Şimdi Ara

PCDEPO/Norma Bilgisayar -SON DURUM- Yapılması Gerekenler (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.735
Cevap
45
Favori
217.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kingkaan34

quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

Yapikredi direk parayi veriyor hesaba ustelik firma ile iletisime gecmeden eger siz haksizsaniz size borc olarak yaziyor yoksa firmadan aliyor parayi super sistem

Benim bankamda aradı 2-3 güne para hesabına geçecek ama kesin dosya sonucu 45 gün sürebilir dedi yazdığını açıklar.

Evet arkadaşlar daha önce benim başımada böyle bir olay geldi hatta bilirsiniz belki dünya şahin miydi neydi elektronik eşyaları ucuz yollu getiriyordu. Ber 3 partide girdim ilk partilerde ürünlerini alanlar yazmıştı sitede.

Malum söz verdikleri tarihde ürünler gelmedi ve bende kredi kartı ile çektiğim banka bir dilekçe yazdım. ilan fotosunu ve ödeme bilgilerini ürünü bana nezemen göndereceği tarihi vs hepsini gönderdim. Sonuç olarak para iadem oldu kredi kartıma yaklaşık 45 gün içinde. Ayrıca yasal olarak ta dava açmıştık şuan dava ne durumda bilmiyorum.

Size tavsiyem kredi kartı ile ödeme yaptı iseniz bankanızı ürünün gelmediğini ve sitenin kapandığını vs bir dilekçe yazıp en kısa sürede iadenizi almınız.

• Arkadaşlar bilgisayar firmasında çalışan arkadaşımdan duydum.
    Adam fena piyası yolmuş durumda sizler yanında hiç kalırsınız tedarikçilere fena borç takmış. Herkes arıyormuş herifi..

Yani anlayacağınız insanlar boşuna uyarı yapmıyormuş zaten şuanda siteye girmekte zorlaştı.
    Uyarı yapanlara kızan iyilik perisi arkadaşlarda bir defolunda insanlar zaman kaybetmeden haklarını arasın!
    Neymiş 13 yıllık firmaymış nasıl batarmış! Ya siz bu dünya'dan değilsiniz ya da hiç pencerenizi bile açmadınız!!
    İnsanları oyalamaktan başka bir şey yapmıyorsunuz. Babanıza bu kadar güvenmezsiniz burada kalkmış neredeyse 1 haftadır kepenkleri kapatan sitesinde geçte olsa saçma sapan bir yazı paylaşan, müşterilerine bilgi vermekten aciz,insanları bu kadar telaşlandırıp korkutan adamı savunuyorsunuz. !!

Not: siteye girişler zorlaştı arkadaşlar biran önce ekran görüntülerini alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arekner -- 3 Kasım 2015; 19:45:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk başta inanamadım köklü 13 yıllık bir site bende 2 sene önce oradan almıştım benim tahminim adamlar borç yaptılar bir yerlere sonuç ise malum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Borç yiğidin kamçısıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: arekner

Arkadaşlar bilgisayar firmasında çalışan arkadaşımdan duydum.
    Adam fena piyası yolmuş durumda sizler yanında hiç kalırsınız tedarikçilere fena borç takmış. Herkes arıyormuş herifi..

Yani anlayacağınız insanlar boşuna uyarı yapmıyormuş zaten şuanda siteye girmekte zorlaştı.
    Uyarı yapanlara kızan iyilik perisi arkadaşlarda bir defolunda insanlar zaman kaybetmeden haklarını arasın!
    Neymiş 13 yıllık firmaymış nasıl batarmış! Ya siz bu dünya'dan değilsiniz ya da hiç pencerenizi bile açmadınız!!
    İnsanları oyalamaktan başka bir şey yapmıyorsunuz. Babanıza bu kadar güvenmezsiniz burada kalkmış neredeyse 1 haftadır kepenkleri kapatan sitesinde geçte olsa saçma sapan bir yazı paylaşan, müşterilerine bilgi vermekten aciz,insanları bu kadar telaşlandırıp korkutan adamı savunuyorsunuz. !!

Not: siteye girişler zorlaştı arkadaşlar biran önce ekran görüntülerini alın.

Yazık bunca insana çoğuda öğrenci benim gibi zorluklar la alınıyor pc ler bu kadar meşhur site bunu yaptıysa hepsi burada dan bile beklerim günahlarını almayayım ama, artık yaşlı insanlara döndüm internetten alışverişe korkarak bakıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Garanti bankasını aradım ama iade yapmyorlar aldıgınız yerin yapması diyorlar ne yapmam gerekiyor

• Site zorla da olsa açıldı. Satış sözleşmesini dökmek için girmiştim. Daha öncede bakmıştım ama sanki değiştirilmiş satış sözleşmesi? Eski nüshaları elinde olan var mıdır arkadaşlar?
  • mussi47 M kullanıcısına yanıt
    Nasıl yollayayım?
  • site şu an tekrar aktif ekran görüntüsü pdf alacak arkadaslar bır daha gumlemeden alsınlar..Bu arada bende ziraatbankası ile görüştüm öğle vakitlerinde fax çekmiştim ibraz dilekçesini, dilekçeyi gönderdiysen burayı aramana gerek yok dedi ilgilenen bayan, aynı yukarıda arkadaşların yazdığı gibi süreci söyledi işte firma araştırılacak , kargo araştırılacak falan filan dedi daha sonra işlem sonucu size bilgi verilir dedi bu en az 10 gün sürmektedir dedi.. Siz işlemleri hızlandırmak için elinizdeki ekleri belgeleri ne var ne yok hepsini fax çekin dedi İnşAllah kurtuluruz şu dertten öğrenci arkadaşıma aldım, mağdurluğa bak ya kendime almış olsam para kendimin olsa canım yanmayacak bu kadar emanet para sonuçta... zamanında 3 bilgisayar almıştım bu firma yamuk yapmaz diyerek aldım fakat 13 yıla falan bamıyormuş bu işler. Hepimize Allah kolaylık versin..

Edit: Birde şöyle bir sorum olucak, kredi kartı babamın , siparişte pc depo.com da benim adım geçiyor faturada banka bu konuda sıkıntı çıkarırmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe_415 -- 3 Kasım 2015; 20:07:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Punisher58

Garanti bankasını aradım ama iade yapmyorlar aldıgınız yerin yapması diyorlar ne yapmam gerekiyor

Bu konuda endişelenecek bir şey yok. Eğer çekilen tutarlar havuzda bekletiliyorsa paranız her şekilde geri yatar. Bir firmaya birden fazla aynı tür şikayet geldiği takdirde bir problem olduğunu bankalarda anlayacaktır. Belki durumu merkez bankasına iletip kara listeye bile alabilirler. Sizin harici bir sürü insan vardır garanti kart kullanarak alışveriş yapan.

Eft/Havale yapan varsa... İşleri zor...

Ek olarak hala firmada bir problem olmadığına inanan varsa; tüm ürünleri şu dakika eksiksiz herkese yollasa dahi, günlerce popüler konularda kalan bu başlık sonrası zaten batacaktır firma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 3 Kasım 2015; 20:08:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Punisher58

Garanti bankasını aradım ama iade yapmyorlar aldıgınız yerin yapması diyorlar ne yapmam gerekiyor

Yanlış yapmışsın ben harcama itiraz formu doldurmak istiyorum diyeceksin bu kadar. Paran incelemeden sonra yatacak. Haftasonundan beri yazıyoruz harcama itiraz formundan başka yapacak birşey yok. Banka ödemek zorunda! Eft havale yapanlar icra davalarında alacaklı olacaklar.Zaten şirket 2 ortaktan tek ortağa düşmüş . O da üzerindeki tüm malvarlığını çıkartmıştır. Zor işiniz. Tekrar anladık ki kredi kartı candır hele bu ekonomik durumda .
  • Arkadaslar burdaki gibi bir durumda onle alis verisimizde nelere dikkat etmeliyiz satis sozlesmesi gibi ....

• Site açıldı çabuk ss alın kapanmadan...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler site açıldı ama yinede iade edecegim güvenimi sarstılar artık.

• Vay arkadaş ortalığa bak ya çok geçmiş olsun.
  • Bir oyun donuyor insallah sizin hayriniza olur

• Beyler akbankta nasıl harcama itirazı yapabilirim bi yardımcı olurmusunuz

• Donanımhaber bunların reklamını çok yaptı

• Umarım herkes hakkını alır. Yalnız şu an internetten notebook alan herkesi bekleyen daha büyük bir tehlike var bence: Norma bilgisayara (pcdepo'ya) bağlı çalışan diğer siteler, Norma'ya bağlı olması muhtemel adı ve ticari kimliği farklı olan siteler.

Örneğin ne tesadüftür ki teknolojikapında.com sitesi de Norma'nın batma işaretleriyle birlikte havale ile ödeme seçeneğini kaldırdı, telefonlarına bakmaz oldu. 30 gündür de paramı iade etmiyorlar karta, son konuştuğum muhasebe müdürleri de bankamdan harcama itirazı yoluyla almam gerektiğini söyledi. Varın şu firmaların düştükleri pozisyona bakın. Ben tüketici olsam şu an çok bilindik firmalar hariç ve kapıda ödeme hariç notebook alışverişi yapmazdım zira piyasada Norma'nın hakimiyeti büyüktü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaws01

Bir oyun donuyor insallah sizin hayriniza olur

Oyunun donuyorsa yeri burası mı güzel kardeşim insanların derdi başından aşkın
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.