Merhaba arkadaşlar . Ben SAPPHIRE HD6850 GDDR5 1GB 256BIT AMD RADEON DX11 EKRAN KARTI'nı alıcağım yarin bu ekran kartı PCI EXPRESS 2.1 x16 ve VGA slotu PCI Express 16X . Benim anakartımda ise 2 tane ekran kartıyla ilgili slot var. 1.si PCI EXPRESS X16 2. PCI EXPRESS 1.1 Ben bu ekran kartını sızce kullanabılır miyim ? Yarın almayı düşünüyorum ve tavsiyelerinize ihtiyacım var elımde patlayabılır :( . Ve benim monitorum Tuplu 1-2 haftayada monıtor alcam sizce kalitesi nasıl olur ? TEŞEKKÜRLER !
Evet anakartınıza uyar fakat diğer bileşenlerde önemli, mesela güç kaynağı en az 450 Watt olmalı. HD 6850 üst seviye bi karttır, işlemciniz iyi ve ram miktarı yeterli ise güncel oyunları yüksek kalite oynayabilirsiniz. Monitörü en az 19 '' LED alın.
Bende Xigmatek'in kasasının içinden cıkan 600w luk psu var bide işlemcım : amd athlon x2 1333mhz 3.0GHz
Tamam güç kaynağı yeterlidir. Ama athlon x2 ile bu ekran kartından tam randıman alınmaz. athlon x3 - x4 veya phenom serisi bir işlemci gerekiyor Ram kaç gb belirtmemişsiniz ?