Şimdi Ara

PCİ MI USB Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Malum kota her ay parası diz boyu geliyo zorunlu wireless kullan diyo yanımdakini şeytanlar..
    Benim pc masaüstü ve camın yanında..Pci bölümüm boş sizce Pci wireless mı kullanıyım yoksa usb mi takılıyım?

Pci kart olarak bunu düşündüm:http://www.hepsiburada.com/linksys-wmp54gr-kablosuz-pci-adaptor-rangebooster-mimo/productDetails.aspx?categoryid=119&productid=bd9760

Buna iki tane Biquad bağlayarak kullanabilir miyim?

Herkese teşekkürler..

• D-Link DWL-G520 PCI AirPlus Xtreme G özelliği ile 108Mbps hız
     PCİ MI USB Mİ?

D-LINK ANT24-0700 7dBi High Gain Omni-Directional Anten
     PCİ MI USB Mİ?

Ben bu ikisini takım olarak kullanıyorum, gayet memnunum, el yapımı antenlerle çok denemelerim oldu iyi sonuçlar alamadım. Linksys marka ürünü kullanmadım, USRobotics USR5417 kullanmıştım ama D-Link marka bu ürün çok iyi ve kullanılışlı...

• EDIMAX EW7128G ANTEN UZATMALI 54M PCI ETHERNET KARTI

http://www.hepsiburada.com/edimax-ew7128g-anten-uzatmali-54m-pci-ethernet-karti/productDetails.aspx?categoryid=119&productid=bd70097

Bununla beraber bide yagi-uda anten yapıp kullanmaya karar verdim genede önerilerinizi bekliyorum.
  • tabiki pci. çoğu usb wireless lere harici anten bağlanamıyor
  • bencede pcı pigtail kablo ile anteni istediğin yere koyabilirsin

• usb öneririm çünkü kablosu uzatılınca bi kayıp vermiyo anten takılabilir olan usbler var onlardan al bide dlink anten aldın mı yemede yanında yat :D Tabi dışarısı soğuksa karışmam donarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AGP mi PCI mı ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • -Ben de pci kart tavsiye ederim, usb aldığımda bağlantının kopması gibi sorunlar oluyordu ama pci kara geçtikten sonra böyle bişey yaşamadım,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.