Şimdi Ara

pc ye kendiliğinden antivirüs programı yükleniyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarımda yüklü kaspersky 2010 antivirüs olmasına rağmen büyük ihtimalle bi e-mail yoluyla bilgisayarıma virüs girdi. internet, msn, açılmadı ve birçok program çalışmadı. antivirüsle pc yi tarattım, program yaklaşık 1400 tane virüs buldu. virüs kendini sürekli yedekliyor olmalıki her taramada binin üzerinde virüs buluyordu. birkaç saat sonrada masaüstünde hiç kullanmadığım ve yüklemediğim norton antivirüs ikonu gördüm. virüsün bi tehtidi olduğunu düşünüp sildim ama ben sildikçe o yine yüklendi. format attım ama buseferde Mcafee antivirüs programı yüklenmiş. kaspersky ile pc yi taratınca pc donuyor ve resetlemeden kendine gelmiyor. delircem yaw. ne yapmalıyım bilen varsa gözünün çapağını yiyem yardım eylesin...

• "spyware doctor" ile taratın
  • Bütün programlarda virüs bulunuyorsa ya sality.aa virüsüdür yada hidrag virüsüdür. Kaspersky her ikisinide bilip absorbe edebilir ama bilgisayarın içinden çıkılmaz hal aldıysa güvenlik önlemlerini düşük tutmuşsundur çünkü Kaspersky antivirüs anlık korumayı pek sürdürmez bunun için KIS var.
  • Eğer modifiye edilmiş bir işletim sistemi kullanıyorsanız virüsler sistemi kurarken yükleniyor olabilir. Eğer temiz sistem kurduğunuzdan eminseniz sorununuzu belki HijackThis ile çözümleyebilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_9478084/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.