Şimdi Ara

PCDEPO/Norma Bilgisayar -SON DURUM- Yapılması Gerekenler (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.735
Cevap
45
Favori
217.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 3qzotix

quote:

Orijinalden alıntı: WhyNot9

İyi hoş ölücülere seviniyorsunuz tamam da ben hayatımda ilk defa Laptop aldım bunu internetten alayım dedim piyasa fiyatının çok da altında almadım ayrıca 2320 liraya aldım i7li olanın 8 gbını... Benim suçum ne...

Senin suçun trolleri kaale alman. Bırak boş boş konuşsunlar.

ya ama bu kadar da trolluk olmaz ki
  • abiler böyle merdiven altı şirketlerden alışveriş yapmayın.bilindik yerlerden alışveriş yapın. adam battıysa hesaba haciz maciz geldiyse hiç birşey alamazsınız. çünkü herkesden önce bankalar alacaklarını bloke ediyor. iş bizim gibi ufaklara gelene kadar hesap boşalıyor. akrabanın başına geldi. müteahhit in hesabında 1 milyon euro varmış ama bankalara borcu olduğu için bankalar alacağını tahsil etmiş bunlar uyanana kadar hesap bomboş kalmış. bunlarda elleri götlerinde kaldı tabi.
  • Bence direk icra takibi başlatın. 1 hafta içinde itiraz etmezlerse sıranız üst listeler olur hiç değilse. Veya sebepsiz zengibleşme davası açın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: vyxre

Beyler Rgs yazılımın web sayfasını Nilay Yener kurmuş.Büyük ihtimalle daha sonra devretti.http://www.webpageowner.com/siteinfo.php?site=rgsyazilim.com

Hiç pcdeponun ümraniyedeki ofisinde zaman kaybetmeyin rgs yazılıma uğrayın Sinan Yener'in Linkedin sayfasıhttps://www.linkedin.com/pub/sinan-yener/59/15a/ab3

http://www.rgsyazilim.com/rgs/iletisim/
    Telefon:
    0216 346 29 82 – 83

Esentepe Mahallesi. Milangaz Caddesi.
    No: 77 A2 Blok Kat: 5 D: 19
    Dumankaya Vizyon Kartal – İstanbul

aradım, biz değiliz diyorlar, nilay güçlüoğlu diye biri baktı telefona

Seni keklemişler.Sinan Yener kendi şirketleri olan pcdepo ve rgs yazılımı bak nasıl övüyor :D

https://tr.foursquare.com/user/64634991

Şirketin web sayfasını Nilay Yener satın alıyor Sinan Yener linkedin de kendini rgs yazılım çalışamı olarak gösteriyor ve üzerinede Sinan Yener kendi şirketleri pcdepo ve rgsyazılımı övüyor rgsyazılımda bizim alakamız yok diyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vyxre -- 4 Kasım 2015; 11:31:06 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Beyler Rgs yazılımın web sayfasını Nilay Yener kurmuş.Büyük ihtimalle daha sonra devretti.http://www.webpageowner.com/siteinfo.php?site=rgsyazilim.com

Hiç pcdeponun ümraniyedeki ofisinde zaman kaybetmeyin rgs yazılıma uğrayın Sinan Yener'in Linkedin sayfasıhttps://www.linkedin.com/pub/sinan-yener/59/15a/ab3

Telefon:
    0216 346 29 82 – 83

Seni keklemişler.Sinan Yener kendi şirketleri olan pcdepo ve rgs yazılımı bak nasıl övüyor :D

Şirketin web sayfasını Nilay Yener satın alıyor Sinan Yener linkedin de kendini rgs yazılım çalışamı olarak gösteriyor ve üzerinede Sinan Yener kendi şirketleri pcdepo ve rgsyazılımı övüyor rgsyazılımda bizim alakamız yok diyor :D

yav telefonla da ne yapabilirsinki, anca oraya gitmek lazım

• bu herifle görüşen arkadaşlar vardı açıklama yapacak falan deniyodu nerede görüşen arkadaşlar haberlerini bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: x571

abiler böyle merdiven altı şirketlerden alışveriş yapmayın.bilindik yerlerden alışveriş yapın. adam battıysa hesaba haciz maciz geldiyse hiç birşey alamazsınız. çünkü herkesden önce bankalar alacaklarını bloke ediyor. iş bizim gibi ufaklara gelene kadar hesap boşalıyor. akrabanın başına geldi. müteahhit in hesabında 1 milyon euro varmış ama bankalara borcu olduğu için bankalar alacağını tahsil etmiş bunlar uyanana kadar hesap bomboş kalmış. bunlarda elleri götlerinde kaldı tabi.

sacmalık haciz işlemini kim önce baslatırsa o ilk sırada yer alır. bankaya verelım sonra sze dagıtırız dıye bırsey soz konusu degıl.
  • arkadaşlar enson yazdığım alandan itibaren bir göz attım..
    az önce bankayla görüştüm ve acilen kredi kartımı iptal etmem gerektiğini söylediler. kart bilgileri ellerinde olduğundan tekrar kartımızı kullanabilirler denildi.. ben kredi kartımı güvenlik gerekçesiyle iptal ettirdim. bilginize

borç ve bonuslarınız yeni karta aktarılıyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Telefon:
    0216 346 29 82 – 83

yav telefonla da ne yapabilirsinki, anca oraya gitmek lazım

Alakaları yokmuş :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vyxre -- 4 Kasım 2015; 11:35:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

quote:

Orijinalden alıntı: WhyNot9

İyi hoş ölücülere seviniyorsunuz tamam da ben hayatımda ilk defa Laptop aldım bunu internetten alayım dedim piyasa fiyatının çok da altında almadım ayrıca 2320 liraya aldım i7li olanın 8 gbını... Benim suçum ne...

Senin suçun trolleri kaale alman. Bırak boş boş konuşsunlar.

ya ama bu kadar da trolluk olmaz ki

Adamlar trollugu meslek edinmiş. Siz böyle tepkiler verince hoşlarina gidiyor. Burada adminlere çok büyük is düşüyor fakat onlarda sikayetlerle ilgilenmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ExpandablesS

arkadaşlar enson yazdığım alandan itibaren bir göz attım..
    az önce bankayla görüştüm ve acilen kredi kartımı iptal etmem gerektiğini söylediler. kart bilgileri ellerinde olduğundan tekrar kartımızı kullanabilirler denildi.. ben kredi kartımı güvenlik gerekçesiyle iptal ettirdim. bilginize

borç ve bonuslarınız yeni karta aktarılıyor

artık geri dönülmez yola girdiler... herşeyi yapabilirler...

• quote:

Orijinalden alıntı: EnemyDestroyeD

bugün metrobüste pc depo hakkında konuşan hanginizdi zincirlikuyuda arkadaşıyla pc depo olayını tartışan ??

DH her yerde

• Biz şimdi şu parayı aldık geri bekleyin paranız ödenecek diyen umut veren arkadaşları da dava edelim mi?
    Sonuçta adam bir gün çekip giderse bu şahıslarda bizi oyalayıp sinanın ortaklığını yapmış olacaklar.
    Bu adamları da araya katarsak sinanı buluruz belki ulaşmışlar sonuçta.
  • Dostlar geçmiş olsun. burada yazıp çizeceğinize gidin bi avukata danışın ne bileyim savcılığa başvurun bankalarınıza başvurun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hilmignc

Yarın akbanka gidiyorum, dilekçeyi elden vereceğim...Bugün faksladım kimsenin kimseden haberi yok. Bence işlerinizden izin alabiliyorsanız bankaya gidip ilgilenin. Olumlu bir yanıt alana kadarda çıkmayı düşünmüyorum...

İnsanlar bir ay çalışıyor o paraları çıkarmak için, kaybetmek bu kadar kolay olmamalı.

Bu konuda bile makara yapmaya çalışan erkek kılıklı ..........lara diyecek bir sözüm yok. Umarım sizin başınıza gelmez gençler.

AKBANK;
    Beyler bugün sabahtan bankaya gittim, önceden hazırladığım iade dilekçesini müşteri temsilcisiyle beraber merkeze faksladık..
    (Dilekçe örneğini word olarak atabilirim ama ekleme seçeneğini bulamadım)

Sonra beni telefonda farklı bir müşteri temsilcisiyle görüştürdüler, onunla da kredi kartımı kapattık, harcama itirazı kredi kartını kapatmadan yapılmıyor dendi...Zaten kapattıracaktım.

Sonrasında işlemin ne kadar uzun süreceğini ısrarla sormama rağmen iki kişide merkez size telefonla/msjla geri dönüş yapacaktır dediler.

Yalnız telefondaki bayan şöyle birşey söyledi "Beyefendi işlemi siz yapmamış olsaydınız rızanız dışında bir çekim işlemi olsaydı %100 karşılanırdı fakat bilgilerinizi girerek siz yapmışsınız işlemi bununla ilgili geri ödeme işleminin pek yapılacağını düşünmüyorum dedi." bende "acaba ben bilgileri girmeden nasıl satınalabilirdim" ve finansbank&yapı kredi gibi bankalar aynı sorunu yaşayan arkadaşların para iadelerini yapıyorlar dediğimde de cevap yok tabi ki.

Bugün yarın bekleyeceğim ses çıkmazsa cuma akbankı çağrı bombardımanına tutacağım...

TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ;

Tamamen bir vakit kaybıi şöyle ki bu heyet ürünü aldığınızda ve sorun yaşadığınızda çok yetkili. Fakat ben firmanın batmış olabileceğini o adres ve telefon bilgilerinden ulaşamayabileceklerini belirttiğimde. "Biz bu irtibat bilgileriyle ulaşmaya çalışıyoruz, firma adres değişiklikği yada iflas vb olayları olduysa ancak mahkemeler takip edebilir, biz sizin verdiğiniz bilgilere göre kontrolleri yapıyoruz" yanıtını aldım.

Bundan sonraki süreci akbank ile halletmeye çalışacağım diğer hafta pazartesi&salıya kadar halledemezsem. Savcılık mahkeme pek bilgim yok ama araştırma yapıp, Firma ve yener ailesi hakkında suç duyurusunda bulunacağım. (Paramı alsam dahi mahkemeye vermeyi düşünüyorum) Çünkü o zaman dolandırıcılık vb mahkemeye taşındığında sicilleri lekelenir. Buda türkiye de ticaret yapmalarında en azından biraz engel teşkil eder.

Birde herkes davacı olursa toplu davaya dönüşebilir ve daha etkili olur...Hakkınızı aramaktan çekinmeyin. Konuyu geyiğe çekmeye çalışan veletlere de itimat etmeyin. HAKKINIZI ARAYIN.

FORUMDAKİ AVUKAT VB ARKADAŞLAR VAR İSE BANA PM'DEN SAVCILIK MAHKEME AŞAMALARINDA HANGİ BİLGİ&BELGELERE İHTİYACIMIN OLDUĞUNU YAZARSA SEVİNİRİM...PMDE ATABİLİRSİNİZ YADA MSJIMI DA ALINTILAYABİLİRSİNİZ Kİ BURADA Kİ ARKADAŞLARDA FAYDALANSIN.

• Ayrıyetten bir kaç kişi ortak olup avukat tutabilirsiniz mahkemede arayın hakkınızı. Sizi zor durumda nasıl bıraktılarsa sizde onları zor durumda bırakın
  • Arkadaşlar bir mağdurda biz varız daha doğrusu arkadaşım , uygun fiyat dedik güvenilir mi diye araştırma yaptık eski konulara denk geldik . Havale işlemini yaptık ardından 2 gün sonra konuyu görünce iptal için başvurduk tamam dediler 1 hafta içinde yatacak dediler . ne yazikki yatmadi.

Is Bankası şube müdürü tanıdık olduğu için sorduk , bunların çalıştığı isbankasi şubesini aradı , müdür ile direk konuştu . Hesaplarında hiç para yok tamamen çektiler dedi ve ulaşamıyoruz onlara galiba iflas ettiler dedi .

Şu anda savcılık ve tüketici mahkemesine vereceğiz parayi alıp kaçtılarsa soğuk su içeceğiz gibi duruyor.

Herkese geçmiş olsun .

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Herkese geçmiş olsun, açıkçası konu açılış yorumunu ve 2-3 yorumu daha okudum yani neler oldu bitti o kadar bilgim var.

Benim aklıma gelen ise PCDepo çoğu kişinin beklediği gibi seçimlerde tek partinin çıkacağını tahmin etmiyordu(çoğu anket çıkmaz diyordu)

Böyle olunca ne olacak dersek her seçimde olduğu gibi dolar bir anda fırlayacaktı ama bu sefer anketler yanıldı tek parti çıktı...

Pc depo parayı dolara yatırdı (belki 10 milyon tl) , dolar da düşünce zarar büyük oldu..

Aklıma ilk gelen bu oldu, geçmiş olsun.

benim aklıma da gelen tek açıklama bu. bu adamlar her laptoptan kaybı olan rakam veya fazlasını doların dalgalanmasından bekliyordu ancak bekledikleri gibi iş gitmeyince battılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

İns paranizi alamazsiniz, secimlerden sonra toplum dusmani oldum. Kusura bakmayin..

la bari malumun secmeni de, digerleri ne yapti yaw :(

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.