Şimdi Ara

PDA önerisi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: aydın_m , aydın_m Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende G-Smart i120 var sıkıldığım için bunu satıp yeni bir PDA almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim. Aklımda Dell Axim x51v, İ-Mate JasJam ve HTC Kaiser TyTN II var ama ben en fazla 700 800 ytl verebilirim bu parada Dell dışındakilere yetmiyor başka ne alabilirim fikir verirmisiniz

• toshıba G900 bence özelliklerinin yanında fiyatı az bile bence bu urunun etmesi gereken fiyat 1200 ytl ama 800 ytl civarında alırsın galiba en azından 12 taksitle 1000 ytl ye alınır peşin 800-900 arası bi bak g500 modeli var 500-600 civarı oda iyi ama ben g900 alıcam bu özellikte başka bi pda alsam 1200 vermem gerekir dedimya klkavye olmasada olur diyorsan hp ve asus modellerde uygun 2 pda gördüm ama adları aklımda değil sen model beğen ben sana o modeli en uygun alabileceğin mağaza önereyim

Orjinalden alıntı: kumsalanimatör

toshıba G900 bence özelliklerinin yanında fiyatı az bile bence bu urunun etmesi gereken fiyat 1200 ytl ama 800 ytl civarında alırsın galiba en azından 12 taksitle 1000 ytl ye alınır peşin 800-900 arası bi bak g500 modeli var 500-600 civarı oda iyi ama ben g900 alıcam bu özellikte başka bi pda alsam 1200 vermem gerekir dedimya klkavye olmasada olur diyorsan hp ve asus modellerde uygun 2 pda gördüm ama adları aklımda değil sen model beğen ben sana o modeli en uygun alabileceğin mağaza önereyim

yukarda söledim bide ekleyim 800 ytl civarı olsun diyosun imate jasjam sıfırı 800 ytl ye bulman imkansız ötesi birşey ancak yurt dışı olur oda distirbitiör garantisi olmaz fabrika garantisiyle yetinirisin yani fabrika hatası çıkarsa elinde kalır mecbur türkiyeden alıcan şu an jasjamı en ucuz 1250 ytl civarlarında buldum 1300 civarlarında hipernexte var işlemciside iyi ama sakın olaki N95 alma nokia n95 mahvolursun işlemcisi zayıf kalıyor zaten pda değil n95

• n95 almayı düşünmedim bile çünkü wm yok makinada s60 var ve buda benim beklentilerimi karşılamaz. Aslında HTC TyTN II çok çok iyi bir cihaz ama biraz pahalı ve yasal satışı şu anda yok zannedersem yani okadar para vereceksin garantisi olmayacak

Orjinalden alıntı: aydın_m

n95 almayı düşünmedim bile çünkü wm yok makinada s60 var ve buda benim beklentilerimi karşılamaz. Aslında HTC TyTN II çok çok iyi bir cihaz ama biraz pahalı ve yasal satışı şu anda yok zannedersem yani okadar para vereceksin garantisi olmayacak

imate jasjam htc ürünüdür ve yasal satışı var
    hızlı bi makina aynı zamanda ama pahalı
    http://www.acilblackberry.com/tytn2.html
    Ben aldım hafta başı yap havaleni göndersinler
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.