Şimdi Ara

pdateknoloji.com güvenilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
6.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu yanlıs yeremi actım bilmiyorum ama pdateknoloji.com guvenilirmi arkadaslar?
    ve Samsung Galaxy S II icin şu kılıfı almayı dusunuyorum aradıgım ozellikler ise kılıf yumusak deri olmalı telefonu deforme etmemesi icin.
    şu ürünü begendim siz ne diyorsunuz veya bildiginiz baska güvenilir bi site varmıdır s2 icin yumusak deri bi kılıf satan ?

http://www.pdateknoloji.com/Samsung-i9100-Galaxy-S-II-cekmeli-Deri-Kilif_5737.html#0

• bu sıteden galaxy note ıcın bı kac sey aldım 2 gunde kargoladılar bence guvenebılırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultratl

bu sıteden galaxy note ıcın bı kac sey aldım 2 gunde kargoladılar bence guvenebılırsın.

peki tesekkurler
    linkteki kılıf yukarda verdigim ozelliklere uygunmu peki sizce?
  • uygundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinho6

Konuyu yanlıs yeremi actım bilmiyorum ama pdateknoloji.com guvenilirmi arkadaslar?
    ve Samsung Galaxy S II icin şu kılıfı almayı dusunuyorum aradıgım ozellikler ise kılıf yumusak deri olmalı telefonu deforme etmemesi icin.
    şu ürünü begendim siz ne diyorsunuz veya bildiginiz baska güvenilir bi site varmıdır s2 icin yumusak deri bi kılıf satan ?

http://www.pdateknoloji.com/Samsung-i9100-Galaxy-S-II-cekmeli-Deri-Kilif_5737.html#0

Site güvenilir, aynı gün gönderiyorlar. i9100 için bence daha güzel kılıflar var, tüm ürünlere aşağıdaki linkten bakabilirsin.

http://www.pdateknoloji.com/i-Serisi/i9100-Galaxy-S-II-5056

• Kılıfta sorun çıkacağını sanmam ama ben SGS II için orijinal kulaklık aldım uyumsuz çıktı.Telefonda müzik açıp kulaklığı takınca müzik çalar kendini kapatıyor.
  • teslimat süresi nasıl ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Keybudur.com güvenilirmi
    geçen ay açıldı
    ucuzbudur.com güvenilir mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konuyu hortlattim ama orjinal s3 sarji diyor, guvenle alabilirmiyim? Yoksa yarin 10 lira daha fazla verip avea bayisinden almak zorunda kalicam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jose Mari

Konuyu hortlattim ama orjinal s3 sarji diyor, guvenle alabilirmiyim? Yoksa yarin 10 lira daha fazla verip avea bayisinden almak zorunda kalicam.

3 yıl olmus kılıfı alıp almadıgımı bile hatırlamıyorum siyah bişey vardı galiba bu linkteki beyaz demekki almamısım
    o kadar zaman gecmis ki artık android kullanmıyorum o derece.
  • Jose Mari kullanıcısına yanıt
    Güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Çok defa alışveriş yaptım en ufak bir sorun yaşamadım. Hızlı ve ilgili bir site.

• Güvenilir. Çok defa alışveriş yaptığım ve tercih ettiğim bir sitedir.

• güvenilir ve sattığı ürünün arkasında duran bir firmadır, aldığım araç ici tablet tutucu kırıldı, mesaj attım kayıtszız şartsız yenisini gönderdiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: skypowernet

güvenilir ve sattığı ürünün arkasında duran bir firmadır, aldığım araç ici tablet tutucu kırıldı, mesaj attım kayıtszız şartsız yenisini gönderdiler

Uc yillik konuyu hort olmus tebrikler

• Bizzat oturduğum ilçededir dükkanları hiç sıkıntı yaşamazsın hocam sıkıntın olursa bana pm at gidip halledeyim
  • ayrı ayrı zamanlar da 4 tane alışveriş gerçekleştirdim hiç birsorun yok orjinal ürünler hızlı kargo rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz.
  • Konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın

http://www.pdateknoloji.com/speck-candyshell-iphone-se5s5-sert-kilif-beyaz-mavi-spka1813_52477.html

Bu kabı almayı düşünüyorum ancak orjinal mi değil mi emin olamadım

• Ürün için zaten detaylı bilgi vermişler, %100 orjinal ve genpa tarafından ithal edilmiş diyorlar, daha niye terettüd ediyorsunuz ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Ürün için zaten detaylı bilgi vermişler, %100 orjinal ve genpa tarafından ithal edilmiş diyorlar, daha niye terettüd ediyorsunuz ki?

Site biraz terk edilmiş gibi geldi ya yani güvenebilir miyim demek istedim

• Zamanında bir kaç alışverişim oldu bu siteden, güvenilir ve orjinal ürünler satıyordu. Şu an ise gördüğüm kadarıyla güncel bir çok ürün satıyorlar, sizin dediğiniz gibi terk edilmişcesine gözükmedi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Zamanında bir kaç alışverişim oldu bu siteden, güvenilir ve orjinal ürünler satıyordu. Şu an ise gördüğüm kadarıyla güncel bir çok ürün satıyorlar, sizin dediğiniz gibi terk edilmişcesine gözükmedi bana.

5 lira daha fazla verip kapıda nakit ödemeyi seçtim. Kututuyu açtırıyorlarsa kontrol edip alıcam diğer türlü almıcam. Kesin çözüm. Sonucu buray yazarım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.