Şimdi Ara

pdf kitabı bastırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
8.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • pdf kitabı nasıl bastırabiliriz? yazıcıdan bastırmaya kalksam mürekkeb/p yetmez galiba :D, bir de ortalama ücreti ne kadar olur? bilen var mı?

Orjinalden alıntı: stifflers

lazer yazıcı ise yetebilir eğer diyorsan ben mürekkep bitirmek istemiyorum digital baskı matbaaları var öle büyük bi yerede gitmene gerek yok onlarda yaptırabilirsin ama üçretini bilmiyorum

peki internetten dosyayı yollayıp onların bize kargo olarak yollayacakları bir site var mı biliyor musun?

Orjinalden alıntı: Meyan

Evet ya benimde bastırmam gereken 281 sayfa bir pdf var..

uppidik o zman

Orjinalden alıntı: Hekim18

quote:

Orjinalden alıntı: stifflers

lazer yazıcı ise yetebilir eğer diyorsan ben mürekkep bitirmek istemiyorum digital baskı matbaaları var öle büyük bi yerede gitmene gerek yok onlarda yaptırabilirsin ama üçretini bilmiyorum

peki internetten dosyayı yollayıp onların bize kargo olarak yollayacakları bir site var mı biliyor musun?

öle bi site var mı bilmiyorum ama ben matbaa meslek lisesinde okuyorum en azından bazı zamanlar lazer yazıcıda sayfaları çıkartıp kitap yapıyoruz kapağını falan yapıyoruz ilk anlattığım gibi digital matbaada rahatlıkla yaptırabilirsin he tabi bide bu var kitabın boyu nasıl olucak A4' boyutunda değilse onları kesmen lazım tek tek elle kesilemek onları traş payı ayarlarsın giyotin denilen makina ile orda kestirebilirdin eğer daha detaylı bilgi almak istersen pm atabilirsin

• kırtsaiye ye git ortalama 5 krş tan bastırırsın.. ( siyah fotokopi )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pdf yi kitap yapma?
    11 yıl önce açıldı
    pdf kitap arşivi olan??
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende yaklaşık 5.500 sayfa bastırmak istiyorum aldıpım teklifler 500ytl+kdv diğeri 165ytl
  • Arkadaşlar kitap bastıracaksanız Sembol Basım Dijital Matbaacılık ı önerebilirim size. Çok yardımcı oldular bana sağolsunlar, genç sizin bizim gibi delikanlılar. Ben word dosyası olarak mail attım onlar pdf e çevirip kitabı bastılar ve bana yolladılar. Benim kitap için ISBN, bandrol alma işlemleri gerekiyordu gerekli bilgileri onlardan öğrendim. Gerekli bilgileri sitesinden öğrnebilirsiniz 1 tane de 500 tane de bastırabiliyorsunuz. 100 sayfalık 100 kitaba 150 tl. ödemiştim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.