Şimdi Ara

PCI WIRELESS ETHERNET KARTLARININ PERFORMANSI NASIL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • wireless agdan faydalanmak icin pci wireless ethernet kartı almayı dusunuyorum. arkadasım laptop'ıyla aynı ağdan %40-%50 arası sinyal alıyor. laptopların wireless konusunda her turlu pci karttan falan daha basarılı oldugunu duydum bu hurafe mi yoksa dogru mu? daha once bir usb aygıtla baglanmaya calıstım sinyal inanılmaz dusuktu. ancak aygıtın markası ilk defa duydugum dandik biseydi. eger sinyal konusunda sorun yasamazsın diyorsanız marka, model, alabileceğim yer vs. önerebilir misiniz?

• markadan cok aslinda bilgisayarinin wireless modeme gore ne tarafta durdugu ve etrafinda neler oldugu daha etkileyici bi faktor. Kolonun dibinde duruyorsa cekmeyebilir ya da camin kenarinda duruyorsa bir kac ag birden yakalayabilir.. ayrica PCI dan baglanan bazi wireless kartlarda anteni degistirebilirsin, daha guclu bir anten takip daha verimli olmasini saglayabilirsin yani..

bunun disinda genel olarak su sundan daha ii ceker diyebilecegim bi urun yok..
  • peki laptoplardaki kartlara gore bisey soyleyebilecek olan var mı? aynı performans yakalanabiliyor mu?
  • up
  • makinenin dis kaplamasi etkileyebilir, ornegin benim powerbookun dis kaplamasi dolayisiyla ibooklardan daha az verimlidir wireless olayinda. Tabi bu cevap diil soruna ama etkileyen gercek bi faktor :)
    802.11b/g , 54Mbps oldugu surece pek bi fark olmaz diyebilirim.
  • peki marka konusunda bir fikri olan var mı?
  • arkadaslar aranızda hic yok mu bu karttan kullanan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: omerta

arkadaslar aranızda hic yok mu bu karttan kullanan

PCI WIRELESS ETHERNET KARTLARININ PERFORMANSI NASIL?

Bu saatte hiç kalmamış arkadaşım sana kablolulardan versek.
  • yok olmuyo kablolu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.