Şimdi Ara

Pc Performansını Artırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptop kullanıyorum.Oyun performansı çok iyi değil acaba bu performansı artırmam için ne yapmam gerekir PC özellikleri:
    Windows7 Starter 32bit 60hz 1366x768
    İntel HD Grapich 896 mb ekran kartı paylaşımlı
    İntel Core İ5 M580 2.67GHZ
    4GB DDR3 RAM
    500HDD
    Ne yapabilirim?????

• cevap hic birsey.
  • Windows 7 ultimate 64bit yükle.

Windows 7 starterle hic bir şey yapamassın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gamebooster kullanabilirsin.
  • Tabi bütçen varsa yeni pc veya laptop al

• Ultimte asla yükleme gereksiz prog çok en iyiysi,win home pre. Sonra o on board ile hiç bisey yapamazsın soyleyim sadece net oc si onu biran önce elden çıkar düzgün bisey al

• Oyunlar için low graphic mod ları indirebilirsin.Örnek;

http://skyrim.nexusmods.com/mods/17137
  • ekran kartın oyunlarda zayıf kalacaktır...öyle idare etmelisin..
  • 3d analyze ile ekran kartını oyunlarda daha iyi çalıştırabiliyorsun detaylı açıklamayı google yoluyla çok rahat bulabilirsin eskiden laptop varken 30 dk geçmeden ısınıp donuyordu kendimde kullanmıştım.
    Oyunlarda görüntü kalitesini düşür hatta oynadığın oyunlarda model dosyası değiştirme şansın varsa high fps modellerini kullan buda oyunları biraz daha seri oynayabilme şansı verir sana.
    Ekran kartının driver ayarlarına gir ve performans ayarlarını yapılandır.
    Laptop soğutucu kullan biraz daha verim alırsın bilgisayardan. Oyunlarda uzun süre geçtikten sonra ısınmayı azaltır.
    Yine ekran kartı driver ayarlarına girip vsync açıksa kapat. Bu direk oyunlarda performansa etki eder.
    Son olarak aklıma gelen RefleshLock ve Rivatuner programları var üstteki program ve Rivatuneri laptop zamanında kullandım özellikle RivaTuner'in çok faydasını gördüm 30 fpsden yukarı çıkmayan laptop ile bir gün 100 fps ile çok rahat ve sorunsuz oynadım ama daha sonra bir daha aynı performansı alamadım belki sende hata vermez. Kolay gelsin.

• Unuttum birde sisteme bakım yap fazla program veya oyun yükleme oyuna gireceğin sırada işine yaramayacak programları kapat sonra oyunlara steam ile giriş yapıyorsan söyle bir kaç kod yazıyım son olarak sadece gördüğüm bir yorum oyun açıkken görev yöneticisinden önceliği yükseğe alınca yararı oluyor diye duydum ama ne kadar faydası olur bilemiyorum çünkü gözle görülür bir fark yaratmadığını düşünüyorum.
  • Boş ver win7'yi Windows 8 yükle daha az ram kullanıyor

AMA FULL BULABİLİRSEN
  • Bilgisayarcıya sorduğumda bunun sadece ekran kartının düşük sürücsünde iyi olmamasından dolayı olduğunu söyledi arkadaşlar sizce sadece budnanmı
  • Herkese teşekür ederim arkdaşalr dedikleirni uyguladım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.