Şimdi Ara

pdateknoloji.com güvenilirmi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
6.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    kapida odemede kutuyu actirmazlar bosa beklemeyin o sekilde. almicaksanz iptal edin bosa kargo parasi vermesin adamlar

Bende 2 adet batarya aldim zamaninda sorunsuz gelmisti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hareketliperde

kapida odemede kutuyu actirmazlar bosa beklemeyin o sekilde. almicaksanz iptal edin bosa kargo parasi vermesin adamlar

Hocam açtırmazlar mı , o zaman ben ne satın aldığımı nereden görecem belki kargolar karıştı .. şikayet var'a baktım da geri aide almayıp üzerine yatıyorlarmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Mesajınız üzerine arayıp iptal ettirdim telefondaki eleman bana kaba geldi. İyice firmadan soğudum. Sanırım tekrar sipariş etmicem

• Redshift kullanıcısına yanıt
    Kapıda ödemenin mantığı açıp içine bakmak değildir. Siteden kredi kartı ile ödemek yerine ucreti kargo görevlisine teslim etmektir.

n11 mağazaları vardı sanırım orayada bakın istersenz ordan iade almamak gibi bir şansları yok
  • quote:

Kapıda ödemenin mantığı açıp içine bakmak değildir. Siteden kredi kartı ile ödemek yerine ucreti kargo görevlisine teslim etmektir.

n11 mağazaları vardı sanırım orayada bakın istersenz ordan iade almamak gibi bir şansları yok

Öneriniz için teşekkür ederim hocam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.