Şimdi Ara

PCDEPO/Norma Bilgisayar -SON DURUM- Yapılması Gerekenler (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.735
Cevap
45
Favori
224.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
93 oy
Giriş
  • beyler pcdepo sitesine girilmiyor bir de siz deneyin.
  • Bu konu populer konularda basi cekiyo , bu kadar magdur insan var ve bu insanlarla ugrasan iyi olmus oh cekip kendi dalgasina bakan trolleri banlayacak 1 tane admin yok mu koskoca forumda? Yaziklar olsun abi hepinize birisi uzulurken sikintiya girerken nasil sevinip dalga gecebiliyosunuz nasil vicdan var sizde insanliktan nasibini almamis klavye goygoyculari. Insallah sizede olur demiyorum ama umarim bi gun bu insanlari anliycak duruma dusersiniz. Sen o beyinle anlayamazsin babasindan zar zor okul icin para alip ilk defa netten alisveris yapipda magdur olanlari , sen o beyinle anlayamazsin bu paralar icin 1 yil calisipta parasini kaptiranlari..Sana diyorum troll bigun bu insanlari anliycak duruma dusersen o cocuk bezini sana tutarlar haberin olsun ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Köse Mihal

beyler pcdepo sitesine girilmiyor bir de siz deneyin.

aha da site de kapandı
    inşallah herkes ekran görüntüsü almıştır

Orijinalden alıntı: Köse Mihal

beyler pcdepo sitesine girilmiyor bir de siz deneyin.

Evet suanda pcdepo.com'a ulasilamiyor sitede kapandi buyuk ihtimal.

• Yarın akbanka gidiyorum, dilekçeyi elden vereceğim...Bugün faksladım kimsenin kimseden haberi yok. Bence işlerinizden izin alabiliyorsanız bankaya gidip ilgilenin. Olumlu bir yanıt alana kadarda çıkmayı düşünmüyorum...

İnsanlar bir ay çalışıyor o paraları çıkarmak için, kaybetmek bu kadar kolay olmamalı.

Bu konuda bile makara yapmaya çalışan erkek kılıklı ..........lara diyecek bir sözüm yok. Umarım sizin başınıza gelmez gençler.
  • Beyler ulkemizde hukuki acidan batan firmalar tuzel kisilikleri geregi sadece firmayi baglar. Yani firma sahibi firmanin icini bosaltip yan tarafta yeni bir dukkan acarsa siz paranizi ancak batan firmadan talep edersiniz ki ortada firma diye birsey kaldi ise tabi. Yani firmanin ortaklari borctan sorumlu degil.

Ben sizin yerinizde olsam hic vakit kaybetmeden odeme dekontu ile acil sekilde en yakin icra adliyeye gider ilamsiz icra takibi baslatirim, aps tebligat ile takibi bir ay icinde kesinlestirip sirket uzerine arac gayrimenkul ne var ne yok haciz koyarim, ilamsiz olarak baslatacaginiz takibe ortada firma olmadigindan itiraz edende olmayacagi icin eliniz bir nebze kuvvetli olur, tabi firma uzerine mal varligi olup olmadigini bilmiyoruz ama icra takibi zaten cok fazla tutmayacaktir. Akabinde pesinden birde firmanin internetten ticaret sicil gazetesinden firmanin unvanini girip ortaklarinin adi ile birlikte bir dilekce ile icra ceza mahkemesine bildirimsiz ticareti terk sokayeti yaparim, bu davadan pek sonuc cikmiyor yalniz davanin soyle bir ozelligi var, sirket yetklisi bizzat katilmak veya vekili katilmak zorunda, kendisine ulasilmaz ise yakalama emri cikartilir ve bayagi bir magduriyeti soz konusu olur

ONEMLİ NOT: FİRMANİN UNVANİNİ TİCARET SİCİL GAZETESİNDEN ORTAKLARİNA BAKTİGİNİZDA KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE TAVSİYEM FİRMANİN ORTAKLARİNİDA İCRA TAKİBİNE DAHİL EDİN, YANİ ORTAKLARİDA BORCU OLARAK YAZİN, İLAMSİZ OLDUGUNDAN BUNU YAPABİLİRSİNİZ(İLAMSİZ TAKİP DEMEK MAHKEMECE BİR KARARA BAGLANMİS ALACAK DEGİL DEMEK) İLAMSİZ TAKİPLERDE BORCLU KENDİSİNE ODEME EMRİ GELİNCE İTİRAZ EDERSE TAKİP DURUR, SİZ İCRA MAHKEMESİNE İTİRAZİN İPTALİ DAVASİ ACAR İTİRAZİN KALDİRİLMASİNİ İSTERSİNİZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnr.kh -- 3 Kasım 2015; 18:12:14 >

• ganeja kullanıcısına yanıt
    Benim durumum çok farklı. Ben 7 Ekim'de aynı ürünü teknolojikapinda sitesinden aldım. Ardından Notebookadresi nden (pc depo yan sitesidir) çok daha ucuza bulduğum için ilk siteden iptal edip buradan aldım. Notebookadresi nden geç de olsa ürün sağlam olarak geldi fakat ilk siteden iade alamıyorum. Telefonlara da bakmıyorlar artık. 27 Ekim'de harcama itirazı dilekçesi işleme alındı bekliyorum bu sebeple sordum.

Bu üslupla bir yere varamazsınız üslubunuzu değiştirin lütfen.

Sayın yetkili, internet sitenizden notebook siparişi vermek istiyorum, fakat faturanın şirket adına kesilmesini istiyorum. Sisteminizde sadece teslimat adresi kısmı olduğu için fatura bilgilerini yazabileceğim herhangi bir sayfa göremedim. Bilgilendirirseniz sevinirim. İyi çalışmalar...
    Elimdeki tek kaynak bu...

Cevap:

Öznur Şimşek (oznurnorma@gmail.com)
    Merhaba ;
    Fatura bilgilerinizi fatura adresi yada açıklama kısmına yazabilirsiniz.Mail üzerinden bizimle paylaşırsanız değişikliği sağlayabiliriz.Bilgilerinize.
    Saygılarımızla.

Pcdepo.com / norma bilgisayar sahibi sinan yener ile konuştuğunu iddia eden bir kişi şunları paylaştı:

"ben 23 ekimde 1730 tl karşılığında asus laptop aldım havale yolu ile bundan 1 ay önce yeğenime almıştık bende sipariş ettim birşey olmaması adına ve sipariş numaram 65280 idi . 
    bu iş patlak verdikten sonra toptancı tanıdık bir arkadaşımı aradım ve pcdepo nun durumunu sorduğumda , pcdeponun durumunun zor olduğunu ve bilgisayar alırken neden beni aramadın diyerek sitem ettiğini söyledi. daha sonra sinan yener'in numarasını almayı denedim ve 5 dk sonra numarasını bana iletti. ardından sinan yener'i aradığımda telefon 3 4 kere çaldı ve hemen açtı . 

bu ortalıkta gezinen haberleri sorduğumda 'evet durum biraz karışık ve pazartesi , salı tüm bu işleri halletmeye çalışacağım' dedi. ardından sinan yener ' evet piyasaya borcum çok fakat şirketin üzerine olan malvarlığım borcumdan daha fazla , sonuçta kaçacak olsam çoktan kaçardım ve kimse merak etmesin ben yazılan çizilen herşeyi takip ediyorum zaten sektöre pcdepo adı ile olmasa bile yeni bir isim ile devam edeceğim. insanlar bana ilk başta güvenmeyebilirler ki haklılarda fakat tekrar güvenlerini kazanmak için çalışacağım. kaçma durumum kesinlikle yok zaten forumda ortalığı karıştıran birçok kişi var bu durumla iligili net bir açıklamayı salı günü yapacağım . bu durumda şöyle oldu salı günü garanti bankası pos'a bloke koydu . 600 bin $ ürünü armada göndermedi ve pos a da bloke konunca birkaç çekimiz bozuldu. cuma günü teminat mektubumuz kırılınca piyasada bir anda domino taşı etkisi oldu ve işler bu hale geldi. şu anda bu işlerin peşine düştüm . kartı olanlar bankaya başvursunlar zaten ben gerekli bilgiyi bankaya da ileteceğim fakat benim için havale ve eft yapanlar önemli çünkü kredi kartı ile alanlar bankaya başvuruda bulunup paralarını zaten alabilecek . bana havale yapanların parasının hepsini bir anda ödemeye çalışacağım eğer böyle olmazsa gün gün hepsini ödeyeceğim. kimse yanlış anlamasın ben dolandırmak istesem alır giderdim . fakat böyle bir düşüncem olsaydı telefonlara cevap vermezdim . sizden tek isteğim telefon numaramı paylaşmayın çünkü pazartesi ve salı günü bu işleri halletmek için birçok görüşme yapacağım insanlar telefon numaramı öğrendiği taktirde telefonum kilit olacak ve işlerimi halletmem çok zor olacak . herkes rahat olsun kimseyi mağdur etmeyeceğim ." ve ardından ordan geçenbay ( donanım haber nicki ile ) sinan yener'in kendisine bugün saat 19:30 da para iadesi yaptığı fotoğrafı attı . bunun nedeni ise insanların içinin rahat etmesi olarak dile getirdi

• Ekran görüntüsüne felan ne gerek var zaten kart extresi var banka bile kağıt almıyor zaten

Orijinalden alıntı: Dr.Akhdar

İş yerinin hesabına para yoksa ne olur durum?

Mastercard yada Visa özel durumlar için ayırdığı bir fon yada ödenek gibi bir durum vardı, sigortada olabilir bilmiyorum bir yerde okumuştum fakat kaynağı bulamadım şimdi.
    Hangi durumlarda geçerli ona da bakmak lazım.
  • Sipariş iade satış sözleşmesi vs umarım her şeyin pdfsini almışsınızdır.

EDİT: SİTE AÇILIYOR BEYLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anoniimm -- 3 Kasım 2015; 18:48:49 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.