Arkadaşlar. Simulator Oyunlarına meraklıyım. Bilgisayarıma göre kaliteli bir ekran kartı arıyorum. Sıfır veya 2. El hiç farketmez. Orta seviye olursa iyi olur. CPU=AMD Athlon 64 X2 5000+ 2,6 Ghz Mainboard= MS-7367 RAM=DDR2 6 GB
ikinci el 5770 hocam, fiyatına göre en iyi performans onda
quote:
Orijinalden alıntı: phobia
Katiliyorum, forumda 190-180'e 2. el HD5770 bulabilirsiniz
880gt-4850-4870-5770 ikinci el
quote:
Orijinalden alıntı: design.CagdaS
Simulator Oyunlarına meraklıyım.
CPU=AMD Athlon 64 X2 5000+ 2,6 Ghz
Bu noktada sıkıntınız var. Simülasyonlar yüksek işlem gücü gerektirir. Tabi ekran kartınızın da orta seviye bir kart olması iyi olur. Ama önce işlemci.
Katiliyorum, forumda 190-180'e 2. el HD5770 bulabilirsiniz
Hımm. evet niyet etmiştim ona. kararsız kaldım sonra
quote:
Orijinalden alıntı: M@U
quote:
Simulator Oyunlarına meraklıyım.
CPU=AMD Athlon 64 X2 5000+ 2,6 Ghz
Bu noktada sıkıntınız var. Simülasyonlar yüksek işlem gücü gerektirir. Tabi ekran kartınızın da orta seviye bir kart olması iyi olur. Ama önce işlemci.
İşlemci olarak Phenom II 940 almam doğru olur mu ? :) Bu sistem için CPU değiştirmeyi düşünmüyorum aslında :)
Herkese teşekkür ederm HD5770 almayı düşünüyorum. Tekrar Sağolun. Saygılarımla.
istersen benim sistemime bir göz at.işlemcini değiştirmene gerek yok ama ekran kartı alacaksan 5770 veya üstü bir model al pişman olamzsın....
HD 4850 daha iyi bence 5670'den.
Hepsiburada.comdan aldım HD5670 i . bu hafta içinde kavuşacağım :) Yardımlarını esirgemeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.
quote:
Hepsiburada.comdan aldım HD5670 i . bu hafta içinde kavuşacağım :) Yardımlarını esirgemeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.
hayırlı olsun kardeşim ben de simulatör oyunlarına meraklıyım ve ben de hd5670 kullanıyorum. gerçekten benim bilgisayarımda iyi bir performans sağlıyor . işini fazlasıyla göreceğini düşünüyorum. tekrar hayırlı olsun