Bildirim
Pc yi satıp tablet almak mantıklı mı?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
sadece dediklerini yaparsan evet işini gorur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pc gibi olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ridır poliped konkord felan almada
alırsam ipad mini alabilirim anca -
Pcnin yerini tutmaz ama sirf nette sorf yapip video falan izliyorsan 10.1 inclik iyi bir tabletle cok zevkli olur
En pahalı tableti alsan bile 500 liralık netbook kadar iş görmez. O yüzden PC'nin yeri her zaman ayrıdır. -
bilgisayarın iş görmeyecekse sat al, ancak tablet bana pc keyfini vermiyor hiç. -
Pc nin yerini açıkcası görnüyor ama ben memnunum asus memo pad hd7 kullanıyorum.
Bende tablet var ama şimdi ne için kullanıcağına bağlı bir bilgisayar gibi olmuyor. -
olmuyor arkadaş olmuyor
aynı hataya bende düştüm tablet görür işimi dedim internette falan geziniyorum zaten dedim fakat facebook uygulamasında bile çıkmazlara girebiliyorsun
ya da klavye ile zorlana biliyorsun pc gibi olmuyor yani -
İşte ben de git geller yaşıyorum.Tablette depolama sınırı da olacak.Film arşivim olduğundan baya sıkıntılı.Her uygulama stabil de olmuyor, buglarla uğraşıp duruyorlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X