Merhaba arkadaşlar. Elimde bir yığın A3 boyutunda ama üzerlerinde ikişer sayfa bulunan PDF döküman var. Bunları iki ayrı sayfa haline getirme şansı var mı? Kindle DX'de yatay tutarak okunabiliyorlar ama detay fazla olduğundan oldukça zor. Tek sayfa haline getirebilirsem muhteşem olacaklar (Bu arada PDF'ler Lonely Planet kitapları, bir yığın harita detayları vb var yarın ekranda oldukça zor. Eğer halledebilirsem muhteşem olacak :) )
Online olarak(yani pdf dosyasını siteye yüklemek şartı ile) pdf dosyalarınızı düzenleyebilirsiniz. Ücretsiz...
Elimde acrobat pro falan var, sadece nasıl yapılacağını bulamadım (ya da yapılabiliyor mu?) Verdiğiniz site de fayda sağlamıyor :(
Sorunuma çareyi buldum, önce sayfanın sağ yaroısını crop edip save sonra sol yarısını sonra bu iki dosyayı birleştirmek ;)
Daha anlamlı bir çözüm buldum :)
http://www.a-pdf.com/page-cut/index.htm adresinden A-PDF Cut'ı indiriyorsunuz, sayfayı istediğiniz kadar parçaya bölüp, düzenli bir şekilde tek bir dosyaya yazıyor. Deneme sürümüm olduğundan dosyanın ilk sayfasına demo yazısı yazıyor, onu da Acrobat Pro ile silin, olsun bitsin :)
Elimdeki A4'de 2 sayfa halindeki kitapları daha rahat okuyabileceğim artık Kindle'da :)