Şimdi Ara

Pc'yi Tv'ye bağlama sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,Ben daha önce hd ready lcd tvimde bilgisayarımdan film izliyordum.Sonra birkaç gündür bağlıyorum, ekranı görüyor ama tvye sinyal gitmiyor.Sanırım ayarları bozdum.Çözünürlük ayarlarını sıfırlamanın yolu varmı?Bağlantıyı rgb girişiyle saplıyorum.TV de hiç sorun olmuyor başka pcle direk bağlanıyor.İkinci ekran aşşağıdaki gibi lütfen yardım edin :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onursevin99 -- 12 Kasım 2011; 23:32:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkSmellMan

Sürücünüzü kaldırıp tekrar kurun belki çözüm olabilir.

denedim ama olmadı
  • bende de oldu önce pc nin monitöründe baglıyken ekrankartın ne bilmiyorum benimki ati hd 4450 oradan monitör seçenekleriniden ekranı klonlaman lazım çift ekranın oluyor sonra hdmı kablosunu baglayınca görüntü tv ye geçyor ...ama hdmı baglantısı görüntü biraz bulanık ..tv nin vga bilgisayar yerine takarsan görüntüler cam gibi..yeni kablo alman gerekecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxsyd

bende de oldu önce pc nin monitöründe baglıyken ekrankartın ne bilmiyorum benimki ati hd 4450 oradan monitör seçenekleriniden ekranı klonlaman lazım çift ekranın oluyor sonra hdmı kablosunu baglayınca görüntü tv ye geçyor ...ama hdmı baglantısı görüntü biraz bulanık ..tv nin vga bilgisayar yerine takarsan görüntüler cam gibi..yeni kablo alman gerekecek

yazmakta geciktim biraz ama başka pcde denedim açlışıyor benemkinde çalışmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kasayı TV'ye bağlama
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.