Şimdi Ara

PCDEPO/Norma Bilgisayar -SON DURUM- Yapılması Gerekenler (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.735
Cevap
45
Favori
217.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ziraat bankasina dilekce verip geri dönen oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hilmignc

Yarın akbanka gidiyorum, dilekçeyi elden vereceğim...Bugün faksladım kimsenin kimseden haberi yok. Bence işlerinizden izin alabiliyorsanız bankaya gidip ilgilenin. Olumlu bir yanıt alana kadarda çıkmayı düşünmüyorum...

İnsanlar bir ay çalışıyor o paraları çıkarmak için, kaybetmek bu kadar kolay olmamalı.

Bu konuda bile makara yapmaya çalışan erkek kılıklı ..........lara diyecek bir sözüm yok. Umarım sizin başınıza gelmez gençler.

AKBANK;
    Beyler bugün sabahtan bankaya gittim, önceden hazırladığım iade dilekçesini müşteri temsilcisiyle beraber merkeze faksladık..
    (Dilekçe örneğini word olarak atabilirim ama ekleme seçeneğini bulamadım)

Sonra beni telefonda farklı bir müşteri temsilcisiyle görüştürdüler, onunla da kredi kartımı kapattık, harcama itirazı kredi kartını kapatmadan yapılmıyor dendi...Zaten kapattıracaktım.

Sonrasında işlemin ne kadar uzun süreceğini ısrarla sormama rağmen iki kişide merkez size telefonla/msjla geri dönüş yapacaktır dediler.

Yalnız telefondaki bayan şöyle birşey söyledi "Beyefendi işlemi siz yapmamış olsaydınız rızanız dışında bir çekim işlemi olsaydı %100 karşılanırdı fakat bilgilerinizi girerek siz yapmışsınız işlemi bununla ilgili geri ödeme işleminin pek yapılacağını düşünmüyorum dedi." bende "acaba ben bilgileri girmeden nasıl satınalabilirdim" ve finansbank&yapı kredi gibi bankalar aynı sorunu yaşayan arkadaşların para iadelerini yapıyorlar dediğimde de cevap yok tabi ki.

Bugün yarın bekleyeceğim ses çıkmazsa cuma akbankı çağrı bombardımanına tutacağım...

TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ;

Tamamen bir vakit kaybıi şöyle ki bu heyet ürünü aldığınızda ve sorun yaşadığınızda çok yetkili. Fakat ben firmanın batmış olabileceğini o adres ve telefon bilgilerinden ulaşamayabileceklerini belirttiğimde. "Biz bu irtibat bilgileriyle ulaşmaya çalışıyoruz, firma adres değişiklikği yada iflas vb olayları olduysa ancak mahkemeler takip edebilir, biz sizin verdiğiniz bilgilere göre kontrolleri yapıyoruz" yanıtını aldım.

Bundan sonraki süreci akbank ile halletmeye çalışacağım diğer hafta pazartesi&salıya kadar halledemezsem. Savcılık mahkeme pek bilgim yok ama araştırma yapıp, Firma ve yener ailesi hakkında suç duyurusunda bulunacağım. (Paramı alsam dahi mahkemeye vermeyi düşünüyorum) Çünkü o zaman dolandırıcılık vb mahkemeye taşındığında sicilleri lekelenir. Buda türkiye de ticaret yapmalarında en azından biraz engel teşkil eder.

Birde herkes davacı olursa toplu davaya dönüşebilir ve daha etkili olur...Hakkınızı aramaktan çekinmeyin. Konuyu geyiğe çekmeye çalışan veletlere de itimat etmeyin. HAKKINIZI ARAYIN.

FORUMDAKİ AVUKAT VB ARKADAŞLAR VAR İSE BANA PM'DEN SAVCILIK MAHKEME AŞAMALARINDA HANGİ BİLGİ&BELGELERE İHTİYACIMIN OLDUĞUNU YAZARSA SEVİNİRİM...PMDE ATABİLİRSİNİZ YADA MSJIMI DA ALINTILAYABİLİRSİNİZ Kİ BURADA Kİ ARKADAŞLARDA FAYDALANSIN.

• Arkadaş adamlar resmen tası tarağı toplayıp kaçmışlar.Madur olan arkadaşlara geçmiş olsun,bunun gibi elemanlar yüzünden online alış-verişe güveni kalmıyor insanımızın...
  • Yeni haberim oldu konudan. Tüm mağdur arkadaşlara geçmiş olsun. Fırsatı görseydim gözüm kapalı bende alırdım. Çok şaşırdım açıkçası.
  • savcılığa gidip suç duyurusunda bulunun, tüm başvurular sonra birleştirilir. yoksa hakkınızı zor alırsınız bu tür hırsızlara karşı hakkınızı arayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darker -- 4 Kasım 2015; 12:24:58 >
  • adam aldığı bedduayla belini doğrultamaz artık
  • Aranizda savciliga giden hala yokmu ?

• arkadaşlar bu kadar ciddi fiyat farkını görünce ben n11 den aldım arkadaşım için , yıllardır bu sektördeyim bir bilgisayarda bu kadar kar yapan firma yok zaten istediği kadar toplu ürün çeksin anladığım kadarıyla bir çok kişi firmanın eski olmasına güvenmiş umarım paralarınızı geri alırsınız .

bu arada bir kaç tane ara toptancıma sordum bu herifleri nasıl bilirsiniz diye sağlam saydılar .

sağlam vurgun gibi gözüküyor ama umarım yanılırım
  • Birazdan gidecek arkadaşım savcılığa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonSadrazam -- 4 Kasım 2015; 12:31:44 >
  • Facebook grubuna show tv muhabiri yazdi roportaj istiyor sinan yener okuyorsan el salla ünlü oldun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.pcdepo.com/

anasayfadaki duyumu eski mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

Bence direk icra takibi başlatın. 1 hafta içinde itiraz etmezlerse sıranız üst listeler olur hiç değilse. Veya sebepsiz zengibleşme davası açın.

+1 kesinlikle özellikle havale ile alanlar icra takibi başlatsın

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbulsm

https://www.pcdepo.com/

anasayfadaki duyumu eski mi ?

Evet Ayın 2sinde yaptılar o duyuruyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonSadrazam

Birazdan gidecek arkadaşım savcılığa.

Yaptığı işlemleri vb ayrıntısıyla öğrenebilir misiniz ? Öğrenip buraya yazabilirseniz, ben dahil çoğu kişi savcılığa gidip ne yapacağını bilmiyor çünkü...
  • Ben de şimdi bankayla görüşüp bilgilendiririm. 15 gün oldu forumdaki mesajların hepsini okuyamadım ama hala siparişinin eline geçeğinden umutlu yazarlar kalmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

İns paranizi alamazsiniz, secimlerden sonra toplum dusmani oldum. Kusura bakmayin..

Yetmez ama evet diyen malum parti seçmeni içine edilen adaletin kendilerinede lazım olunca anlarlar.Eminim o adalet birgün hepsine lazım olacak

• hilmignc kullanıcısına yanıt
    Şimdi gitti gelince öğrenirim .

• 1Dk bile durmayın savcılığa gidin tüketici hakem heyetlerine dosyalar birleşirse olay daha bir ciddiyete biner.Hatta tv gazetelerle ilede görüşün haberleri yapılsın ses getirmeli bu eylem

• Geçmiş olsun arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asy06

Arkadaşlar Hurriyet ekonomi editörü Dinçer bey ' e eposta yollamıştım. Cevabı bu şekilde. Birkaç kişi dekontunu ekran görüntüsünü vs klasörleyip güzelce isimlendirip Dinçer beyin eposta adresine yollasın lütfen.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    Selçuk Bey merhabalar
    Konu ile ilgileneceğim
    Fırsat bulursam sizi ararım gün içinde
    İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİM
    Dinçer Gökçe
    hurriyet.com.tr
    Ekonomi Editörü
    .............. 58
    0212 449 66 85
    dgokce@hurriyet.com.tr
    Doğan Medya Center
    34212 Bağcılar/İstanbul
    Bu arada, temasta olduğunuz birkaç arkadaşınız, söz konusu siteden alışveriş yaptıklarına dair belgeyi (dekont, fiş vs) benimle paylaşabilirse sevinirim

showtv foxtvyede çıkmalı bu haber

• 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.