Şimdi Ara

PCDepo (Norma Bilgisayar) Şikayet

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.053
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15 Kasım 2015 tarihinde PCDepo (Norma Bilgisayar) internet sitesinden kredi kartı tek çekim Asus Laptop satın aldım. 15 gün geçmesine rağmen hala göndermediler. Başlangıçta 3-4 güne kadar gönderecekleri konusunda söz vermelerine rağmen henüz göndermediler. Telefonları sürekli meşgul çalıyor. Yazdığım mesajlara cevap yazmıyorlar. Bu siteden alışveriş yapmış olup yaşadığım sorunları yaşayanlar var mı aranızda? Ne yapmak gerekiyor?

• vehbi V kullanıcısına yanıt
    back to the future

Bankayı ara harcama itirazı dilekçesi vermek istiyorum de yardımcı olurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi to1ga -- 31 Ekim 2015; 11:55:29 >
  • Teşekkürler. P.tesi yapacağım.
  • Tchibo tam 30 günde kargoya verdi siparişimi ve telefona da 45 dakikada bir Allah'ın kulu cevap vermiyordu. Dün elime ulaştı. Mutlaka bir sorun olmuştur tedarik konusunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klakson123

Tchibo tam 30 günde kargoya verdi siparişimi ve telefona da 45 dakikada bir Allah'ın kulu cevap vermiyordu. Dün elime ulaştı. Mutlaka bir sorun olmuştur tedarik konusunda.

PCdepo iflas etti bu tedarikle ilgili bişey değil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: to1ga

quote:

Tchibo tam 30 günde kargoya verdi siparişimi ve telefona da 45 dakikada bir Allah'ın kulu cevap vermiyordu. Dün elime ulaştı. Mutlaka bir sorun olmuştur tedarik konusunda.

Yapma hocam bende laptop aldım 23 ekim de nasıl olucak şimdi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Impacto

quote:

quote:

Sadece siz değil birsürü madur var şuanda. Bu forumdada 10 larca şikayet konusu başladı firmayla ilgili. Kredi kartıyla ödeme yapıldıysa para geri alınır. Ama Havale veya EFT yapıldıysa soğuk su içilmeli. Yada ürününüzü bekliceksiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ebrar Bilgisayar Güvenilir Mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Burda konu acan arkadaslar huzurlumu simdi 10 larca insani magdur etmelerine karsi hala bu pc depoyu savunanlar vardi. Ben 2 ay oncesinde
    Parami avukatla zorla almistim
    Durumu yazinca , cok eski guvenilir diye alkis tutuyorlardi
    Yazik bu insanlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Laptop aldım ertesi gün geldi Sizde bi şansızlık olmalı okadar olumlu yorum varki sözlük sitelerine bi bakın
  • Bence siparişleri göndereceklerde çok bekletecekler. Adamlar 1 ay sonrasına 1 hafta sonrasına telefon iphone 6 note 5 bilgisayar siparişi aldılar nakit borçları çevirdiler. Şimdi o ürünleri çek ile alıp size gönderecekler. Büyük ihtimal dolar euro kredi borçları var . Hala alışveriş yapmayın buradan
  • Beyler şirketin bir ortağı şirketten ayrılmış bilginize.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sadece siz değil birsürü madur var şuanda. Bu forumdada 10 larca şikayet konusu başladı firmayla ilgili. Kredi kartıyla ödeme yapıldıysa para geri alınır. Ama Havale veya EFT yapıldıysa soğuk su içilmeli. Yada ürününüzü bekliceksiniz.

Havale ile daha önceden hiç alışveriş yapmamıştım fakat havale ile fiyat daha uygun olduğu için havale ile aldım. Adrese gitsek kimseyi bulamazmıyız ?

• Salı veya Çarşamba günü işyerlerine gitmeyi düşünüyorum. Bu arada banka kredi kartım için ödeme iade formu doldurup, dilekçe ile bankaya göndereceğim. Şikayetvar.com sitesinde yer alan şikayetlerin ekran çıktısını dilekçeme ekleyeceğim. Umarım firma bir an önce mağduriyetini giderir de satın almış olduğumuz laptop'ları gönderir. Önümüzdeki hafta içinde de Maltepe tüketici hakem heyetine başvuruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vehbi

Salı veya Çarşamba günü işyerlerine gitmeyi düşünüyorum. Bu arada banka kredi kartım için ödeme iade formu doldurup, dilekçe ile bankaya göndereceğim. Şikayetvar.com sitesinde yer alan şikayetlerin ekran çıktısını dilekçeme ekleyeceğim. Umarım firma bir an önce mağduriyetini giderir de satın almış olduğumuz laptop'ları gönderir. Önümüzdeki hafta içinde de Maltepe tüketici hakem heyetine başvuruyorum.

Parayı hemen almaya çalışın , eğer kötü bir durum olursa banka hesapları bloke olur onuda alamazsınız. Gidin almayı tercih edin vermezlerse tüketici heyetine başvurun uzadıkça sizin başınıza iş çıkar
  • arkadaşlar bende forumdaki yorumlara güvenerek 18.10.2015 tarihinde sipariş verdim 5 iş günü içinde teslim edileceğini söylediler hala gelmedi kredi kartına 6 ay taksit yaptırmıştım bu saatten sonra daha fazla mağdur olmamak için ne tür bir işlem yapmalıyım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Havale ile daha önceden hiç alışveriş yapmamıştım fakat havale ile fiyat daha uygun olduğu için havale ile aldım. Adrese gitsek kimseyi bulamazmıyız ?

Adrese gidip birilerini bulsanız ne yapacaksınız ki. Sizin patronunuz birisini dolandırsa o birisi sizi bulup dövse parasını mı vereceksiniz. Son yazılan bilgilerde kepenkleri indirildiği bilgisi paylaşılmakta.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Adrese gidip birilerini bulsanız ne yapacaksınız ki. Sizin patronunuz birisini dolandırsa o birisi sizi bulup dövse parasını mı vereceksiniz. Son yazılan bilgilerde kepenkleri indirildiği bilgisi paylaşılmakta.

Dövmek gibi birşeyi kastetmedim hocam ben polis çocuğuyum dolayısıyla çevremde hep polisler var. Bi komser abimle falan gitsem elbet bir çıkar yol bulunur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sirket iflas etmiş.yuzlerce kişi sipariş gecmisti.kimsenin laptopunu gondermiyorlarmiş.yazık oldu alanlara.
  • Impacto kullanıcısına yanıt
    Pek Tabiki. Şansınızı denemekten zarar gelmez. Ama işi kılıfına uydurmuşlardır yani.
  • Buyrun size merak edilen norma bilgisayar :) iflas olayının gerçek olduğuna pek inanmıyorum farklı forumlarda da aynı muhabbet var ama öyle birşeyin olmadığı söyleniyor.
     PCDepo (Norma Bilgisayar) Şikayet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impacto -- 31 Ekim 2015; 23:47:47 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.