Şimdi Ara

PCDepo İstanbulbilisim Güvenilir Midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleyküm beyler asusun g serisinden bir laptop alacağım istanbulbilisimden veya pcdepoda g serisi bulunduğundan burdan almak zorundayım

http://www.pcdepo.com/asus-g550jk-cn545h-notebook
    http://www.pcdepo.com/asus-g771jw-notebook
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-g-series-g550jk-cn545h-notebook-fiyati,139762.html#ProductTechnicalProperties

modeller bunlar g550jk-cn545h pcdepodada bulunmakta size 3 sorum olacak

1-) pc depo veya istanbulbilisim güvenilir midir hakkında çok iyi şeyler duyduğum söylenemez ürünler sorunlu geliyormuş geri gönderince almıyolarmış falan
    2-) g771 g550jkdan cok farklı mıdır aradaki fiyat farkına o performans sizce değer mi
    3-) üsküdarda oturuyorum pcdeponun yeri ümraniyedeymiş internetten alacağıma direk gidip almam daha mantıklı olur dimi

yorumlarınızı bekliyorum asus alacağım kesin şimdiden teşekkürler 11martta almayı düşünüyorum

• 1-Güvenli.
    2-Kullanım amacına göre değişir.
    3-Kargo getirsin uğraşma bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 888888888888999*9 -- 8 Mart 2015; 23:57:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazı firmalar distrubitör değilde ithalatçı firmalardan alıyor ürünleri oyüzden ucuz olabiliyor.
  • Dostum ben pcdepo dan Asus laptop aldım teslim almadan iade ettim ücreti kredi kartından tek çekim yapmıştım ama 23 gündür ücret iadesi yapmıyorlar 2 kere aradım bu hafta diyorlar yatırmıyorlar bidaha arıyorum önümüzdeki hafta diyorlar yine yatırmıyorlar parayı işletiyor belkide adamlar şikayetvar a yazdım en son çare pazarteside gidip bankaya satış iptali için fax çekeceğim dedikleri kadar mükemmel biryer değil bilin istedim...
  • ben de merak ediyorum upp
  • Fiyat gun icinde sacma sapan degisiyor anlam veremiyorum. sabah ile aksam arasinda 250 300 tl oynuyor. geen ayni gun icinde kredi karti bazen daha ucuz bazen havale daha ucuz oluyo. Daha da komik geleni gece 2 3 gibi fiyatlarinda degistigi oluyo surekli screenshot aliyorum en ucuzunu gormek icin.
    guvenilir mi bence hic degil. Benim 3000 liraya aldigim urunu birisi 1 dakika sonra 3400 e alabilir. Ve hal boleyken sen burayi nasil birine tavsiye edersin ki? Tabiki tavsiye etmiyorum ve guvenmiyorum.

En basitinden bir urune gun icinde dabah oglen ve is bitimi olarak bakin fiyattaki degisikligi gorun. Musteri hizmetlerini aradim yahu bu denli tuhaf degisimler neden ve ozellikle gece olan degisim neden borsa dahi kapaliyken. Verdigi cevap olur oyle beyfendi. Bu cevap bile ne denli guvensizlik uyandirmak icin yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dun 4071 olan laptop bugun 4880 , nasil bir kur artisidir bu ? aradim sordum kurlar artti dedi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ebrar Bilgisayar Güvenilir Mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alma sakin resmen yasal duzenbazlik gibi bisey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.