Şimdi Ara

PC upgrade değer mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

PC optimizasyonu devreye giriyor işte neyse en mantıklısı hakikaten öyle olacak elime upgrade için nakit geçti ama bir şeylere yatırıp ilerde komple am6 sisteme geçmek en mantıklısı olucak 1080p yüksek hz de hala çok iyi iş yapıyor cpu da gpu da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    R5 7600x *** Noctua NH-D15 chromax.black *** Asus TUF x670e-plus *** G.Skill Trident Z5 NEO 5600@CL28 *** Asus TUF RX 6800 *** Samsung 980 Pro 1TB | Samsung 990 Pro 1TB | Samsung 870 Evo 512GB *** Enermax Revolution D.F. X 1350W *** Cooler Master Masterbox 600 *** Mercusys MA30E
  • TimFoster kullanıcısına yanıt

Önceki serilerde red devil kullandım onlar da forumda çok iyiydi de 3 tane pcie kablosu o kadar çirkin duruyor ki göz kanatıyor. Taichi de taksit varsa kaçmazmış o fiyatta valla hocam. Akakçe yanda açık takipteyiz.  

Bellek fiyatları şu halde olmasa eldekileri sat. 2. el al 4k işlemci 4k anakart 4k ram(eski fiyatlar..) geç derdim. Yaklaşık %15-20 fark oluyor ddr5in etkisiyle çünkü. Eldekiyle idare edip am6ya geçtiğinizde çağ atlamış olacaksınız bundan eminim  

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Umalım da öyle olsun hocam. Ddr6 muhabbetine girerlerse ki uzun bir platform ömrü için öyle olacak, fiyatların eskisi gibi olması zor.. Sanmıyorum da ddr5 olursa işlemci anakart satar geçerim ben de.

Vatanda oldu bir sefer. Belki hafta sonu tekrar getirirler. Şu an Challenger (36.5), steel legeng(40), pulse(40)(?), pure(41) tarzında gece indiriminde oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    R5 7600x *** Noctua NH-D15 chromax.black *** Asus TUF x670e-plus *** G.Skill Trident Z5 NEO 5600@CL28 *** Asus TUF RX 6800 *** Samsung 980 Pro 1TB | Samsung 990 Pro 1TB | Samsung 870 Evo 512GB *** Enermax Revolution D.F. X 1350W *** Cooler Master Masterbox 600 *** Mercusys MA30E
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.