Şimdi Ara

PCI-E SLOTUNDA AGP-8X EKRAN KARTI KULLANILIRMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar makinemi güncellemek istirorum Anakart, İşlemci ve DDR' ram ama ZAMANINDA 150$ CİVARI PARA VERDIĞIM AGP8X EKRAN KARTIMDAN vaz geçemiyorum.
    Ne tavsiye edersiniz yada yeni nesil ana kartlarda bu ekran kartını kullanabilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raham -- 18 Mart 2008; 8:04:28 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgurgen -- 18 Mart 2008; 2:47:56 >
  •  PCI-E SLOTUNDA AGP-8X EKRAN KARTI KULLANILIRMI

Gördüğün gibi olmaz
    Geri sayım sen doğduğunda başladı! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin ölümden! Bil ki (7) düvele sultan dahi olsan yerin (6) mekan olacak sana. En fazla (5) metre kumaş götürebileceksin! Kapatacaksın (4) açsan da gözlerini! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiğinde (1) gün öleceksin! İşte, o an her şey (0) dan başlayacak.
  • imkansiz eylimli bir eylem olur...yani mumkunati yok....
    Amd Ryzen 9 3900X - MSI MPG X570 Gaming Edge Wifi - XFX AMD Radeon RX 5700 XT RAW II Ultra - 4x 4Gb Hynix DDR-4 2400@3066 - Thermaltake Toughpower 1200 W - Corsair Air 540 - Samsung Evo 860 1TB SSD ...vs vs vs
  • agp bağlantı slotunu sök pcı-ex slot tak (imkansız ama denemkte fayda var eminim kimse denememiştir bu güne kadar)
  • 4-5 ay önce ben de aynı durudaydım, x1950pro AGP kartımı elden çıkarmak istemedim. imzadaki anakartı alarak durumu hallettim. Bu anakart AMD x2 4800 e kadar çift çekirdek soket am2 işlemcileri destekliyor. AGP slotu var(PCI-X slotu yok), DDR2 667 destekliyor (newegg yorumlarında 800 le de çalıştığını söyleyenler var). İşlemciyi %10 hız aşırtmana izin veriyor.
    Ancak Ram seçtiğini söylemem gerek, kingston ddr2 667 lerle açmadı, veritech ddr2 667 aldım sorun çözüldü. Ekran kartını tutmak istiyorsan bu kartı alabilirsin. Gittiği yere kadar gider, yetmediğinde AM2+ pci-x bir sistem toplarsın, ramini ve işlemcini oraya taşırsın. Benim yapacağım bu

Anakarta buradan bakabilirsin:http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=hEunrUGRwzhQUlAwQjBCkw

Tabi diğer opsiyon elindeki ekran kartını ikinci el satıp PCI-X bir sistem toplamandır, onu da bir düşün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.