Bildirim
pci basit iletişim denetleyicisi ne edeyim ben ? yardımm !!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
anakartın chıpset suruculerını yukleyın bundan olabılır _____________________________ -
her bişeyini yükledik arkadaşım şaştım kaldım. _____________________________ -
Ses kartının driverini indir, pci basit iletisim denetleyicisine sag tkla surucu guncelle de dosyada ara da indirdiğin driver in klasorunu goster bu sekilde sorununu haledeceksin kardes. _____________________________ Intel i7 4790K | MSI GTX 1060 6GB Gaming X+ | Corsair Vengeance 4 4 KIT 8 gb 1600 RAM | MSI Gaming 5 Z97 Mobo | Samsung 840 Evo 120 GB SSD | Curicial mx500 250gb SSD | Corsair H115i Sıvı Soğutma | Aerocool Project 7 P7-C1 Kasa | Corsair RM750x PSU | Samsung S24D590P 24" Monitör | SteelSeries Arctis 5 HeadSet | Steel Series Rival 700 Mouse| Cooler Master Keys MK750 Red Switch Klavye | Razer Goliathus Speed Cosmic Edition Extended Mouse Pad | Asus S46CM-WX103H Ultrabook
-
quote:
Orijinalden alıntı: met@lrock
Ses kartının driverini indir, pci basit iletisim denetleyicisine sag tkla surucu guncelle de dosyada ara da indirdiğin driver in klasorunu goster bu sekilde sorununu haledeceksin kardes.
olmuyor kardeşş_____________________________ -
arkadaşlar sorunu halendaha çözemedim yokmu çözümü bilen kimse ? _____________________________ -
ethernet ve fax modem suruculerınıde tekrar yuklemeyı deneyın nette bunlarla cozenler olmus yardımı olabılır _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: pegasus1881
ethernet ve fax modem suruculerınıde tekrar yuklemeyı deneyın nette bunlarla cozenler olmus yardımı olabılır
okuduğun yerlerin birkaçından lin atabilir misin. mesaj da atabilirsin linkleri.bir zahmet._____________________________ -
-
Az evvel acer 3280tg ye 32 bit sistem kurdum bazı driverlarım eksikti, baktım aynı şey bende de var ses kartı ile ilgili sanırım, windows kendisi otomatik sürücü bulsun diye bir şey var aygıt yöneticisinden onu seçtim aradı internette şimdi düzeldi ünlem çıkmıyor artık. _____________________________ AOC E2352PHZ, SilverStone Raven RV03, İ7-960&CNPS8700NT,Asus Rampage III gene, 6GB (3x2048MB) T/C Kit PN -OCZ3P1333LVA6GK ,Gigabyte GTX570 SOC, WD6000HLHX, HPC-450watt-H12S, ZM-MFC1 Fan cont, Sony/Nec DVD RW 7170 SATA, Acer AS5920G-602G25MN üzerine T9500_2X2gb Ocz 4-5-5-13_WD Scorpiablack 16Mb 7200rpm 320gb hdd_ 256Mb 8600GT -
onboard modemi biostan kapatın.. _____________________________ İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.
Hz.Muhammed (SAV) -
hepinizin vermiş olduğu yardımlar için teşekkür ediyorum. nedense bilgisayarı internete bağlayıp güncellemeleri fln yaptıktan sonra sorunum çözüldü.artık ondan ünlem işareti kalmadı.
Yorumlarınız için teşekkür ediyorum...._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X