Şimdi Ara

Pc yi satıp tablet almak mantıklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus f5vl kullanıyorum.Pc emekliye ayrıldı.Son zamanlarda donanımsal sorun da çıkardı(kapat dedikten sonra yeniden başlatıyor).Ne kadar fiyata gider bilemem ama tablem işimi görür mü diye düşündüm.Genelde internette takılırım.Video falan izlerim.

• sadece dediklerini yaparsan evet işini gorur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc gibi olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ridır poliped konkord felan almada

• alırsam ipad mini alabilirim anca
  • Pcnin yerini tutmaz ama sirf nette sorf yapip video falan izliyorsan 10.1 inclik iyi bir tabletle cok zevkli olur

• En pahalı tableti alsan bile 500 liralık netbook kadar iş görmez. O yüzden PC'nin yeri her zaman ayrıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilgisayarın iş görmeyecekse sat al, ancak tablet bana pc keyfini vermiyor hiç.
  • Pc nin yerini açıkcası görnüyor ama ben memnunum asus memo pad hd7 kullanıyorum.

• Bende tablet var ama şimdi ne için kullanıcağına bağlı bir bilgisayar gibi olmuyor.
  • olmuyor arkadaş olmuyor
    aynı hataya bende düştüm tablet görür işimi dedim internette falan geziniyorum zaten dedim fakat facebook uygulamasında bile çıkmazlara girebiliyorsun
    ya da klavye ile zorlana biliyorsun pc gibi olmuyor yani
  • korkuluk13 kullanıcısına yanıt
    İşte ben de git geller yaşıyorum.Tablette depolama sınırı da olacak.Film arşivim olduğundan baya sıkıntılı.Her uygulama stabil de olmuyor, buglarla uğraşıp duruyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.