Şimdi Ara

Pebble Kullanıcıları Ana Konu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
13
Favori
20.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba pebble steel saatimi satıyorum .. İlgilenen varsa pm atabilir.. Birde kırmızı Classic' modeli var.. Steel olan 300 diğeri 150 TL

PEBBLE STEEL İlan No: 311209949http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-giyilebilir-teknoloji-pebble-steel-311209949/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donanimstyle

5-display ayarlarında ambient sensor var bu benim biliğim ortam ışık sensorü demek yani ortamdaki ışığa göre ışık ayarlamak (telefonlarda böle) baya önemli bir sensordur. sırf bu sensor yüzünden çok tepki alan motorola 360 , altta siyah şerit flat olan tam yuvarlak olmasını engelleyen saat tasarımını değiştirmemiştir.

böyle önemli bir sensörün pebble time da çalıştığını görmedim yada kafam basmıyor .bu ayar bende sürekli açık ''on '' şeklinde ama bir icraatını görmedim..yani bukadar önemli bir sensörü kullanamıyorum resmen ? ışık şiddetini (low medium ...1,2,3,4 seviye var biliyosunuz) bunlardan hangisine ayarlarsam o şekilde yanıyor..ambient sensor dedikleri ortam ışık sensoru bu saatte ne işe yarıyor1'!!!! ?

Ambient sensor un olayı şu: Ambiant sensör "açık" konumda iken, eğer bulunduğunuz ortam aydınlatması belli bir seviyenin üstündeyse, saati sallasanız da, sol düğmeye bassanız da arka plan ışığı yanmıyor. Böylece pil tasarrufu sağlanmış oluyor.

• hymm evet denedim oldu. :) tabi güneste farkedemiyodum kapanip kapanmadyigini o yuzden bi ise yaramyyomus gibi geliyordu ..ama balkonda günesin altinda salladim hemen akabinde elimle ekranı kapatip isik yanmismi diye kontrol ettim, güneste isik yanmamis? çalisiyor yani iyi ben degisik mantik sanmistim. telefonlardaki gibi iste isik siiddetini ortam aydinligna göre ayarlyyor (low medium high). iste karanlikta en düsük seviye, hafif isikli ortamda medium falan :D ama bu sekliylede gayet iyi ve sarj tasarrufu yapar. hemen acayim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanimstyle -- 20 Haziran 2016; 18:42:09 >

• Donanimstyle kullanıcısına yanıt
    hocam ben 99 dolara aldım. daha gelmedi 20 dolar kadar vergi + kargo + kordon hepsi 143 dolar tuttu. vergiyi de aldı ama sen vergiyi vermiş miydin. yada geri isteyebiliyor muyuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bright like a Diamond

hocam ben 99 dolara aldım. daha gelmedi 20 dolar kadar vergi + kargo + kordon hepsi 143 dolar tuttu. vergiyi de aldı ama sen vergiyi vermiş miydin. yada geri isteyebiliyor muyuz.

vergiyi eklemeden soyledim ben..vergi geri alma soyle oluyor...eğer vergi ödenmediyse 2 ay sonra amazon size mail atıyor vergi paranız yatırılacaktır hesabınıza diye .)
  • merhaba Pebble Time Steel ile Pebble Steel arasındaki fark nedir neden bu kadar fiyat farkı var?
  • kutbul kullanıcısına yanıt
    pebble steel:
    2014 başında çıktı
    Siyah/beyaz ekran
    Eski donanım

pebble time steel:
    2015 ortasında çıktı
    Renkli ekran
    Yeni donanım
  • Tesekkurler aydinlattiniz.

• Beyler, Pebble Time almak istiyorum. Amazon'dan Paypal olmadan nasıl alacağım hakkında bilgi verir misiniz? Ya da ilgili konuya ışınlar mısınız?

• Arkadaşlar merhaba
    Pebble time 2 ne zaman satışta olacak bilgisi olan var mı? Şuan anladığım kadarıyla hala ön siparişte.

• Arkadaşlar 300 tl ye pebble time buldum ikinci el almalımıyım fiyat nasıl

• optikzom O kullanıcısına yanıt
    İstersen sana Pebble time steel vereyim 500 TL ye..

• Yok hocam sağol o kadar bütçem yok

• optikzom O kullanıcısına yanıt
    300 güzel fiyat.. temizse alabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: optikzom

Arkadaşlar 300 tl ye pebble time buldum ikinci el almalımıyım fiyat nasıl

Merhaba,

Ben sadece mukayese edebilmenize yardımcı olmaya çalışacağım. Sizin ya da diğer arkadaşların da düşüncelerine sonsuz saygı duyarım. Bunlar sadece benim fikirlerim. Siz ya da başkası farklı düşünebilir. Önden belirtmek istedim :)

Amazon'da bu saatin kırmızısı (Siyah renginin Türkiye gönderisi şuanda yok. Birkaç hafta önce vardı.) Saat; 89,99 kargo ve diğer tüm vergiler; 22,92 toplamda da 112,91 dolar yapar. Ortalama 3 liradan hesaplarsan 338,73TL yapar. Yani bu fiyata sıfırı varken almak çok mantıklı değil. Ama yurt dışından gelecek, sorun olur olmaz bir şey diyemiyorum. O riski alır ya da almazsınız. Siz bilirsiniz. Ben Amazon'dan üç kere alışveriş yaptım, sorun yaşamadım.

https://www.amazon.com/Pebble-501-00022-pebble-Time-Smartwatch/dp/B010Q4OX70/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1471113810&sr=8-4&keywords=pebble&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011%2Cp_89%3APebble%7CPebble+Technology+Corp

akıllısaatal.com'da fiyatı 500TL. Bununda avantaj dezavantajları var. Cihaz Türkiye'de ancak fiyat yüksek. Fiyat yüksek ama bildiğim kadarıyla kredi kartına 6 taksit yapıyorlar. Bu da tercih meselesidir. Yine siz bilirsiniz.

Ben Amazon'dan almaya çok niyetlendim hatta alıyordum. Ama Pebble Time 2 çıkacak. (Ocak ayında gönderimlere başlayacaklar. Şuanda ön sipariş alıyorlar.) Ben onu almaya karar verdiğimden vazgeçtim.

• the_wind222 T kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkürler verdiğiniz bilgi için bende beklemeye karar verdim

• Herkese merhaba, cihaz uyku takibini otomatik olarak mı yapıyor yoksa uyumadan önce uyku moduna falan mı almak gerekiyor? Gördüğüm kadarıyla herkes memnun. Ben de ilk versiyon Pebble Time almak istiyorum. TR de şuan 499 TL fakat kendi sitesinden alırsam 395 TL ye geliyor. Acaba gümrükte takılır mı? (Yani vergi öder miyim) Teşekkürler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok temiz kullanılmış time round umu satıyorum, düşündüğüm fiyat 450 lira , ilgilenen arkadaşlarla özel mesaj ile iletişime kurabiliriz.
  • mkykal kullanıcısına yanıt
    saatin içinde yüklü gelen pebble health uygulaması uykuyu otomatik algılıyor, takibini otomatik yapıyor ve bunu belli bir saate bağlı olarak yapmıyor. benim haftasonu güç içinde kestirmelerimi çok doğru bir şekilde algıladığından biliyorum :)

yurtdışından alımda vergi konusunda konu içinde bir çok kişinin deneyimini içeren mesaj mevcut. bu vergi olayı için kesin bir şey yok, kişiden kişiye değişiklik gösteriyor. ben amazon üzerinden aldığımda gümrük ücretini kestiler ama 3 hafta sonra ben bir şey sormadan geri yatırdılar.
  • samich_tor kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.