bilgisayarım a sağ tıkla yönet de soldan disk yönetimini seç orda c ye sağ tıkla küçült de açılan pencereden d ye ne kadar alan ayırmak istiyorsan miktarı yaz sonra c nin yanındaki siyah etiketli bar a sağ tıklayıp yeni basit bölüm dersin kalanını yönlendirmeleri izleyerek yeni bölümünü oluşturursun ezbere yazdım yanlışlar olabilir.
Rusty arkadaşımın dediği yöntemle ya da Partition Magic programıyla bunu halledebilirsin çok kolay...
Laptop sanirim.tek basina c surucusu varsa dinamik disktir.dinamik diskleri 2 ye herhangi bi programla felan bolemessiniz..bunun icin tum diski bicimlendirmniz gerekir..recovery kismida da dahil.ben boyke biliyorum siz deneyin bakalim bi merak ettim olacak mi?
Selam Rusty arkadaşın yazdığını yapabilirsiniz. Ama program ile yapmak durumunda kalırsanız, Grafikerdem arkadaşın yazdığı Partition Magic programı Windows 7'de çalışmaz! Bunu forumda defalarca belirtmiştik.. Bu nedenle ancak aşağıdaki programları Win7'de başarılı bir şekilde çalıştırarak işlem yapabilirsiniz. 1. Paragon Partition Manager 2. EASEUS Partition Master Pro
Dinamik diskte olsa, bunu sektör sektör bölebilirsin kardeş. Çünkü yüzlercesini yaptım ve eminim.. Kolay gelsin..