Şimdi Ara

pcme farklı marka bir ram taksam çalışır mı?(ÇALIŞMIYOR YARDIM!!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben pek donanımdan anlamam. o yüzden pcme farklı marka ve de farklı hızda bir ram taksam bir şey olur mu? mevcut ramim oem olması lazım. o yüzden farklı hızda bir kingston yada daha değişik bir marka ram taksam sorun olur mu? yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General Daimos -- 26 Temmuz 2008; 16:13:40 >

• Anakartının marka ve modelini yazarsan yardımcı olabiliriz.
  • Hocam elimdeki anakartın modeli MSI K9VGM-V. Yardımcı olursan sevinirim.
  • Anakartın 2 ram slotlu , max 2 GB ram kapasiteli ve DDR2 533 Mhz / 667 Mhz / 800 Mhz ramleri destekliyor

Anakartın ile ilgili bilgiler için =>http://global.msi.com.tw/index.php?func=prodmbspec&prod_no=260&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no=#

Elindeki mevcut ramin marka ve özelliklerini özelliklerini söylersen iyi olur.

Raminin marka ve özelliklerini öğrenmek için CPU-Z programını kullanabilirsin.

CPU-Z 1.46'yı indirmek için;
    http://www.cpuid.com/download/cpuz_146.zip

pcme farklı marka  bir ram taksam çalışır mı?(ÇALIŞMIYOR YARDIM!!!)

•  pcme farklı marka  bir ram taksam çalışır mı?(ÇALIŞMIYOR YARDIM!!!)

marka bile yazmıyor
  • Kullandığın ram 1GB PC2-5300 yani DDR2 667 MHz ram.

Alacağın ramde 1 GB DDR2 667 Mhz olmalıdır.
  • Peki hocam marka fark eder mi? Kingston, ocz yada OEM herhangi bir marka alsam sorun olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General Daimos -- 23 Temmuz 2008; 20:26:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavkaysaw

Peki hocam marka fark eder mi? Kingston, ocz yada herhangi bir marka alsam sorun olur mu?

Marka farketmez ama ben kingston al derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yuemrek

quote:

Orjinalden alıntı: yavkaysaw

Peki hocam marka fark eder mi? Kingston, ocz yada herhangi bir marka alsam sorun olur mu?

Marka farketmez ama ben kingston al derim.

AMa hocam bugün bana bir pc satan yer (gold computer)
    adam bana aynı marka olmalı dedi yoksa sorun yaşarsın dedi ama bu açıklama beni tatmin etmemişti. o yüzden size sordum
  • Önemli olan elindeki ramle aynı özellikte olması.

Elindeki ram 1 GB DDR2 667 Mhz , alacağın ramde 1 GB DDR2 667 Mhz olursa bir sorun olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yuemrek

Önemli olan elindeki ramle aynı özellikte olması.

Elindeki ram 1 GB DDR2 667 Mhz , alacağın ramde 1 GB DDR2 667 Mhz olursa bir sorun olmaz.

İyi o zaman hocam dediklerine güvenerekten yarına alacağım yalnız hemen deneyemeyeceğim. Yardımların için Allah razı olsun.
  • Önemli değil , şimdiden hayırlı olsun.
  • hocam taktım ramimi olmadı malesef pc açılınca ötmeye başladı. çakıştı yani. ne yapacam şimdi boşu boşuna almış oldum?
  • Aldığın ramin markası ve özellikleri nedir ?

Aldığın rami tek olarak takıp CPU-Z programındaki SPD bölümünün ekran görüntüsünü eklermisin
  •  pcme farklı marka  bir ram taksam çalışır mı?(ÇALIŞMIYOR YARDIM!!!)

buyrun
  • 2 ramin özellikleride aynı

Anakartında destekliyor

Ramlerinin yerlerini değiştirip öyle dene
  • deneyeceğim. ama tek tek ikiside çalışıyor o noktada bir problem yok? işe yarar mı?
  • Denemen lazım
  • GENE OLMADI
  • Bilgisayar açılınca nasıl bir uyarı veriyor

Ekranda bir şey yazıyor mu ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.