Şimdi Ara

PC SATIP PS4 ve XBOX ONE mı Alsam ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Bende imzamdaki sistem var onu satıp PS4 ve Xbox one alıp artan parayla 2.dualshocku alıp geriye kalan parayı oyuna yatırsam nasıl olur sizce ? Şuanda PS3 üm var. Konsol alırsam toplamda 1500 lira değerindeki stram origin ve uplay hesabımıda satacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD82B0187 -- 3 Şubat 2015; 11:42:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DHGamer

Merhaba. Bende imzamdaki sistem var onu satıp PS4 ve Xbox one alıp artan parayla 2.dualshocku alıp geriye kalan parayı oyuna yatırsam nasıl olur sizce ? Şuanda PS3 üm var.

Ahmaklık olur sen o kadar para ver o sisteme adam gibi grafiklerle oyun oynamak için sonra gel satıp berbat grafiklerle oyun oynamak için PS 4 al üstelik bir oyun 200 TL iken ama PC'de STEAM var ORİGİN var üstelik oyunları ucuz bu fikri sana kim verdi bilmem ama kesinlikle hata yaparsın.
  • Bence konsol al daha iyi uzanarak oynamanın zevki baska

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGreatKhaLi

Bence konsol al daha iyi uzanarak oynamanın zevki baska

Pc uzanamıyormusun :d

200 lira temiz oyun başı.

PC de aynı oyun 70 80 lira oluyor.
  • Ps4 ve XBOX ONE içinde en güçlü grafik işlemcisi olan ps4 ondaki grafik işlemci de hd 7770 gücünde. Bu gerçeği göz önüne alarak düşün. Ayrıca her bir oyuna 200 küsür lira vermen de cabası. Steam varken bu da ne kadar mantıklı bilemem.

• Hocam hiç gerek yok inanın bana
  • Konsol pişmanlıktır...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox One almayı planlıyorum ki
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cray-Z

quote:

Merhaba. Bende imzamdaki sistem var onu satıp PS4 ve Xbox one alıp artan parayla 2.dualshocku alıp geriye kalan parayı oyuna yatırsam nasıl olur sizce ? Şuanda PS3 üm var.

Ahmaklık olur sen o kadar para ver o sisteme adam gibi grafiklerle oyun oynamak için sonra gel satıp berbat grafiklerle oyun oynamak için PS 4 al üstelik bir oyun 200 TL iken ama PC'de STEAM var ORİGİN var üstelik oyunları ucuz bu fikri sana kim verdi bilmem ama kesinlikle hata yaparsın.

Hocam benim bildiğim konsol grafikleri daha iyi olur. Öyle değilmi yanlış mı biliyorum ? Grafikler daha kötü ise zaten ps 3 var ne gerek varki almama dimi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sevecen69

quote:

Hocam gta 5 i ps 3 e 140 a aldım steamddn 200 tl ön sipariş 😄 her oyunda gecerli değil ama genel anlamda yüksek ps oyunlarının fiyatı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quiksilver_TR

Ps4 ve XBOX ONE içinde en güçlü grafik işlemcisi olan ps4 ondaki grafik işlemci de hd 7770 gücünde. Bu gerçeği göz önüne alarak düşün. Ayrıca her bir oyuna 200 küsür lira vermen de cabası. Steam varken bu da ne kadar mantıklı bilemem.

Hiç bulaşmıyayım o zaman. İphone satıp samsung almak gibi birşey olur yaptığım.:)

• Konsollardaki grafik kalitesi ne yazık ki pc'yi neredeyse hiç yakalayamaz, çünkü pc'de parçalar her sene hatta bazen 6-8 ayda bir yenileniyor(yeni parçalar çıkıyor) ama konsolda bu birkaç yılda bir oluyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sevecen69

quote:

Hocam gta 5 i ps 3 e 140 a aldım steamddn 200 tl ön sipariş 😄 her oyunda gecerli değil ama genel anlamda yüksek ps oyunlarının fiyatı.

Söylediğin 1 tane diğer bütün oyunlarda %40 a varan fiyat farkı var hatta 2 katı fiyat farkı bile oluyor pek çok oyunda.

Diğer yandan pc nin mod desteği azımsanamaz.PC de bir oyuna her istediğiinizi yapabiliyorsunuz.Şahin modunun ps4 çıkma ihtimali nedir?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.