Bildirim
Pc yi LCD tv ye nasıl Bağlarım ?
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0932X7YH6
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1)LCD'de HDMI girişi var mı
2)ekran kartında HDMI girişi varmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: utkanizmit
ekran kartında hdmi çıkış varsa hdmi kablo ile direkt sesi ve görüntüyü aktarabilirsin.
Hdmi yoksa dvi çıkışı yada en kötü ihtimalle tv desekli ise ki yüksek ihtimal desteklidir dsub kablo ile bağlarsın.
Bende aynısını dedim galiba
ne güzel aynı dili konuşuyoruz.
ekran kartı bu arkadaşlar tv de ise bi ton giriş çıkış var :D tam olarak hangi giriş lazım -
HDMI girişinden, ya da sesi başka yerden alacağım dersen VGA kablosu ile bağlayabilirsin, fakat dvi dönüştürücün olmalı. -
quote:
Orijinalden alıntı: yogitech
HDMI girişinden, ya da sesi başka yerden alacağım dersen VGA kablosu ile bağlayabilirsin, fakat dvi dönüştürücün olmalı.
hocam vga kablosu var işte monitöre balı dvi nöüştürücü 2 tane var birisi ekran kartına takılı diğeri boşta duruyor televizyonda dvi girişi var mı tam blmıyorum bi bakiym -
quote:
Orijinalden alıntı: Greathor™
quote:
HDMI girişinden, ya da sesi başka yerden alacağım dersen VGA kablosu ile bağlayabilirsin, fakat dvi dönüştürücün olmalı.
hocam vga kablosu var işte monitöre balı dvi nöüştürücü 2 tane var birisi ekran kartına takılı diğeri boşta duruyor televizyonda dvi girişi var mı tam blmıyorum bi bakiym
dvi dönüştürücü ekran kartına o kadar. lcd'ye vgadan bağla. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Greathor™
quote:
hocam vga kablosu var işte monitöre balı dvi nöüştürücü 2 tane var birisi ekran kartına takılı diğeri boşta duruyor televizyonda dvi girişi var mı tam blmıyorum bi bakiym
dvi dönüştürücü ekran kartına o kadar. lcd'ye vgadan bağla.
tamam hocam sağolun teşekkürler.
-
dvi ile uğraşma en güzeli hdmi.
ekran kartında destekli. hem seside aktarırsın aynı zamanda. -
106 ekranda oyun keyfi demek
Hdmi ile bağla hem ses hem görüntü alırsın lcd den.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutx -- 14 Eylül 2012; 13:45:04 > -
bana sadece görüntü lazım sesi 7+2 sistemden alıcam zaten :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X