Şimdi Ara

Bu piyano alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyatı çok uygun. Ben de emektar orgumdan kurtulup bunu alsam pişman olur muyum? Piyano çalmayı bilmiyorum başlangıç için biraz idare etse yeter.

http://www.hepsiburada.com/liste/jwin-mk-944-61-tuslu-elektronik-ahsap-piyano/productDetails.aspx?productId=musicmega16&categoryId=405066&engine=true#engine=richrelevance

• Alınmaz. Piyano dediğin 88 tuş olur, attığın linkteki 61 tuş. Yani orgu bırakıp piyanoya terfi etmek istiyorsan tam boy almanı tavsiye ederim. Yoksa gene değiştirmen gerekir piyanoda ilerleyince.
  • Ayrıca üründe çekiç etkiside yok. Digital bir tuşlu enstrumana digital piyano diyebilmek için;

88 full size (tam boy) tuş
    Tuş hassasiyeti
    Çekiç etkisi (hammer action)

olmazsa olmazları. Ayrıca tizlere doğru tuşların hafiflemeside önemli.

Piyasada alınabilecek düzgün markalı, en ucuz casionun cdp120leri var. Tabi para varsa Yamaha clavinova, ydp, yada kawai vb. tercih edilmeli. clavinovayı yıllarca sorunsuz kullanırsın. Clavinovam neredeyse 10 sene olmuş alalı, sert tuşe ile rachmaninoff prelude çalıyorum (ki üstünde tepinmek gibi birşey oluyor bu), kırılır falan diye korksam da hiçbir şey olmadı bugüne kadar. kırılsada parçası var, kolaylıkla değişiyor. (sadece tuşlarda sertlik olmuştu, oda tuşu çıkarıp tekrar takınca düzeldi, internette nasıl söküleceği ile ilgili videolar mevcut, bir adet yıldız tornavida ve tereyağı bıçağı lazım sadece)

• quote:

Orijinalden alıntı: DnzIrmk

Ayrıca üründe çekiç etkiside yok. Digital bir tuşlu enstrumana digital piyano diyebilmek için;

88 full size (tam boy) tuş
    Tuş hassasiyeti
    Çekiç etkisi (hammer action)

olmazsa olmazları. Ayrıca tizlere doğru tuşların hafiflemeside önemli.

Piyasada alınabilecek düzgün markalı, en ucuz casionun cdp120leri var. Tabi para varsa Yamaha clavinova, ydp, yada kawai vb. tercih edilmeli. clavinovayı yıllarca sorunsuz kullanırsın. Clavinovam neredeyse 10 sene olmuş alalı, sert tuşe ile rachmaninoff prelude çalıyorum (ki üstünde tepinmek gibi birşey oluyor bu), kırılır falan diye korksam da hiçbir şey olmadı bugüne kadar. kırılsada parçası var, kolaylıkla değişiyor. (sadece tuşlarda sertlik olmuştu, oda tuşu çıkarıp tekrar takınca düzeldi, internette nasıl söküleceği ile ilgili videolar mevcut, bir adet yıldız tornavida ve tereyağı bıçağı lazım sadece)

hocam yardım eder misin ?

http://forum.donanimhaber.com/m_102522160/tm.htm

• casio px750 aldım memnunum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu alınır mı?
    geçen ay açıldı
    Bu monitör alınır mı?
    5 ay önce açıldı
    Bu bilgisayar alınır mı sizce
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.