Şimdi Ara

PC sessizleştirmenin en ucuz yolu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
8.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O kadar ne indiriyorsun diye soran arkadaşlar, film indiriyorum. İhtiyacım olan program, müzik vs... Şimdi 1024 limitsiz kullanıyorum 3 günde 23 GB deviriyorum aynı makineyle

HDD ise 120 + 40 =160 GB IDE 7200 rpm

VGA uzatmada sorun yaşadığını söylemiş bir arkadaş. Uzatma kablonuzda sorun olması muhtemel. Değiştirirseniz sorununuz çözülecektir.

Cd sök takda da sorun olumuyor. Sadece DVDye çekim yapacağım zaman başına gidiyorum kasanın. İkinci ethernete bağladığım WIFI AP ile wireless olarak evimle paylaşıyorum. Laptopla erişiyorum erişeceğime. Film izleyeceğim zaman kuruluyoruz pc'nin başına. Kasadan ses gelmeyince filmler de bi başka güzel oluyor. Tavsiye edilir

PC sessizleştirmenin en ucuz yolu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar -- 23 Eylül 2006; 14:40:28 >

• valla tuttum bunu
  • guzel calisma,emege saygi duydum.
  • Teşekkürler
  • Ulen işte bu türk zekası bee budur
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurcan

Ben biraz daha değişiğini yaptım bu yöntemin.
    Kısaca anlatayım.

* P3 makineye Windows XP + Antivirüs + Azureus + Real VNC Server kurulur

* Azureus' un Download edilmişleri taşıyacağı bir klasör oluşturulur, yerel ağa paylaşıma açılır ve Azureus' ta ayarlardan o klasöre taşınması sağlanır.

* Makinaya bir USB - Wi/Fi (Kablosuz ağ) adaptörü takılır ve kurulur. Ağa bağlantısı yapılır.

* Makinanın kasası küçük tuvalete / depoya / kilere vs. yaşam alanından uzak, Wi/Fi modeme yakın bir noktaya konulur, makinanın fişi elektriğe takılır ve çalışır halde bırakılır. Odanın kapısı kapatılır.

* Asıl makinanıza Real VNC Client kurulur ve download makinası bu programla kablosuz ağdan yönetilirerek torrent' lar download listesine eklenir ve tamamlananlar paylaşımdan Windows ile asıl makinaya kopyalandıktan sonra, yine Real VNC ile P2P paylaşımı ve diskten kaldırılır.

* Bu şekilde rutin bir download süreci başlar ve günde en az 1 DVD Rip kalitesinde film indirilir. İstenirse nete de bir uç verilip işyerinden vb. Real VNC ile bağlanılıp, makina yönetilebilir.

Sessiz download' a ulaşılır

ehueueueeu

• bizim dh cemiyeti akıllı insanlar. bazı arkadaşlar da bu yöntemi kullanmış ama onlar kapı ardı ile yetinmemiş duvarı delmiş
  • Evet, monitörsüz, radminle idare edilen makinelerden bahsediyorlar:D
  • Gözünden kaçanlar için üste çıkarılmıştır...
  • harika olmuş ya
  • çok zekice olmuş
  • zekice
  • zekıce tasarlanmıs bır proje helal olsun
  • Bu bir çözüm değil pire için yorgan yakmak gibi. İnanın 2 değişiklike bu ses olayını halledebilirsiniz. Bu kadar karışıklığa gerek yok. Hem oldukça da kötü bir görüntü. pc yi uzaklaştırmak bir çözüm değil kaçış. Yapılacak şey 12 cmlik fan'ı olan bir psu kullanmak ikincisi işlemci soğutucusunu ya blok halinde değiştirmek ya da bir aparatla 12 cmlik fan takmak. Hepsi bu. Ben bu şekilde hallettim olayı ve bir notbooktan çok daha sesszi pc'im. Bu arada kasa fanına hiç gerek yok psu bu görevi sessiz bir şekilde görüyor.
  • akıl akıl gel takıl demiş üstad
  • babam verir hurdacıya la kapının önünde onu görse
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.