Şimdi Ara

Pc performansı çok düşük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
70
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir ekran kartı aldım gtx 1660s ve normalde fps videolarında aldıkları fps in yarısını almıyorum. PC ye format attım düzelmedi.biosu güncelledim yine düzelmedi. İşlemci i5-9400f, ekran kartı gtx1660s, 8gb ram, psu ise 400w. Sorun neden olabilir. Videolarda baktığımda CS de en az 200 fps alıyor ben 100 fps oynuyorum . Detroid sabit 60 fps fakat ben 30 40 alıyorum ve çok kasıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Psu minimum 500w 80+ sertifikalı bir ürün olmalı belki güç yetiremiyordur yada ram 16gb olmalı belkide yeterli gelmiyordur veya ekran kartı ikinci el muhtemelen ısı sorunu vardır macunları yenilenmeli yada kart çok yorulmuştur fazla yüklenmemeli...

• franklinda F kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam teşekkür ederim psu degistirecem ve ramı 16 yapacam. Isı sorunu yok

Psu gücü yetmez ise sistem kendini kapatmaz mı. Bende hiç kapatmadı.

• duruma göre değişir güç yetmeyince sistem kararsız çalışmaya başlar...

Tamam hocam teşekkur ederim ilk ramı 16 yapacam durum devam ederse psu degisirim .

• Ram alırken 2x8gb dual kit olanlardan almanız iyi olur power içinde fsp gibi kaliteli markaların 500w yada 600w 80+ sertifikalı ürünlerini tercih edin mutlaka...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam mesela Battlefield 1 oynuyorum ekran kartı ve PC çok güzel çalısıyor. Ekran kartı kullanımı 70 altına inmiyor. Fakat rust ve detroite girince ekran kartı kullanımı 5 10 a kadar düşüyor

• Sistem belleği isteyen yüksek güç tüketimi gerektiren durumlarda normaldir...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.