|
-
E.kartını ,daha keyifli bi oyun kullanımı istrseniz ,upgrade edebilirsiniz.
Veya kartımın oyun performansı şimdilik bana yetiyor derseniz ramleri 2x16 GB yapın.
Her iki halukarda da ,boşa çıkacak e.kartı veya ramlerinizi hemen satıp,nakde dönüştürün Aldıklarınız daha hesaplı olur,böylece.
_____________________________ eski nickim metin abi -
ramleri 2x16 yapma dışında gerek yok 1080p için değişikliğe. o ekran kartı çok bile.
_____________________________ -
Memnunum aslında oyunlarda ama gta 6 açıp biraz akıcı olsa yeter o vakit geldiğinde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Her gün her şeyin zamlandığı şu günlerde bu sistemi satıp ddr5 250k işlemcili bir sisteme 50k civarı bütçe ile geçmeniz iyi bir tercih olacaktır...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ AMD Ryzen 5 Pro 4650G
Gigabyte B550M S2H
AMD Radeon RX 7600 (8 GB)
Corsair Vengeance LPX CMK32GX4M2D3600C18
2x16GB DDR4-3600mhz DDR4
Samsung SSD 990 PRO with Heatsink 1TB -
gta6'nın çıkmasına daha çok var. ben olsam bir sonraki kart serilerini beklerdim seçenek olsun diye. elindeki kart muhtemelen 1080p'de sorun olmayacaktır ama rami şimdi 32gb yapsan iyi olur. işlemcin kötü değil ben de kullanıyorum bir sistemimde 9070'le. şimdi sistemi değiştirip ona mı para harcayacaksın yoksa ikinci elden ramleri satıp 2x16 alıp paranı yeni çıkacak kartlara mı saklayacaksın?
Böyle yazınca ramleri 32 yapmak mantıklı gibi geldi ama 1080pde 16 da yetiyor am6 çıkınca sistemi o zaman komple yenilemek te mantıklı geliyor hala iş yapıyor çünkü sistem.
Tabi o zamana fiyatlar ne olur onuda bilmiyorum.
16 gb de, kafi diyorsanız ,o zaman hiç bi şeye dokunmayın İlerde sistemi komple yenilersiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 9 Ağustos 2026; 17:48:24 >_____________________________ eski nickim metin abi -
ya dokunmucaktım ama herşeye bir zam her şeye bir kriz deniyor diye sorayım dedim am6 çıksın otursun platformu o zaman komple yenilerim kasa-cpu-anakart-güç kaynağı vs ekran kartgı idarelik ordada devam eder bütçe rahatlayınca uygun ekran kartı alıp tamamlarım sistemi ekran kartı en büyük kalem oluyor ondan.
E, ozman, bütçeniz şu an varsa, ilerde de yine ,7500X3D ile devam edecekseniz,şimdiden e.kartını yenileyin. İlerde ,fiatların değişme ihtimali var elbette.
7500x3d nedir 5700x3d var şuan onla devam edicem am4 ün en tepe işlemcilerden am6 çıksın am5 ömrünü 2-3 yıla tamamlıcak gibi ondan beklicem ekran kartı şuan 5080 alsam bile o tarihe kadar 6000 serisi gelir
Ters yazmışım ,5700X3D yazacaktım.
kasa-cpu-anakart-güç kaynağı vs ekran kartı idarelik ordada devam eder ,diye yazdığınız için , e.kartını yenileyebilirsiniz demiştim.
Rx 6800, 1080p@60 monitor kullanıyorum. Kartın tek bayıldığı yer ışık ayarlarını açınca oluyor. Yani ışın izleme/ışıklandırma teknolojilerini açmazsan/düşük tutarsan fersah fersah yeter. FOMO'ya kapılıp boş yere para harcamış olursun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimFoster -- 10 Ağustos 2026; 1:29:54 >_____________________________ R5 7600x *** Noctua NH-D15 chromax.black *** Asus TUF x670e-plus *** G.Skill Trident Z5 NEO 5600@CL28 *** Asus TUF RX 6800 *** Samsung 980 Pro 1TB | Samsung 990 Pro 1TB | Samsung 870 Evo 512GB *** Enermax Revolution D.F. X 1350W *** Cooler Master Masterbox 600 *** Mercusys MA30E -
Elinde nakit varsa bir sonraki nesle kadar yatırım araçlarında değerlendir. Gaza gelip harcama yapmaya o kadar alıştık ki. Bazen durup düşünmek gerekiyor.
_____________________________ Alfa Romeo -
Forumda akıcı kaydırma deneyimi için 9070 XT düşünüyorum ama bir üst kalite ürün denk getiremedim
_____________________________ R5 7600x *** Noctua NH-D15 chromax.black *** Asus TUF x670e-plus *** G.Skill Trident Z5 NEO 5600@CL28 *** Asus TUF RX 6800 *** Samsung 980 Pro 1TB | Samsung 990 Pro 1TB | Samsung 870 Evo 512GB *** Enermax Revolution D.F. X 1350W *** Cooler Master Masterbox 600 *** Mercusys MA30E -
Çok istiyorsan ekran kartı ile rami yükseltirsin, ama 1080pde çok da gerekli değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ There are some four million different kinds of animals and plants in the world. Four million different solutions to the problems of staying alive. -
Nitro+ ile forum resmen akıyor, alt modellere bakma sakın
_____________________________ Alfa Romeo -
Geçen red devil'i düşünürken kaçırdım 40k. Taichi 41k idi ancak red devilden pahalıya almamak için tuttum kendimi. Nitro+ hayal oldu, tuf zaten meyal olmuş durumda
Daha düşük modellere foruma girip forumun ağırlığını azaltmam merak etmeyin
Fırsat olursa haber ediniz lütfen!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ R5 7600x *** Noctua NH-D15 chromax.black *** Asus TUF x670e-plus *** G.Skill Trident Z5 NEO 5600@CL28 *** Asus TUF RX 6800 *** Samsung 980 Pro 1TB | Samsung 990 Pro 1TB | Samsung 870 Evo 512GB *** Enermax Revolution D.F. X 1350W *** Cooler Master Masterbox 600 *** Mercusys MA30E -
Öyle yapmaya karar verdim ya am6 çıkıp oturduğunda sistemi o zaman yenilerim am5i atlamayı düşünüyorum am6 soket ömrü ile birlikte çok daha uzun ömür olur o vakte kadar bence sistem hala gider diye düşünüyorum tek acaba dedirten gta 6 olur onu mutlaka oynamak isticem haliyle
Ci Ti Ey Altı dediğin oyun kaç yıldır piyasada olan oyun konsoluna çıkıyor. Bu oyun konsolunun gücü ve kapasitesi belli zaten. Yani "acaba" diyebilecek bir durum ortada yok, hepsi belli zaten...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ R5 7600x *** Noctua NH-D15 chromax.black *** Asus TUF x670e-plus *** G.Skill Trident Z5 NEO 5600@CL28 *** Asus TUF RX 6800 *** Samsung 980 Pro 1TB | Samsung 990 Pro 1TB | Samsung 870 Evo 512GB *** Enermax Revolution D.F. X 1350W *** Cooler Master Masterbox 600 *** Mercusys MA30E
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt