Şimdi Ara

PCX 125 Mİ PCX 150 Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, forumda aradım ama karşılaştırma ya da her ikisini de kullanan birisinin yorumunu bulamadım. Mecburen konu açtım.

PCX alacağım. 125'lik ile 150'lik arasında sıfırda 500 TL civarı ve nedense ikinci elde 800-1000 TL arası fiyat farkı var.

Her gün düz bir yoldan toplam 25 km yol yapıyorum. Arada hafta sonları da dağ bayır geziyorum. Hangisini alacağım konusunda net bir fikre varamadım. Tam olarak ikisi arasında hissedilir bir güç farkı var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• N MAX 155
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

N MAX 155

125'liğine bakmıştım hoşuma gitmedi ve fiyatı da pcx'ten pahalı. 155'liğin fiyatını da bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: horserman

quote:

N MAX 155

125'liğine bakmıştım hoşuma gitmedi ve fiyatı da pcx'ten pahalı. 155'liğin fiyatını da bulamadım.

aradakı farka daha hızlı,abs li ve senı sonradan 400-500 lıralık masrafa sokmayacak olan naylon dandik değil dunlop marka ıyı bır lastıkle alıyorsun,he birde arka disk fren.

yamaha bazı model fıyatlarını acıklamadı henuz,fuarda muhtemelen 11.000 e nmax 155 alabılırsın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: horserman

quote:

N MAX 155

aradakı farka daha hızlı,abs li ve senı sonradan 400-500 lıralık masrafa sokmayacak olan naylon dandik değil dunlop marka ıyı bır lastıkle alıyorsun,he birde arka disk fren.

yamaha bazı model fıyatlarını acıklamadı henuz,fuarda muhtemelen 11.000 e nmax 155 alabılırsın

Eyvallah 👍 Değerlendirelim.

Ben esas PCX 125 ile 150 arasında aradaki 900 TL'ye değer bir fark var mı bunun cevabını arıyorum.

• nmax pcxe göre benim fikrimce çok şekilsiz... pcx 125 iyidir..
  • pcx 125 kullandım. 150 kullanmadım ama arada fark olacağını zannetmiyorum. 150 ilk çıktığında kıyaslamalar yapıldı ve 150 sanırım az daha ağır. bu 25 cc fark onu kurtarıyor çok az bişe daha güçlü oluyor diye biiliorum. bence takılma 125 150 temiz ve uygun bulduğunu al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.