay sıkıştırmalı olandan almıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

quote:

Orijinalden alıntı: wave61

ben değiştirdim yanlız ayak dayama kısmı yok yani krom olarak almadım onu... birincisi görüntü... ikincisi önce pabuçları geçirip üzerine alüminyum pedalları eğerek takıyorsunuz bazıları ise vidalı... fark olarak pabuçlar normal üzerinde olandan daha yumuşak ve daha iyi tutuyor ayağı pedal daha yumuşak geldi bana.. sıfır aldığımda aracı pedal setini 360 liraya satıyordu bayi ben 20 tl ye aldım :) görüntü aynı

Peki orjinale göre değiyormu o fark Nedense orjinali kadar güvenemiyorum bu ürünlere

hocam aradaki farkı ne kullanırken ne de gözle ayırt edemzsiniz benim aracım için konuşuyorum... astraj nin opc pedal setine bakın .. honda biilemem..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU ARAÇ ALINIR MI
    8 ay önce açıldı
    bu bot alınır mı?
    5 yıl önce açıldı
    Bu araç alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • komşunun çocuğunda görmüştür

• Tek sebebi var. Görüntü,görüntü, görüntü.
  • Spor arabalardaki pedal takımları hep bu şekilde olduğu için, kendi arabasına da sportiflik kazandırmak isteyenler alır genelde.

• eskiden köylerde araçlar çok yaygın değildi. sık görülen araçlar ise kamyonlardı. aşağıdaki resimde kamyon pedalları görülüyor, o zamanlardan kalma araba süsleme ve modifiye aşklarının şehir hayatına yansımış şekilleri.

full+full modifiye

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Ben bunu almayı düşünüyorum ama montajı konusunda endişeliyim:
    http://m.kliksa.com/Product/GetProductDetail?productNumber=901766813
    Kendim monte edebilir miyim?

Yine bir kliksa klasiği

• Toygun_ank kullanıcısına yanıt
    Ledlerden sonra her konuya bunlar gelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.