Şimdi Ara

PDF Üzerinde Kelime Çevirisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
13
Favori
40.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Çok sağ olun hocam, onlarca eklenti/app kullandım, hem bu kadar sözlük seçeneği olup, hem kullanımı bu kadar kolay olanını bulamamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiji_itou -- 17 Şubat 2021; 23:39:0 >
  • Linkini verdiğim siteye ingilizce bir pdf upload ettim 2-3 dk içinde çevirisini tamamlayıp, yine tr pdf olarak download ettim.

https://www.onlinedoctranslator.com/en/translationform

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobay -- 18 Şubat 2021; 23:33:6 >

farkli onerileri olan var mi?

• Önce dosyayı onedrive'a yükleyin, ardından tarayıcınızdan onedrive'a girin ve dosyayı orada görüntüleyin. google çeviri eklentisi site üzerinde çalışacaktır.

PDF Üzerinde Kelime Çevirisi
  • Boşverin atılan uygulamaları telefona smart book indirin kitabın sayfalarını 5 bölüme ayırıyor istediğiniz bölüme tıklayınca anında orayı çeviriyor canlı olarak hiç yazma derdi yok googleye oraya şuraya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • S.Goodman kullanıcısına yanıt

Sağ olun. Bu uygulama çok güzel. 2 kez art arda ctrl tıklaması ile sözcüğün Türkçe çevirisini gösteriyor.

• sovarici S kullanıcısına yanıt

hocam, bu öneriniz geçtiğimiz haftaya kadar çok işime yaradı. fakat, şuan ne kopyalama ne de çeviri yapmama izin vermiyor. Siz kullanabiliyor musunuz?

• Deepl kullanılanabilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.