Şimdi Ara

Pc Reset atiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar baslikta sikintimi basitce dile getirdim simdi sorunumu detayli olarak anlatayim.
    Onceleri windows baslatilirken pc reset atiyordu guvenli modda sistemi geri yukluyordum bu sorunu cozuyordum ancak son zamanlarda bu taktikde ise yaramamaya basladi . Windows acildiktan 1-2 dk sonra yine reset atmsya basladi. Guvenli modda saatlerce hicbir sikinti olmadan calisan bilgisayar normal acmaya calistigimda reset atmadan duramaz oldu. Bende sorunun yazilimsal oldugunu dusundum nede olsa guvenli modda catir catir calisiyordu. Format atarken hddyi sildim ve formta basladim ancak formatin ortasinda yeniden reset atti ve bu sorun boyle devam ediyor formatta atamiyorum piyuvv die bir ses gelior ve surekli reset atiyor ortalama 1dk acik kalmiyor pc . Ne yapmam lazim bu boyle devam ederse sol kroseyi yiyecek laptop benden az kaldi .
    Bu arada hddyi degistirdim ancak degisen birsey olmadi ramleri tak cikar termal macun yenileme vs islemlerini yaptim degisen birsey yok piyuvvv sesi esliginde beni delirtmeye devam ediyor.

• https://www.youtube.com/watch?v=rQz20rfP9I4&feature=youtube_gdata_player buda videosu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.